Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS5 için Özel Kapaklar Satan Siteye Sony Müdahale Etti

 
PlayStation 5'in kasası için farklı renklerde özel kapaklar satan üçüncü parti siteye Sony müdahalede bulundu.

İlk başta Platestation 5 adlı sitenin ismi değiştirilmeye zorlandı ve CustomizeMyPlates adını aldı. Ardından Sony'nin yasal girişim tehdidinde bulunmasıyla satışlar iptal edildi.
 
Platestation 5 / CustomizeMyPlates sitesinin Video Games Chronicle'a yaptığı açıklama:
 
"Açılmadan önce, gerekli araştırmayı yapmıştık ve Sony'nin bu kapaklar için beklemede olan bir patentinin olduğunu görünce sorun olmayacağını düşündük. Sitemizin açılmasından sadece bir gün sonra Sony avukatları marka hakkı ihlali sebebiyle ismimizi değiştirmemizi istedi. İsim değişikliğinin herkesi mutlu etmek için yeterli olacağını düşündük ve ürün geliştirme çalışmalarımıza başlamış olduğumuz için öyle olmasını umduk."
 
"Daha sonra Sony avukatları fikri mülkiyet haklarının bu kapakları da kapsadığını ifade etti ve bunları herhangi bir ülkede satmaya ve dağıtmaya devam edersek olayın mahkeme ile sonuçlanacağını belirtti."
 
"Bunların hepsi dün netlik kazandı ve şimdi dünya genelindeki tüm ön siparişleri iptal ediyoruz ve iadelerini gerçekleştiriyoruz. Çok büyük hayal kırıklığına uğradık fakat başka bir seçeneğimiz yok."
 
Site bu kapakları mat siyah, kiraz kırmızısı, kromatik, indigo mavisi ve orman kamuflaj renklerinde satışa sunmuştu ve tanesi $39.99 idi. Belirtilene göre Birleşik Krallık ve Çin'deki üretici firmalarla çalışıp premium endüstri standardı ürün ortaya çıkarıyorlardı.
 
PlayStation 5'in içinin açıldığı videoda gördüğümüz kadarıyla konsolun kapakları oldukça kolay çıkarılıyor ve özelleştirilmeye elverişli. Bakalım Sony kendi böyle bir girişimde bulunacak mı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Middle-earth: Shadow of Mordor'un Online Özellikleri Sonlandırılıyor ESA Esports PUBG Squad Turnuvası Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

3.11.2020 15:39:20

+1
telefon kabi satan kac tane firma izin alip uretiyor acaba

BSC Misafiri

3.11.2020 09:17:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: UğurDündarın Dövdüğü Adam Aynı şeyi oyun yapımcısından izin almadan çeviri yapıp satan güruhlara da yapmalı. Ben gördükçe şikayet ediyorum bunları.
Senin gibi güruhlar ne olacak....

BSC Misafiri

2.11.2020 15:53:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: UğurDündarın Dövdüğü Adam Aynı şeyi oyun yapımcısından izin almadan çeviri yapıp satan güruhlara da yapmalı. Ben gördükçe şikayet ediyorum bunları.
Herşeyin çakması vardır..

keremec

2.11.2020 15:03:46

+1
2 ay sonra çinliler aliexpressde 20 dolardan satarlar

Konuya dahil olmayan adam

2.11.2020 13:29:29

+2
Aynı şeyi oyun yapımcısından izin almadan çeviri yapıp satan güruhlara da yapmalı. Ben gördükçe şikayet ediyorum bunları.

ProjectMan

2.11.2020 13:30:33

0
şu ana kadar ps in 2 modelini beğendir !
  • PS2
  • PS4
bunun dışındakiler pekte hoşuma gitmemiştir.

BSC Misafiri

2.11.2020 11:57:13

+4
Oh ne ala, hazır maldan istifade millet iş kurmaya çalışıyor. Acıtasyon yaparakta üzülerek iptal ediyoruz falan demişler. Kolay mı lan o kadar büyük şirketlerden pay koparmak?

BSC Misafiri

2.11.2020 11:56:52

0
Plate Station katınca neyine karışıyorlar bu ismin..

Boone

2.11.2020 08:45:47

+5
Sonuçta Sony daha resmi bir ürün duyurmadan bunların girişmesi saçma. Adamlar önce kendi orijinal kapaklarını duyururlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız