Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PowerWash Simulator için Ücretsiz DLC Geliyor: FF VII Midgar Paketi

 
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici FuturLab tarafından oyunculara sunulan temizlik temalı simülasyon oyunu PowerWash Simulator için Final Fantasy VII temalı ücretsiz indirilebilir içerik "Midgar Special Pack" duyuruldu. Bu yeni ek paket 2 Mart'ta tüm platformlarda çıkış yapacak.
 
Final Fantasy VII ekibiyle iş birliği yapıldı
 
 
 
Geliştirici ekip FuturLab, Midgar şehrini PowerWash Simulator'a getirmek için Final Fantasy VII ekibiyle iş birliği yaptığını açıkladı. Midgar topraklarının bu oyun içinde yer alması FF oyuncularını belki de heyecanlandırabilir. Daha önce bu oyuna Tomb Raider içeriği dahil edilmişti. Bu kapsamda  Croft malikanesi oyunculara sunuldu.
 
Çeşitli iş birlikleriyle içeriğini genişletmeye çalışan PowerWash Simulator, oyunculara rahatlatıcı ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Bu oyunda biz oyunculara olarak bir temizlik görevi rolünü üstleniyor ve kirli kalan tüm kısımları elimizdeki basınçlı su ile temizlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde herhangi aksiyon ve dövüş unsuru bulunmuyor. Dolayısıyla arkanıza yaslanarak rahat bir şekilde bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
PowerWash Simulator şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. Oyun Steam'de 200,00 TL'den satışta.
 
Paketten görseller 
 
  
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon macera yıkama
Riot Forge, LoL Oyunu The Mageseeker'ı Duyurdu LoL Oyunu CONV/RGENCE Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PowerWash Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız