Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Polonya Hükümetinden CD Projekt RED'e $7 Milyon Destek

 
   Polonya'daki NCBR (Ulusal Araştırma ve Geliştirme Merkezi), ülkesinde bulunan oyun geliştiricilerine destek sunmaya devam ediyor. NCBR'nin ayırdığı kaynakta The Witcher serisi ile tanıdığımız CD Projekt RED ise 30 milyon Polonya Zlotisi (PLN) yani kabaca 7 milyon Amerikan doları alıyor.
 
   NCBR'nin paylaştığı dokümanda ise CD Projekt RED'in verilen bu para ile şehir yaratımı, multiplayer, sinematik his ve animasyon üzerinde geliştirmeler yapacağı yazıyor. Muhtemelen de belirtilen bu maddeler firmanın gelecek oyunu Cyberpunk 2077 için ayrılmış durumda. 
 
   CD Projekt RED başkanı Adam Kicinski konu hakkında şu sözleri söyledi. 
 
"Video oyunları geliştirmek hiper yenilikçi bir etkinliktir, aynı zamanda önemli finansal riskler taşır; sürekli AR&GE çalışmaları gerektirir ve süreç boyunca bolca deney ile prototip gerektirir. Oyun endüstrisinin işbirliğine yönelik çabaların bir ürünü olan GameINN programı önümüzdeki yıllarda Polonyalı geliştiricilere 191 milyon PLN değerinde 40'a yakın projeyi gerçekleştirme imkanı tanıyor. Ortaya çıkan yenilikçi çözümlerin Polonya video oyunlarının kalitesini daha da yükselteceğini ve globalde rekabet edebilirliğimizi artıracağından eminim. Nitekim, artık oyun sanayimiz modern Polonya ekonomisinin şampiyonu olma potansiyeline sahiptir."
 
   Haberin başında ve CD Projekt RED başkanının belirttiği gibi Polonyalı diğer birçok geliştirici de devletin kaynaklarından yararlanacak. O firmalardan bazıları ise şu şekilde:
 
Techland (Call of Juarez, Dead Island, Dying Light)
CI Games (Lords of the Fallen, Sniper: Ghost Warrior 3)
The Farm 51 (Deadfall Adventures, Get Even)  
Bloober Team (Layers of Fear) 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Yakuza Serisinin Toplam Satış Miktarı Açıklandı Eski Konami Başkanı Kojima Productions'a Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

21.12.2016 13:07:03

0
Cd Projekt Red zaten oyun dünyasına ülkenin adını duyuran firma. Techland (Call of Juarez, Dead Island, Dying Light) CI Games (Lords of the Fallen, Sniper: Ghost Warrior 3) The Farm 51 (Deadfall Adventures, Get Even) Bloober Team (Layers of Fear) Şu firmalarda yazan oyunlara bakınca çok iyi iş çıkarmışlar. Dying Light mesela efsaneydi, Lords of the fallen keza mükemmeldi. Layers of fear korku oyunları arasında ilk 3-5 e çok rahat girer.

IamxMSFT

20.12.2016 20:24:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: RemaG7 Ayrıca hatırlarsanız bir arkadaş vardı tek başına uzay temalı bir oyun geliştirmişti ( oyunun ismini hatırlamıyorum şuanda ) greenligh desteği falan almıştı steam de uygun fiyata satılıyordu hatta.onun bir açıklaması vardı canlı yayında destek istemediğim yalvarmadığım yer mevki kalmadı demişti.TUBİTAK Gençlik Bakanlığı... gibi birçok yere başvuru yaptığını dile getirmişti hatta kimse yardımcı olmamış yabancı bir firmayla iletişime geçmeyi başarmış ve yurtdışından yayıncı desteği alabilmişti.Bu durumuda göz ardı etmemek gerek umarım oyun sektörü ve sinema sektörü ülkemizde güzel yerlere gelir tek temennimiz bu.Çünkü acı bir gerçek var ki 2 si bir de Mesut beyinde dediği gibi Amerika ve birçok ülke 2019 2020 yılları hedefi dış dünyada koloni kurmak Türkiyenin ise hedefi benzinli araba üretebilmek.Üzülsekte acı ama gerçek.
Oyle tabi.destek var ama sozde.

RemaG7

20.12.2016 03:37:01

+1
Surlar önünde arkadaşım öncelikle merhaba sanada burada eleştrisel şeyler konuşuyoruz doğal olarak yorum sitesi olduğu için kendi fikirlerimizide söyleyebiliriz öyle değilmi ? bundan dolayıda öncelikle herkes karşısındakini fikrine katılmasa dahi saygılı olmak zorunda.Burada eleştirdiğimiz noktalar farklı konularken insanlara karşı aşağılayıcı küçümseyici tavırlarla konuşamazsın.Ayrıca sen psikologmusunki gelmişsin aşağılık kompleksli diyebiliyorsun.malesef üzüntüyle söylesekte acı ama gerçekler var ülkede herşey güllük gülistanlık değil.Yani kötüsüylede iyisiylede konuşuruz ama fikir farklılıkları olması gayet normaldir ki dediğim gibi anlayış gerek.Çok şükür güzel bir işyerinde tasarımcı olarak çalışıyorum ve gayette memnunum yani klavye başında kola cips içen tip olarak aşağılaman saygısızlığın başka boyutu.Ayrıca genel anlamda herkese sesleniyorum buradan videolarda öoğu kişi Gökhan ve mesut beye katılırken aynı şeyi bir alıntı olarak biz yazdığımızda hemen tepki alıyoruz.>Buda garip bir olay zaten.Ülkemizde evet çok güzel şeyler var gelişim olarak ilerleme olarak ama biz burada kötüyüde söyleriz ki doğal hakkımızdır 2016 hatta 2017 ye giricez hala daha bu ülkede kusura bakmasın kimse deli gibi su elektrik doğal gaz kesiliyorsa internet bağlantısında sıkıntılar varsa kendi uydumuzu bile fransya göndertiyorsak (araştırın biraz)sıkıntılı konular vardır elbet bu ülkeyi kötülemek değildir eleştiridir evet bir dedğim gibi bir çok şeydede ilerledik kendi savunma sistemimizi yaptık tankımızı gemimizi yaptık bir sürü şey ama dediğim gibibazı şeylere lütfen gereksiz cevap vermeyin ve saygılı olun biraz Teşekkür ederim.

emrahcey

19.12.2016 10:55:43

+1
KOSGEB'de geri ödemesiz 50 milyon veriyor. Alanı,alabileni şimdiye kadar duymadım,görmedim. Devletin desteği estek, köstek işler.

İdrak İstimlak

19.12.2016 10:08:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Devletimiz pek çok konuda büyük destekler veriyor ancak bu desteklerde adalet söz konusu değil. Özellikle bilim ve teknolojiye ülkemizde neredeyse hiç destek verilmiyor. En basitinden 10 yıl içerisinden Aselsan gibi ülkemize büyük hizmetler veren bir firmanın 7 genç ve ailelerinin dediğine göre hiçbir sorunu olmayan mühendislerimiz intihar ediyor veya kazada ölüyor ancak şimdiye kadar bir resmi soruşturma gereği görülmüyor. Bu senenin başlarında Tübitak'ın yani ülkemizin bilim kurumunun başına Ankara hayvanat bahçesinin müdürünü atadıklarını ve bu sene içindeki en büyük bilimsel başarının papaz eriğinin adını imam eriği yapmaları olduğunu sanırım bilmiyorsun. Ayrıca bu sene liseler arası bilim projesi yarışmasında Tübitak'ın başarısız bulduğu proje öğretmenlerin projeyi uluslararası yarışmaya taşımasıyla Dünya birincisi oldu ve pek çok ödül aldı. Türkiye'nin en iyi üniversiteleri ve dolayısıyla ülkemizin en başarılı ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz ''yabancı dille'' eğitim görüyor. Yabancı dil eğitimi insana kültür katarken yabancı dille eğitim insanı özüne yabancılaştırır. Sömürge veya eski sömürge olmayan hiçbir ülkede ''hazırlık sınıfı'' diye bir şey söz konusu değilken bizde ne yazık ki var. Ülkenin en başarılı gençleri emperyalizme nitelikli eleman olarak yetiştirildiği gibi Dünya'nın en iyi 300 üniversitesi içinde 1 tane bile üniversitemiz yok. Uzun yıllardan beri üniversite, memurluk veya askeri okul gibi tüm sınavlarda soruların birilerine peşkeş çekildiğini ve bu rezilliğin peşkeş edilenin değiştirilerek devam ettirildiğini bilmeyen yok sanırım. Dünya'nın 1 numarası olan Finlandiya eğitim sistemini geçenlerde izledim de; günde 3-4 saat eğitim, aşılanan büyük öz güven, ev ödevinin olmayışı, çocukları soru çözen makineler değilde eğlenerek eğitim vermelerini izlediğimde ülkemdeki öğrencilere gerçekten acıdım. Son 25 senede 14 kez değişen eğitim sistemiyle geleceğimiz çöpe atılıyor. Bir deyim var ya deveye sormuşlar boynun niye eğri diye, bizimkisi de o hesap...
Forum teknoloji forumu ama maşallah BSC Misafiri kisvesi altında siyaseten atıp, tutma arenasında dönmüş ortam. Bir de hiç bir şeyden memnun olamaz bu tipler. Gidin ekşi sözlükte kusun nefretiniz...

BSC Misafiri

19.12.2016 03:49:38

+3
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri adamların yatırımı nerelere bizim burasını konuşmaya değmez elin PL si bile bu durumda siz varın halimizi düşünün
Bos bir BSC Misafiri daha, bilmeden atma olayına güzel örnek olmuşsun. Devletimiz sadece bir stüdyoya değil, şartları sağlayan her geliştiriciye 600 bin dolara kadar destek veriyor. http://www.webtekno.com/sektorel/devletten-oyun-gelistiricilerine-600-bin-dolara-kadar-destek-h7998.html
Devletimiz pek çok konuda büyük destekler veriyor ancak bu desteklerde adalet söz konusu değil. Özellikle bilim ve teknolojiye ülkemizde neredeyse hiç destek verilmiyor. En basitinden 10 yıl içerisinden Aselsan gibi ülkemize büyük hizmetler veren bir firmanın 7 genç ve ailelerinin dediğine göre hiçbir sorunu olmayan mühendislerimiz intihar ediyor veya kazada ölüyor ancak şimdiye kadar bir resmi soruşturma gereği görülmüyor. Bu senenin başlarında Tübitak'ın yani ülkemizin bilim kurumunun başına Ankara hayvanat bahçesinin müdürünü atadıklarını ve bu sene içindeki en büyük bilimsel başarının papaz eriğinin adını imam eriği yapmaları olduğunu sanırım bilmiyorsun. Ayrıca bu sene liseler arası bilim projesi yarışmasında Tübitak'ın başarısız bulduğu proje öğretmenlerin projeyi uluslararası yarışmaya taşımasıyla Dünya birincisi oldu ve pek çok ödül aldı. Türkiye'nin en iyi üniversiteleri ve dolayısıyla ülkemizin en başarılı ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz ''yabancı dille'' eğitim görüyor. Yabancı dil eğitimi insana kültür katarken yabancı dille eğitim insanı özüne yabancılaştırır. Sömürge veya eski sömürge olmayan hiçbir ülkede ''hazırlık sınıfı'' diye bir şey söz konusu değilken bizde ne yazık ki var. Ülkenin en başarılı gençleri emperyalizme nitelikli eleman olarak yetiştirildiği gibi Dünya'nın en iyi 300 üniversitesi içinde 1 tane bile üniversitemiz yok. Uzun yıllardan beri üniversite, memurluk veya askeri okul gibi tüm sınavlarda soruların birilerine peşkeş çekildiğini ve bu rezilliğin peşkeş edilenin değiştirilerek devam ettirildiğini bilmeyen yok sanırım. Dünya'nın 1 numarası olan Finlandiya eğitim sistemini geçenlerde izledim de; günde 3-4 saat eğitim, aşılanan büyük öz güven, ev ödevinin olmayışı, çocukları soru çözen makineler değilde eğlenerek eğitim vermelerini izlediğimde ülkemdeki öğrencilere gerçekten acıdım. Son 25 senede 14 kez değişen eğitim sistemiyle geleceğimiz çöpe atılıyor. Bir deyim var ya deveye sormuşlar boynun niye eğri diye, bizimkisi de o hesap...

BSC Misafiri

19.12.2016 03:49:28

+1
adamlarda dolar 4.28 kljdlwds

BSC Misafiri

19.12.2016 03:49:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde
quote:

Orjinalden alıntı: Amerika ve birçok ülke 2019 2020 yılları hedefi dış dünyada koloni kurmak Türkiyenin ise hedefi benzinli araba üretebilmek.Üzülsekte acı ama gerçek.
Boş boş aşağılık psikolojisi içinde yazılan şu yazılardan gına geldi artık. Öyle bir yazmışsınki sanki Amerika ve "diğer ülkeler"(lol)2019-2020 de uzayda insanli koloni kuracak. Yalan. Sırf yazmış olmak için yazmayın sıktınız artık. Youtube'da ve diğer sitelerde senin gibi aşağılık psikoloji içinde sürekli kendini kötüleyen her şeyi devletten bekleyen kendisinin klavye başında cips kola tüketip ülke yararına yapılan iyi işleri küçümseyip yermekten başka bir aktivitesi olmayan tiplerden BIKTIM ARTIK BIKTIIIIM. Ha bu arada.. Türkiyenin hedefi benzinli değil elektrikli araç üretmek. Avrupa'da petrol ve doğalgaz olmadığı için, yani bu bağımlılıktan kurtulmak için elektrikli araçlara büyük yatırımlar yapıyorlar, 10 yıl içinde tüm araçlarını elektrikli araçlarla değiştirmeye başlayacaklar. Türkiyede bu elektrikli araç pazarından payını almak istiyor, tamamen milli yerli bir markayla.
Öncelikle Dünya sıralamasında petrol çıkaran ülkeler içerisinde ikinci sırada olan ülkenin Norveç olduğunu bilmeni isterim. ''Avrupa'nın petrol bağımlılığından kurtulmak'' dediğini okuyunca istemsiz kahkaha attım... Dünya petrolünü kimin kontrol ettiğini ve varil başına fiyatlarını kim belirliyor haberin var mı? Böyle trilyon dolarlık getirisi olan bir pazarı niye bıraksınlar diye azıcık düşünseydin keşke. Hiç düşünmesen bile abd ve avrupa'ya petrol vermeyen ülkelerin başına neler getirildiğine bakarak bazı şeyleri anlayabilirdin. Milyonlara kan ağlatılırken petrolleri için ülkemizin güney sınırlının altından koridor açmaya çalışanların bir taşla kaç kuş vurduklarını düşünmeni öneririm. Ülkemizde seninde dediğin gibi yapılan iyi işleri bile yermeye çalışanlar varsa eğitim sistemi yüzündendir ve bu sistemi belirleyenler de belli. Ülkemizin en iyi üniversitelerinin hepsi yabancı dille eğitim veriyor. Bu üniversitelere ülkemizin en başarılısı olduğu kadar en iyi maddi imkanlara sahip gençleri gittiğine göre aşağılık kompleksinin asıl sorumlusunun boş eğitim sisteminin bir olumsuz sonucu olarak görebiliriz. Son memurluk sınavına 3 milyondan fazla kişi girdi ve Allah bilir o sorular kimlerin ellerinde kimlere ulaştırıldı. Sebep sonuç ilişkisini anlamanı ve ona göre değerlendirmeni öneririm. Karamsarlığın temelinde umutsuzluk ve gelecek kaygısı vardır.

KortX

19.12.2016 01:57:39

0
Witcher'ın son iki oyunu adam gibi oynamadım daha ama ilk oyundaki arayüz bana çok karışık gelmişti.

veterangamer

18.12.2016 23:37:17

+3
Witcher 3 çıtayı çok yükseltti, ben çok uzun yıllar witcher 3 ten daha iyi bir open world rpg gelecegını düsünmüyorum..

Castaza

18.12.2016 22:44:43

0
Helal olsun. Takdir edilesi.

BSC Misafiri

18.12.2016 22:20:45

+7
adamların destek verdikleri firmalar kendilerini kanıtlamış firmalar. bizdekilere o parayı versen karıyla kızla yer üstüne birde salak saçma bir counter strike kopyası yapıp türk malı diye itelemeye kalkarlar.

LMakani20

18.12.2016 21:22:01

0
Hard reset

MonacoDoom

18.12.2016 21:15:38

0
Yav tamam adam pc başından sallamışta sende aynısını yapmışsın tamam ülkeyi kötülemek iyi birşey değilde milli yerli ne alaka herşeyi yurtdışından getirip montaj yapacaklar adına yerli demeyin şunun artık harbi bundan gına geldi.

The_Rahip

18.12.2016 19:09:32

0
Polonya iyi bir hamle yapmış. CD Projekt Red zaten ülkenin gurur kaynaklarından biri olmuş durumda. Bu maddi desteğin dönüşü yine Polonya'ya olacak. Serinin her oyunu zaten muazzamdı ama The Witcher 3 ile öyle birşey yaptılar ki oyun dünyasında uzun süre bu oyun alt edilemez. Ana karakteri, diyalogları, oyunun geçtiği mekanlar kısacası herşeyiyle oyun dünyasında başka bir noktada The Witcher serisi özelliklede üçüncü oyun.

dr20mouse

18.12.2016 17:28:43

0
Witcher 4 confirmed

gokhanvai

18.12.2016 16:42:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: KortX
quote:

Orjinalden alıntı: gokhanvai Keşke skyrim ve witcher 3 karışımı bir oyun yapsalar. Yani hem karakter yaratma olacak,hem crafting,hem skill puanları v.s. Şöyle güzel bir oyun yapsalar muhteşem olur.
Skyrim ne kadar oynadınız bilmiyorum ama skill puanı ve crafting olayı zaten Skyrim'de de var. Skyrim'de özellikle Kill Move'ların az olmasından şikayetçiydim ki onu da modla düzelttim.
Biliyorum da hani yeni oyunda daha da güzeli olsun demek istedim :D Yoksa Skyrim'in her karışını ezbere bilecek kadar oynadım. :D

KortX

18.12.2016 15:15:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: gokhanvai Keşke skyrim ve witcher 3 karışımı bir oyun yapsalar. Yani hem karakter yaratma olacak,hem crafting,hem skill puanları v.s. Şöyle güzel bir oyun yapsalar muhteşem olur.
Skyrim ne kadar oynadınız bilmiyorum ama skill puanı ve crafting olayı zaten Skyrim'de de var. Skyrim'de özellikle Kill Move'ların az olmasından şikayetçiydim ki onu da modla düzelttim.

atsuma

18.12.2016 14:58:01

+2
Bizde de makarna bulgur dağıtıyorlar. O da zaten bol.

gokhanvai

18.12.2016 14:38:38

0
Keşke skyrim ve witcher 3 karışımı bir oyun yapsalar. Yani hem karakter yaratma olacak,hem crafting,hem skill puanları v.s. Şöyle güzel bir oyun yapsalar muhteşem olur.

BSC Misafiri

18.12.2016 13:38:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Cyberpunk'da olacak Witcher göndermelerini merak ediyorum ben. Yani sanırım olur. Yapmadan geçmezler..
Ciri'yi görürsek şaşırmam Cypherpunk'da sonuçta evren ve zamanlar arası yolculuk yapabiliyor.

SurlarÖnünde

18.12.2016 13:00:41

+8

Dark Poison

18.12.2016 12:58:02

0
Valla Polonya'dan çıkan oyunlara bakıyorum sadece Witcher 3 değil bir Dying Light'ta bence türünün en iyi örneğiydi.Hatta kendi içinde sorunları olsa da Lords of The Fallen bile kalbur üstü bir oyundu.Adamlar emeklerinin hakkını veriyor bence.Witcher 3 ki zaten benim için son yıllarda çıkmış en güzel oyundu.Her seçime göre değişen dinamik hikayesi,dopdolu açık dünyası,her platformda harika görünen grafikleriyle komple bir bütünlükle çıkabilmiş en baba A+ oyundu.CD project ne yapsa gözü kapalı alırım.

RemaG7

18.12.2016 12:30:56

+2
Ayrıca hatırlarsanız bir arkadaş vardı tek başına uzay temalı bir oyun geliştirmişti ( oyunun ismini hatırlamıyorum şuanda ) greenligh desteği falan almıştı steam de uygun fiyata satılıyordu hatta.onun bir açıklaması vardı canlı yayında destek istemediğim yalvarmadığım yer mevki kalmadı demişti.TUBİTAK Gençlik Bakanlığı... gibi birçok yere başvuru yaptığını dile getirmişti hatta kimse yardımcı olmamış yabancı bir firmayla iletişime geçmeyi başarmış ve yurtdışından yayıncı desteği alabilmişti.Bu durumuda göz ardı etmemek gerek umarım oyun sektörü ve sinema sektörü ülkemizde güzel yerlere gelir tek temennimiz bu.Çünkü acı bir gerçek var ki 2 si bir de Mesut beyinde dediği gibi Amerika ve birçok ülke 2019 2020 yılları hedefi dış dünyada koloni kurmak Türkiyenin ise hedefi benzinli araba üretebilmek.Üzülsekte acı ama gerçek.

RemaG7

18.12.2016 12:22:47

+1
Bizim ülkemizde de destek veriliyor sözde ama ne kadar gerçek bilemeyiz herhangi bir oyun firması çıkıpta bize şu kadar destek verildi demedi sadece haber kaynaklı gördük söyledikleri gibi destek verilse zaten güzel oyunlar görürüz ama dediğim gibi tam bilinmiyor şuanda gerçekten veriliyor yada firmalar boş plan proje sunup işi tamamlamıyorda olabilirler.Sektör olarak ülkemizde maalesef pek önemsenen bir sektör değil.

2K

18.12.2016 11:55:01

0
Polonya ülke olarak zaten Cd Projekt Red ve Witcher serisinden gurur duyuyor ve bunu gösteriyorda. Witcher 3 veya 2 tam hatırlamıyorum çıktığı zaman Polonya Başbakanı firmayı ziyaret etmişti, Obamaya hediye olarak Witcher 2 vermişlerdi. CD Projekt Red aslında diğer firmalar yanında daha küçük bir firma yani hepimizin bildiği, duyduğu firmalar kadar güçlü değil ekonomik olarak fakat ülkesinden aldıkları destekler ve dışarıya çok bağımlı olmadıkları için Witcher 3 gibi son zamanlarda çıkmış hem teknik olarak hem içerik olarak en iyi oyunlardan birini yaptılar. Ülke olarak bu şekilde desteklenmesinin en büyük katkısı da Polonyalı başarılı bir grafiker, yazılımcı, senarist artık neyse bu sektörde çalışmak istiyorsa Amerika veya başka ülkelere gitmek zorunda değil kendi ülkesinde, kendi ülkesinin şirketinde çalışabilir ve geçimini sağlayabilir. Adamlar yani 'oyun yaa ne olacak yaa' gibi diye düşünmeyip bu alanda da kendi vatandaşlarına yatırım yapıyor, umudu başka ülkelerde aramalarına gerek olmadığını gösteriyor. Araştırdığım kadarıyla da bizim ülkemizde oyun geliştiricilerine büyük destekler sunuyor, en azından söylenenler o yönde fakat tam emin değilim.

İdrak İstimlak

18.12.2016 11:52:04

+6
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri adamların yatırımı nerelere bizim burasını konuşmaya değmez elin PL si bile bu durumda siz varın halimizi düşünün
Bos bir BSC Misafiri daha, bilmeden atma olayına güzel örnek olmuşsun. Devletimiz sadece bir stüdyoya değil, şartları sağlayan her geliştiriciye 600 bin dolara kadar destek veriyor. http://www.webtekno.com/sektorel/devletten-oyun-gelistiricilerine-600-bin-dolara-kadar-destek-h7998.html

Angel of the Lord

18.12.2016 10:09:03

0
Cyberpunk'da olacak Witcher göndermelerini merak ediyorum ben. Yani sanırım olur. Yapmadan geçmezler..

Ustanak

18.12.2016 08:00:59

0
Bence çok çok fazlasını hak ediyor

Sean john

18.12.2016 04:42:22

0
Cyberpunk inşallah ellerinde patlamaz gelecekte geçen gezegen gezegen dolaşılan bir rpg fln olsa zaten efsane olur .

BSC Misafiri

18.12.2016 03:53:53

+1
adamların yatırımı nerelere bizim burasını konuşmaya değmez elin PL si bile bu durumda siz varın halimizi düşünün

rambocuk

18.12.2016 03:35:26

+3
Witcher 3 de 200. Saatim ve hala bayıla bayıla oynuyorum hikaye grafikler oynanış herşey o kadar iyiki Bir dlc si günümüz oyunlarından daha uzun bir hikaye ve detay sunuyor herşeyi hak eden bir ekip elleri dert görmesin

BSC Misafiri

18.12.2016 02:54:07

0
heyyt be Cyberpunk yeni farklı karakterde witcher bu destek adamların rahat çalışmasını rahatlatır
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız