Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSPgo Alana Assassin's Creed veya LittleBigPlanet


  
 
     Sony PSPgo satışlarının beklentilerin altında kalmasından dolayı konsola özel promosyonlar yapmaya devam ediyor. Bu defa Amerika için geçerli bir kampanya var.
 
     21 Mart tarihine kadar yeni bir PSPgo alırsanız, konsolla birlikte alacağınız Redeem Code sayesinde LittleBigPlanet PSP veya Assassin’s Creed: Bloodlines'ı ücretsiz olarak PSP store'dan indirebileceksiniz.
 
     21 Mart tarihinde bitecek kampanya sonrası 31 Mart tarihine kadar bu oyunları Playstation Store'dan indirmek zorundasınız. Tabi oyunları indirmek için PS Store üyeliğinizin de olması değil olarak şart.
 
     PSPgo UMD çalıştırmadığı için oyuncuların pek ilgisini çekememişti, hatta bazı marketler PSPgo satmayı bu nedenle reddetmişlerdi.
 
     Bakalım Sony'nin kampanyaları konsolun satış rakamını ne kadar hareketlendirecek. Zira sadece Amerika'da değil bütün dünya çapındaki satışlarda Nintendo DS açık ara önde bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Amerika promosyon LittleBigPlanet PSP Assassin’s Creed: Bloodlines Psp Go!
XNA Oyununun Kapağında ICO Esintisi 14 - 20 Şubat Steam Satışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PSP
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız