Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Xbox One Kinect Algılayıcısı Tek Başına Ekim Ayında Satışa Sunulacak

     Duyurulduğu dönemden bugüne büyük değişikliklere uğrayan Xbox One için yapılan son hamlelerden birisi de paket içeriğinden Kinect algılayıcısının çıkartılması olmuştu. Böylece konsolun satış fiyatı düşürülerek, piyasadaki en büyük rakibi PlayStation 4'ün fiyat üstünlüğüne karşı bir dengeleme yakalamayı hedefledi.
 
Kinectsiz Xbox One'lar piyasadaki yerini alırken, tek başına satılacak Kinect sensörüyle ilgili raporlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Windows Phone Central isimli bir kaynağa göre yeni nesil Kinect algılayıcısı tek başına Ekim ayında Amerika marketlerindeki 149$ fiyat etiketiyle yerini alacak. 
 
Xbox One ile birlikte piyasaya sürülen 2. nesil Kinect algılayıcısı Windows işletim sistemine sahip PC'ler için geçtiğimiz Temmuz ayında £159/$199 fiyatıyla raflarda yer etmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Mario Kart 8'in Zelda ve Animal Crossing Temalı DLC'leri Onaylandı Metro Serisinin Geliştiricisi 4A Games'in Yeni Oyunu Çizgisel Olmayacak

OldGamers86

27.8.2014 17:44:52

0
Pc için de çıkacaktı. Ona ne oldu acaba..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız