Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Potion Craft 2023 Yılında PS5, PS4 ve Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici niceplay games, simülatör oyunu Potion Craft'ı PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için 2023 baharında piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Potion Craft ilk olarak 21 Eylül 2021'de PC için Erken Erişim'de piyasaya sürüldü ve ardından 13 Aralık 2022'de Xbox Series, Xbox One ve Steam, Epic Games Store, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için tam versiyon olarak yayınlandı. 
 
Potion Craft, iksir yapmak üzere aletleriniz ve malzemelerinizle fiziksel olarak etkileşime girdiğiniz bir simyacı simülatörüdür. Dükkânınız tamamen sizin kontrolünüzde. Yeni tarifler bulabilir, müşterileri dükkânınıza çekebilir, dilediğiniz kadar deney yapabilirsiniz.
 
- Ortaçağ el yazmalarından ve tıp kitaplarından esinlenen benzersiz görseller.
- Malzemeler ve ekipmanlar ile oldukça tatmin edici nitelikte fiziksel etkileşimler.
- İzleyebileceğiniz pek çok farklı yolun bulunduğu ve görevleri tamamlama konusunda en iyi yöntemi sizin bulacak olduğunuz sandbox tarzı oyun deneyimi.
- Asil bir zanaatkâr, açgözlü bir çakal, esrarengiz bir karanlık sanatlar ustası veya farklı herhangi birisi gibi davranarak iksirlerinizi kasaba halkına satın! 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Potion Craft PS5 PS4 Switch
One Piece Odyssey için Oyunun Sistemlerini Tanıtan Yeni Bir Video Yayınlandı Bulmaca Macera Oyunu Sonority, Switch için Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız