Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platinum Games Duyurulmamış Birçok Proje Üzerinde Çalışıyor

 
 
Bayonetta ve Nier serisinin arkasındaki stüdyo Platinum Games, çalışmalar arasında çok sayıda duyurulmamış oyun olduğunu belirtti. Platinum Games ayrıca çeşitli yayıncılarla çalışıyor ancak gizemli oyun projesi Project GG'yi kendi yayınlayacağını açıkladı.
 
Yakın zamanda Famitsu'ya konuşan Platinum Games yöneticileri, gelecek planları hakkında umutlu olduğunu bildirdi. Yöneticiler, stüdyonun şu anda geliştirme aşamasında olan çok sayıda duyurulmamış proje olduğunu ancak bunlar hakkında herhangi bir bilgi veremeyeceklerini belirtti.
 
Röportajda ortaya çıkan bilgilere göre şirket şu anda Project GG adlı yeni bir IP üzerinde çalışıyor ve yayıncılık bölümünün başına geçmesi için Takao Yamane'yi işe alındığı belirtiliyor. Platinum Games, oyunlarını hem dijital hem de fiziksel olarak küresel ölçekte yayınlamayı hedefliyor. 
 
Platinum Games, Project GG'ye ek olarak bu Ekim ayında piyasaya sürülecek olan Nintendo Switch için Bayonetta 3 üzerinde çalışıyor. Nier serisinin yakın zamanda yeni bir oyuna sahip olup olmayacağı belli değil. Ancak bu duyurulmamış projelerden biri yaratıcı Yoko Taro'nun bir sonraki büyük oyunu olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar Nier 2 Nier yeni nier Nier New Project Nier Projesi Square Enix Platinium Games ps4 playstation 4
Uncharted ve The Last of Us Yönetmeni Wildflower Interactive Adlı Bir Stüdyo Kurdu FIFA 23 PC Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

21.7.2022 16:51:31

0
Umarım bayonetta 3 hariç PC içinde çıkarmaya devam ederler .ah be Sega zamanında kaptirmayacaktin nintendoya bayonettayı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NieR Automata
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız