Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7'nin Alfa Sürüm Ekran Görüntüleri Sızdırıldı: Yeni Detaylar

 
 
Oyun sektörü içerisinde yer alan Twitter kullanıcısı 'Dusk Golem', Resident Evil 7'nin ilk sürümleri için bazı ayrıntıları ve ekran görüntüleri paylaştı. Dusk Golem'e göre Resident Evil 7 ilk etapta aslında üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olacaktı. Bunun yanı sıra Leon S. Kennedy ve Sherry karakterlerini içerecekti.
 
Alfa sürümünden birçok detay ortaya çıktı
 
 
 
Hemen hemen her oyuncunun bildiği gibi köklü Resident Evil serisi ile korku temalı birçok maceraya çıktık ve bu görevleri tamamladık. Resident Evil 7 ise bizlere korkunun kapısını farklı bir şekilde araladı ve bizi kendi dünyasına bıraktı. 7. oyunun sızdırılan bu detaylarıyla beraber aslında farklı bir yapıda olması planlanmış ancak bu durum daha sonraki süreçte değiştirilmiş.
 
Sızdırılan bilgilere göre Resident Evil 7, önceki Resident Evil oyunlarına benzer bir oynanışa sahip olacaktı. Oyun, genel olarak Venedik'ten ilham alan bir şehirde geçecekti. Bunun yanı sıra oyun içerisinde çeşitli seçim anları olacaktı ve gideceğimiz yöne bir nevi biz karar verecektik.
 
İlk etapta çok farklı bir konsept olarak düşünülen Resident Evil 7, sonraki süreçte tamamen değişikliğe uğramış görünüyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Pikmin 4, Switch için 21 Temmuz'da Çıkış Yapıyor Star Wars Jedi: Survivor Hızlı Seyahat Sistemine Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.2.2023 15:36:06

0
beyler şimdi yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla resimlerden bir yada ikincisi fake assasins creed revelations oynayanlar ilk resmi bilirler yani tam olarak gerçeği yansıtmıyor

BSC Misafiri

13.2.2023 11:18:15

0
iyi ki de değiştirmişler 7 çok güzel bir oyundu

BSC Misafiri

12.2.2023 15:07:41

0
3.şahıs kamerasını tercih ederim.1. şahıs kamerası neden kullanırlar ki anlamam en iyi ve en çok satılan resident evil oyunları 3. Şahıs kameralı olanlar.Bence aksiyonu bol olanlar 3. Şahıs kameralı, yanına isim alan hikaye odaklı olanlar (village gibi) 1. Şahıs kamerası ile yapılmalı.

7ender

12.2.2023 03:12:48

0
Keşke buna da sonradan ekleme bir üçüncü şahıs kamerası getirseydiler.

JaReD22

11.2.2023 18:10:46

+2
Şu alfa görüntü haberlerine bayılıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız