Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Raiden III x MIKADO MANIAX, Konsollar için Duyuruldu

 
 
MOSS, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için shoot'em up Raiden III x MIKADO MANIAX'ı duyurdu. 23 Şubat 2023'te Japonya'da piyasaya sürülecek.
 
Japonya'da PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümleri fiziksel olarak da satışa sunulacak. Standart sürüme ek olarak, bir diorama papercraft, iki diskli film müziği CD'si ve değiştirilebilir ceketli özel kutu içeren sınırlı sürüm de mevcut olacak.
 
Popüler bir arcade ve konsol shoot 'em up oyunu olan Raiden III, Game Center Mikado tarafından üretilen harika sanatçıların arka plan müziği remiksleriyle en yeni platformlarda çıkıyor. Her sahne ve boss savaşı, SIDEA ve SIDEB müzik düzenlemelerinin farklı bir tadıyla yeniden doğuyor. Öne çıkan sanatçılar arasında GoSatoBan, Heavy Meta l Raiden, Fantom Iris, OTK, Soshi Hosoi, Daisuke Matsumoto, Cosio, Keishi Yonao, Ryu, Raito ve Yu Shimoda yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MOSS PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch Raiden III x MIKADO MANIAX
Norn9: Var Commons, Mart 2023'te Batı için Piyasaya Sürülecek Kukoos: Lost Pets PS4, Switch ve PC için 6 Aralık'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız