Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Dark'ın İlk Videosu Ortaya Çıktı


 
    2009 yılının en başarılı oyunlarından Demon's Souls, bir çok otoriteden yılın aksiyon-rpg'si ve yılın oyunu gibi ödüller aldı. İnanılmaz zor bir oyun olmasının ötesinde derin rpg öğeleri, muhteşem dövüş sahneleri ve yenilikçi online moduyla dikkat çeken oyun PS3'ün en iyileri arasında rahatlıkla kendine yer buldu.
 
    From Software'in Demon's Souls'u geliştiren ekibi Project Dark ile kabusu oyununu devam ettirmek niyetinde. Ruhsal atası Demon's Souls olan Project Dark'ın TGS'deki ilk videosu gamespot'ta yayınlandı.
 
    Pek net olmayan bu ilk videoya baktığımızda grafiksel yapıdan, oynanış öğelerine, dev yaratıklara ve karanlık dünyasına kadar Project Dark'ın tamamen Demon's Souls'un izinde gittiğini söyleyebiliriz. Oynanış öğelerinin bu kadar benzemesi eminim Demon's Souls hayranlarını sevindirecektir.
 
     Yine Demon's Souls kadar zor bir oyun olmasını beklediğimiz Project Dark'ın videosunun girişindeki "Alev yok olacak. Geriye sadece karanlık kalacak." sözleri de bizi ne tür bir belanın beklediğinin göstergesi.
 
      Japonya'da Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak olan Project Dark, Avrupa ve Amerika'da PS3 ile beraber Xbox 360 için de raflardaki yerini alacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Aksiyon RPG Demon's Souls From software Namco Bandai
inFamous 2 İçin Bazı Yenilikler Var Team Ninja'nın Kendine Güveni Tam

On.E

18.9.2010 14:32:15

0
Güzel oldu bu 360'da da göreceğiz sonunda merak etmiştim Demon's Souls'u zaten..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız