Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek!

 
 
KRAFTON, Inc.PUBG: BATTLEGROUNDS'un 29.2 güncellemesinde gelecek Erangel Classic haritası aracılığıyla köklerine saygı duruşunda bulunacağını duyurdu.
 
Erangel Classic haritası, PUBG: BATTLEGROUNDS'un ilk savaş alanı olan Erangel'in orijinal versiyonunu oyuncularla yeniden buluşturacak ve erken erişim günlerini anımsayan oyunculara nostalji rüzgarları estirecek. Erangel Classic, eski günlere yaraşır benzersiz bir deneyim sağlamak için Erangel'in ilk yayınlandığı zamanki orijinal konseptlerini ve atmosferini mevcut oyun öğeleriyle harmanlıyor. Bu bağlamda orijinal Erangel haritasındaki ikonik öğeler Erangel Classic'e uygulandı.
 
Erangel Classic'e giriş yapan oyuncular, başlangıç adası boyunca üzerine silahlar yerleştirilmiş bankların geri döndüğünü görecek. Silah dengeleri de oyunun ilk günlerindeki hissiyatı yakalayacak şekilde ayarlandı; birkaçı hariç tüm silahların geri tepmesi azaltıldı. Oyuncular ayrıca Tommy Gun'ı eski günlerde olduğu gibi Yardım Paketi'nde de bulabilecekler.
Ek olarak, sisli ve yağmurlu havanın yanı sıra grafikleri, dünya haritasını ve orijinal PUBG: BATTLEGROUNDS deneyimini hatırlatan mini harita da oyunda yer alacak.
 
 
 
Erangel Classic'e Normal Maçta sınırlı bir süre için giriş yapılabilecek. Harita PC sürümünde 14 Mayıs'tan 28 Mayıs'a, konsollarda ise 23 Mayıs'tan 6 Haziran'a kadar oynanabilecek. Bu süre zarfında Erangel Classic, Normal Maçta mevcut Erangel haritasının yerini alacak.
 
PUBG: BATTLEGROUNDS ile ilgili daha fazla bilgi için https://pubg.com/tr adresinde yer alan resmî web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor

BSC Misafiri

25.4.2024 01:08:05

0
Yillardan beri yazarim, su oyunlarin "Vanilla" versiyonlarini da cikarin. sadece bug fix ve qol updateleri gelsin. icerisinde harita degisimleri, skinler, seson passler, chestler olmasin diye. Hatta bu "Vanilla" surum tam fiyattan satilsin, 60-70 dolar neyse. ben verip alacagim. Yani bunu yapmak bu kadar zor olmamali. bakin fortnite orjinal haritayi dondurunce oyunculari firladi, aynisi ni simdi pubg yapiyor. benim cs go vs dota 2 yi birakmam sebebim dust 2 nin ve dot2 map inin surekli degistirilmesiydi, farkli renkte efektlere sahip hero skinlerinin getirilip oyunun stratefik dengesinin bozulmasiydi, birak vanilla versiyon yapmayi adamlar cs go oyunun sildi... bu boyle olmaz aga. kalici ve degismeyen (bugfix harici) versiyonlar gelmeli oyunlara ki duzeni seven oyuncular rahat etsin. her girdigimde farkli bir oyunla karsilasmak istemiyorum. velhasil kelam insanlar hala gameranger da bu eski oyunlari oynamaya devam ediyorlar sa var bir sebebi. yahu tek yapacaginiz steam sayfasina VANILLA versiyon ekleyip parayla satmak be. icinde skin olmayacak, surekli update gelip gb larca downloada ve gereksiz ssd yer kaplamasina neden olmayacak, sadece performans ve bugfix gelecek ve oyunun en saglam en degismeyen en eglenceli parayla satilan versiyonu olacak. ha gene gidin skinli her gun update gelen gece gunduz dk basi haritasi degisen cin pavyonu versiyonunu sezon pass le gene bedava yapin mikrotransaction ekleyin ama AMA BANA ORJINAL OYUNU VERIN YA! bugun dota 2 eski source engine ile tekrar dota 2 classic diye steame konulsun, eski harita, skinsiz, passiz verecegim 70 dolar sana soz valve
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız