Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Mercenaries Lament: Silver Wolf and the Seven Stars of the Maiden, PS4 ve Switch için Duyuruldu

 
 
RideonJapan, strateji RPG Mercenaries Lament: Silver Wolf and the Seven Stars of the Maiden'i duyurdu. Oyun, Switch için 9 Şubat'ta Japonya'da, ardından daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 için çıkacak.
 
Mercenaries Lament: Ginrou to Miko o Mawaru Nanatsu Boshi, Mercenaries Saga serisinin yedinci oyundur ve önceki oyunların sistemleri ve becerileri yenilenirken aynı zamanda yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve yeni unsurlar eklemekte.
 
Gizemli bir salgının kıtayı birdenbire sarsmasının üzerinden birkaç yıl geçti. Veba kurbanları, insanlara saldıran canlandırılmış cesetlere -zombilere- dönüştüler ve yaşamak için savaşan paralı askerler, günlerini onları yok etmek gibi kirli bir iş yaparak geçirdiler.
 
Bir gün, Silver Wolf Şirketi lideri Johan, kendisine Grim Reaper diyen bir adamla karşılaşır. Johan Azrail'in kılıcından kıl payı kurtulurken uğursuz bir kehanetle baş başa kalır: "100 gün sonra, kehanet en güçlü halindeyken, kaçınılmaz bir ölüm gelecek." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Mercenaries Lament: Silver Wolf and the Seven Star PS4 Switch
ASUS Yeni Intel Z790, H770 ve B760 Anakartlarını Duyurdu Yandan Kaydırmalı Beat 'em up Oyunu SD Shin Kamen Rider Ranbu, Switch ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız