Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Papers, Please PlayStation Vita'ya Geliyor


     Bağımsız cephesinin en ilginç yapımlarından olan Papers, Please; bir bağımsız yapıma göre oldukça başarılı satış rakamları elde etti. Oyunu PlayStation konsollarına getirmeyi düşündüğünü belirten yapımcı Lucas Pope, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla oyunun PlayStation Vita'ya geleceğini resmileştirdi.
 
      Pope, oyunun PlayStation 4'e geleceği yönünde gelen söylentileri yalanlayarak sadece PS Vita'a geleceğini yineledi. Oyunun PS Vita'ya ne zaman çıkacağı ise henüz kesin değil. Yapımcı oyunu Vita'ya port etmenin zorlayıcı olduğunu, küçük ekranın bambaşka olduğunu ve yapay zekanın Vita'ya aktarılması konusunda zorluklar çektiğini söylüyor.
 
      Lucas Pope, port'un zorlayıcı olması nedeniyle oyunun Vita sürümünü başka bir geliştiriciye verebilme ihtimalinin de bulunduğunu belirtiyor. Böylece kendisi yeni bir projeye adım atabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
papers please bağımsız simülasyon memurluk simülasyonu
"Serinin Sıkı Hayranları, Yılda İki Tane Assassin's Creed Oyunu Çıkmasından Mutlu" Dreamfall Chapters Konsollarda PS4'e Özel Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

15.8.2014 20:23:53

+1
dh sunucuları 2 gündür bakımda

s_demirci_53

15.8.2014 17:04:52

0
turkiye de oyun fuarinda daha satışa çıkmadan önce ilk deneyenlerdenim sadece 3 dakika tanıtım yaptılar evet dedim sonunda artik ps3 x360 ile beraber çıkan oyunlar vitaya da çıkacak. ama gel gör ki casual oyundan başka birşey yapmadılar 3 sene oldu çıkalı en fazla 3 sene sonra da ömrünü tamamlar tek umudum vita tv'nin tutması ve biraz daha oyun çıkması

cemecem21

15.8.2014 14:36:45

+3
Hem burada hem de Donanım Haber'deki son haberlerde bir resim görüntüleme sorunu var ama sorun sunuculardan falan mı kaynaklı yoksa başka bir şey mi var?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Papers Please
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız