Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Vita 1.60 Güncellemesi Yayınlandı

Böylece PS Vita üçüncü güncellemesine kavuşmuş oldu

     Beklenen güncelleme sonunda geldi. 1.60 güncellemesi ile PS Vita, üç önemli özelliğe sahip olmuş olacak.

     Bu önemli yeniliklerden ilki MAP (harita) uygulaması. Ana ekrana eklenecek harita uygulaması, mevcut konumunuzu gösterebileceği gibi, hibrit, uydu ve hibrit+uydu şeklinde üç tip görüntüleme seçeneği sunacak. PS Vita 3G kullanıcılarının yararlanabileceği MAP uygulamasında rotanızı yürüyor olarak veya araç ile hareket ediyor şeklinde ayarlamalar ile belirleyebileceksiniz. Uygulama içerisinde bulunan Arama barına, bulmak istediğiniz rotayı yazdığınız zaman, bulunan bölge bayrak şeklinde simgeler ile ifade edilecek.

Ayrıca MAP uygulaması ile konumunuzu arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.

 
  

 
     İkinci önemli yeniliğimiz ise Fotoğraf uygulamasına Video kaydetme özelliğinin eklenmesi. Şuanda sadece fotoğraf çekebilen PS Vita kamerası, 1.60 güncellemesi ile video çekme yeteneğine de sahip oluyor..



     Üçüncü ve son özelliğimiz ise, PS Vita Power tuşuyla açıldığı zaman PS butonumuz mavi renkte yanacak. Ayrıca cihazı bekleme moduna aldığımızıda da, mavi ışık kısa aralıklarla yanıp sönecek. Böylece cihazın bekleme modunda olduğunu rahatlıkla anlayabileceğiz. Aşağıdaki resimde PS butonu şarj durumundayken turuncu olarak yanmaktadır.



     Bunların yanı sıra PS Vita'nın İçerik Yöneticisi uygulaması MAC bilgisayarlar ile uyumlu hale geldi ve Sony'nin PSN istemi, Sony Entertainment Network (SEN) olarak değişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
House of the Dead 3, Sevgililer Gününde PSN'de ! NeverDead'in İlk DLC'sinden Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2012 21:37:24

0
PS Vita cooook saglam bir cihazdir ancak ilk alim fiyati ve kullanmaya baslama maliyeti, Vita+ 16gb hafiza karti+ 2 oyun olarak dusunursek, cooooook pahalidir. Bu fiyata saglam bir laptop alinir guzel kardesim. Vitanin nasil pahali degil. Vita pahali ama senin alim gucun yuksekse ve sana pahali gelmiyorsa bu sana ozel olur. Genis kitleler bu parayi bir el konsluna vermez sony duyurulur.

OnlyChaos

8.2.2012 15:06:37

+3
PSVita kesinlikle boş bir cihaz değil. Fiyatı yüksek filan da değil. Satış rakamı Japon halkıyla alakalı; aynen 3DS örneğinde olduğu gibi. Japonlara yönelik oyunlardan çok Batı'ya yönelik oyunların çıkması ve çoğu uyanık Japon'un fiyat indirimi beklemesi cihazın asıl potansiyelini göstermesine engel olmuştur. Tekrar 3DS örneğine dönersek çıktığı ilk aylardaki kötü satış performansını yüksek fiyatı ve uygun oyunların olmayışına bağlayabiliriz. Keza fiyatı düştükten sonra satış patlaması yaşanmış ve Japonlara hitap eden oyunlar çıktıkça da Nintendo'nun istediği satış grafiğini yakalamıştır. Sonuç olarak Sony'nin PSVita konusunda endişenmesine gerek yoktur ki Sony yöneticileri de bunu beyan etmişlerdir. Sadece doğru stratejiyi izlemesi gerekir. Sonucun sonucu olarak PSVita çok sağlam bir cihazdır...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız