Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phil Spencer, Minecraft'ın Geleceğiyle İlgili Konuştu


    Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en çok satan yapımları arasında yerini alan Minecraft, yapımcısıyla beraber Microsoft'a satılmıştı. Xbox kanadının patronu Phil Spencer, oyunun geleceğiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
    Minecraft'ın oyuncu topluluğunu öven Spencer, "Bizim için büyük bir anlaşma. Benim için Minecraft, listemize eklemek istediğim oyunların arasında geliyordu. Minecraft'ı oynayan oyuncu topluluğunu seviyorum. Minecraft, erkeği, kadını, genci, yaşlısı olmak üzere çok farklı kitlelere hitap edebilen bir oyun." sözlerini söyledi.
 
    Açıklamalarının devamında Spencer, "Minecraft'ın oyun endüstrisine kazandırdığı şeyi seviyorum. Çocuklar oyunda bir şeyler oluşturuyor, birlikte oynuyor ve güzel vakit geçiriyorlar. Minecraft okuldaki sınıfların içerisine girebilmiş bir oyun. Bu gerçekten çok güzel bir şey. Dolayısıyla gelecekte markaya iyi bakmamız gerekiyor." sözlerine yer verdi.
 
    Yeni bir oyunla ilgili ise Phil Spencer, "Minecraft 2 hakkında pek fazla şey bilmiyorum. Hâli hazırda Minecraft, piyasadaki en güçlü oyuncu topluluğuna sahip oyun. Dolayısıyla yeni bir işe başlamadan önce bu oyuncu topluğunun ihtiyaçlarını ve isteklerini belirlememiz lazım. Tabii ki oyuncuların istediği her şeyi yapabilmemiz mümkün değil. Sonuçta %100'lük mutluluğu sağlamak imkansız. Ancak Minecraft markasıyla ilgili yapacağımız işlerde önce oyuncu topluluğunu düşüneceğiz." eklemelerini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Costume Quest 2'nin PS3 ve PS4 Çıkış Tarihi Belli Oldu Ubisoft, The Division'ın 'Sonsuza Kadar' Oynanmasını İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.10.2014 00:12:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR minecraft oynayanların değil önce xbox kullanıcılarının gönlünü alın bir kere çok büyük paralarla stüdyolar alıyorsunuz ancak oyun falan göremiyoruz daha fazla özel oyun istiyoruz
PS, isteklerinizin ilacı.

OnrGrTR

25.10.2014 16:27:50

-2
minecraft oynayanların değil önce xbox kullanıcılarının gönlünü alın bir kere çok büyük paralarla stüdyolar alıyorsunuz ancak oyun falan göremiyoruz daha fazla özel oyun istiyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız