Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Relic, Sega İle Çalışmaktan Memnun


    Önümüzdeki günlerde RTS oyuncularının merakla beklediği Company of Heroes 2'yi satışa sunmayı planlayan Relic ve Sega ikilisi, gelişmelerden memnun gözüküyor. THQ çatısı altındayken Sega tarafından satın alınan Relic, yeni dağıtımcısından şikayetçi değil.
 
   Yaptığı açıklamalarda Company of Heroes 2 yapımcılarından Greg Wilson, Sega altındaki başka bir strateji firması Creative Assembly'nin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti. Belirtilenlere göre Total War serisi yapımcısı Creative Assembly, kendilerine epey yardımcı oluyormuş. Wilson'un söylediklerine göre Relic çalışanları, Total War serisinin geliştiricilerini bir baba veya öğretmen olarak görüyormuş.
 
    Bir röportajda konuşan Wilson, bu tip ailesel ilişkilerin Relic Entertainment içerisindeki moralleri de yükselttiğini söyledi. Sega, THQ iflasından sonra Relic Entertainment'i ve Company of Heroes serisini 26.6 milyon dolardan satın almıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Relic Entertainment Company of Heroes 2 THQ RTS strategy sega
Star Wars: Battlefront, Özgün Bir Oyun Olacak Drive Club İçin 60 FPS Hedefleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alondate

22.6.2013 22:27:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks AYNEN.SEGA İLE HERKES ÇALIŞMAK İSTER.STRATEJİ NİN KRALI SEGA.TOTAL WAR.BEN COH FANBOYU DEĞİLİM.AMA ÇOK İYİ TOTAL WAR FANBOYUYUM.GERÇİ SON OYUNU İYİ OLMASA BİLE ÖZÜNE DÖNÜYOR ROME 2 İLE.
Helal olsun kardeşim benim gerçekten pırlanta gibi bir insansın

hitman284

22.6.2013 22:03:31

+2
botoks gene iş başında

oxlayer

22.6.2013 20:27:42

-2
relic çalışanları total war yapımcılarını öğretmen olarak görüyormuş.zaten öyle olmalı.

oxlayer

22.6.2013 20:26:02

-3
AYNEN.SEGA İLE HERKES ÇALIŞMAK İSTER.STRATEJİ NİN KRALI SEGA.TOTAL WAR.BEN COH FANBOYU DEĞİLİM.AMA ÇOK İYİ TOTAL WAR FANBOYUYUM.GERÇİ SON OYUNU İYİ OLMASA BİLE ÖZÜNE DÖNÜYOR ROME 2 İLE.

Frozen Grenadier

22.6.2013 20:18:59

0
ÇOK SEVİNDİM BU HABERE SIKI BİR TW VE COH FANBOYU OLARAK BU İKİ FİRMANIN BİRBİRİNE YAKIN OLMASI BENİ MEMNUN ETTİ İKİ FİRMADA AYRI AYRI DÖKTÜREN FİRMALARDI VE ŞİMDİ BU KADAR YAKINLARKEN GELİCEK OYUNLARIN KALİTESİNİ DÜŞÜNEMİYORUM 3 GÜN SONRA COH 2 ÇIKIYOR BAKALIM NELER GÖRECEĞİZ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 2
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız