Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil HD Remaster Twin Pack Geliyor

Resident Evil 6'nın duyurusunu beklerken bu paketin duyurusu gelecek gibi görünüyor
     Resident Evil Code Veronica ve Resident Evil 4'ü kutulu olarak satın alamadığınıza üzülüyorsanız Capcom'un bir sürprizi var gibi görünüyor. Bu iki oyun yanlarına Resident Evil 5'i de alarak karşımıza çıkabilir.
 
    Japonya'daki perakendeciler Resident Evil HD Remaster Twin Pack'i listelerine almaya başladılar. Bu özel oyunda Resident Evil 5 Alternative Edition'ın yanı sıra RE 4 ve Code Veronica'nın HD sürümleri bulunacakmış. Yani 3 Resident Evil oyunu tek kutuda gelecek.
 
      15 Mart'ta Japonya'da piyasaya çıkacağı söylenen bu paket umarız Avrupa ve Amerika için de piyasaya çıkar. Batı'da çok sayıda Resident Evil hayranı olduğunu ve bu oyuncuların da özel paketi koleksiyonlarına katmak isteyeceklerini göz önüne alırsak Capcom'un duyarsız kalması zor görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang resident evil re5 xbox ps3 xbox 360 aksiyon Resident Evil 4 Code Veronica Resident Evil HD Remaster Twin Pack
XBox İçin Yeni Bir Indie Korku Oyunu: Deadlight Skyrim 1.4 Yaması Bilgileri Çok Yakında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız