Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Palworld için Oynanabilir Pokemon Modu Yayınlandı

 
Silahlı Pokémon oyunu olarak geçtiğimiz süreçte piyasaya sürülen Palworld bildiğiniz üzere erken erişim olarak çıkış yaptı. Oyun Steam listelerinde üst sıralarda olmayı başardı ve büyük satış sayılarına ulaştı. Şimdi ise oyunun Pokemon modunun indirilebilir ve oynanabilir olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Telifsiz bir Pokémon modu olarak karşımıza çıkıyor
 
 
Eğer takip ettiyseniz yakın zamanda oyunun Pokémon modu geliştirilme aşamasındaydı ancak telif hakkı nedeniyle bu modun ne yazık ki yayınlanması engellendi. Fakat şimdi bu mod içerisinde bazı değişiklikler yapıldı ve artık modu tamamen indirebilir ve oyununuza uygulayabilirsiniz.
 
Mod içerisinde Pokémon tarzında yaratıklar ve karakterler bulunuyor ancak tam olarak Pokémon içeriğini yansıtamadığından dolayı yetersiz bir mod olarak da karşımıza çıkabiliyor. Dolayısıyla beklentilerinizi düşük tutarak moda indirebilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Eğer farklı bir şekilde oyunu denemek istiyorsanız buradan modun indirme linkine ulaşabilirsiniz.
 
Mod videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma pc Palworld
The Witcher 3 ve Call of Duty, Unreal Engine 5'te Böyle Görünebilir Starfield ve Indiana Jones Playstation 5 Yolcusu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Palworld
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız