Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetside 2'nin PS4 Sürümü E3'te Gösterilecek


    2014'ün ilk yarısında çıkması beklenen MMO-FPS oyunu Planetside 2'nin PS4 sürümü için suskunluk sürüyor. Uzun süreden beri hakkında haber alamadığımız Planetside 2'nin PS4 sürümü, E3'te kendini gösterecek.
 
    Yapılan açıklamalara göre oyun E3'te oynanabilir olarak sergilenecek. Planetside 2 PS4'te 1080p çözünürlükte, PC'nin ultra ayarlarına yakın grafik kalitesinde, 'akıcı' bir şekilde oynatılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
Bound By Flame'in İlk İnceleme Puanları Yayınlandı Minecraft'ın PS4 ve Xbox One Sürümünde Sonsuz Dünya Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hitokiri_johndoesai

9.5.2014 20:56:41

0
Ben alıştığım için artık sorun olmuyor. Tabii 200'e 200 kişi çatışmalar başka hiçbir oyuna benzemiyor. Bence indirip oynayın; nasıl olsa bedava. Parayla silah alacağım ya da puan biriktirip silah açacağım diye de kasmayın; başlangıç silahları çok iyi.

mehmedaltair

9.5.2014 20:53:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai Oyun aslında bayağı yavaş. Düşmanlar 7-8 mermiden aşağı ölmüyor. Sayı 15'e kadar çıkabiliyor. Battlefield, COD gibi oyunlarda bu sayı 3-4. Yalnız çok fazla sayıda düşman olduğu için birden çok kaynaktan hasara alıp anında ölebiliyorsunuz. Alışmanız gereken durum bu. Tabii bir de genel oynanış mantığı ve haritaları öğrenmeniz gerekiyor.
videolarından gördüğüm kadarıyla çok hareketli hızlı dediğim sürekli ölümüne aksiyon vardı

hitokiri_johndoesai

9.5.2014 20:50:59

0
Oyun aslında bayağı yavaş. Düşmanlar 7-8 mermiden aşağı ölmüyor. Sayı 15'e kadar çıkabiliyor. Battlefield, COD gibi oyunlarda bu sayı 3-4. Yalnız çok fazla sayıda düşman olduğu için birden çok kaynaktan hasara alıp anında ölebiliyorsunuz. Alışmanız gereken durum bu. Tabii bir de genel oynanış mantığı ve haritaları öğrenmeniz gerekiyor.

BSC Misafiri

9.5.2014 20:34:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai Bence 2015'ten önce PS4'e çıkmaz; boşuna heveslenmeyin. 2013 sonu deniyordu; 2014'ün ilk çeyreği dendi; uzadıkça uzadı. Hossin denildi; Nexus Battle Island denildi; neredeyse bir yıldır tık yok. Zaten PC versiyonu bitmek tükenmez teknik sorunlarla uğraştırıyor; İmparatorluklar/Sınıflar/Araçlar arası güç dengesi de pek iyi değil. Her güncellemede düzeltsinler diye bekliyoruz; daha rezil ediyorlar; yeni buglar ekleniyor.

2 aydır 64 bit istemciyi düzgün çalıştırmaya uğraşıyoruz. Çok şükür benim AMD işlemcide çok fazla sorun çıkarmadı; ama sorun yaşayan çok kişi var. Nvidia'nın son 2 sürücü versiyonu sorun çıkarıyor; birçok oyuncu sırf bu oyunu 10 dakikada bir göçmeden oynayabilmek için sürücülerini güncellemedi. Dahası da var; ama oyunu kötülemek istemiyorum. Çünkü oyun türünün tek örneği ve rakibi yok. Olsaydı zaten SOE'nin amatörce tavrı yüzünden şimdiye pazardan silinmişti. Yine de oynamaya devam ediyorum; çünkü dediğim gibi; şu anda piyasada rakibi olacak başka bir oyun yok.
Çok doğru söylemişsin ama şuan bile çok büyük bir zevkle oynuyorum kadı kızında da kusur olur mantığı ile fakat hossin ve nexus şu ana kadar gelmediyse tek sebebi yeni nesil konsollar hatta ps4 oyunu ps4 e hossin ve nexus ile birlikte çıkartmak istiyorlar ve aynı zaman aralığında da PC ye getirme çabasındalar tek sebebi budur yoksa hossin neredeyse 1 yıldır test server da aktif durumda SOE çalışmıyor mu çalışıyor fakat sağlam bir tek güncelleme ile bitebilecek sorunları yaklaşık 2 ay da 10 tane güncelleme ile ancak çözebiliyor. Ayrıca bugün test server da dikkatimi çekti oyuna yeni gelecek "implans" ile oyun sanki biraz tam f2p mantığından uzaklaşacak gibi umarım yanlış düşünmüşümdür.

mehmedaltair

9.5.2014 18:42:51

0
Bu oyun fazla hızlı oynayanlar nasıl oynuyor yav

- The Stig -

9.5.2014 16:48:46

0
Ilk oyun gibi guzel olacagi kesin

hitokiri_johndoesai

9.5.2014 15:59:15

0
Bence 2015'ten önce PS4'e çıkmaz; boşuna heveslenmeyin. 2013 sonu deniyordu; 2014'ün ilk çeyreği dendi; uzadıkça uzadı. Hossin denildi; Nexus Battle Island denildi; neredeyse bir yıldır tık yok. Zaten PC versiyonu bitmek tükenmez teknik sorunlarla uğraştırıyor; İmparatorluklar/Sınıflar/Araçlar arası güç dengesi de pek iyi değil. Her güncellemede düzeltsinler diye bekliyoruz; daha rezil ediyorlar; yeni buglar ekleniyor. 2 aydır 64 bit istemciyi düzgün çalıştırmaya uğraşıyoruz. Çok şükür benim AMD işlemcide çok fazla sorun çıkarmadı; ama sorun yaşayan çok kişi var. Nvidia'nın son 2 sürücü versiyonu sorun çıkarıyor; birçok oyuncu sırf bu oyunu 10 dakikada bir göçmeden oynayabilmek için sürücülerini güncellemedi. Dahası da var; ama oyunu kötülemek istemiyorum. Çünkü oyun türünün tek örneği ve rakibi yok. Olsaydı zaten SOE'nin amatörce tavrı yüzünden şimdiye pazardan silinmişti. Yine de oynamaya devam ediyorum; çünkü dediğim gibi; şu anda piyasada rakibi olacak başka bir oyun yok.

StrangerLovely

9.5.2014 14:48:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga Bu oyunu Ps4 bekliyorum. Çünkü Free To Play olması vede fps olması en önemli olaylardan biri benim için.
Aynen oyun fiyatları yüzünden f2p oynayıp duruyorum ama oyunlar da güzel yani çamur atmayalım. War Thunder'a falan çok fena sardım bu da güzel olacak.

BSC Misafiri

9.5.2014 14:20:59

0
gelsin tabi de biz PC de oynayanlarda Hossine e kavuşalım artık. Hossin i ps4 ile aynı anda gelecek diye bekliyoruz boşu boşuna kaç zamandır yazık bizlerede bu kadar bekleyiş için.. Ayrıca yeni nesil konsollar yine PC nin gerisinde kaldı desenize :D

OldGamers86

9.5.2014 14:20:06

0
Pc'nin ultrasına yakın bir kalitede demek... bekleyip görelim. :)

Gye_Baek

9.5.2014 13:11:53

0
Bu oyunu Ps4 bekliyorum. Çünkü Free To Play olması vede fps olması en önemli olaylardan biri benim için.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız