Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 Oyunlarını PS Vita'da Oynayabileceğiz


     Tokyo Game Show 2013'te Sony ilginç bir açıklama yaptı. SCEJ başkan yardımcısı Hiroshi Ueda'nın açıklamalarına göre Playstation 3 oyunlarını PS Vita ve Playstation Vita TV'de oynama şansımız bulunuyor. Ueda, bulut (cloud) teknolojisi sayesinde oyuncuların PS Vita ve PS Vita TV'de de rahat bir şekilde PS3 oyunlarını oynayabileceğini söyledi. Açıklamalar şu şekilde:
 
    "Bu (bulut teknolojisi) gerçekten güzel bir servis. Ben aslında bir prototipi gördüm ve PS3 oyunlarını PS Vita'nızda rahatça, hiç bir sorunla karşılaşmadan oynayabileceğinizi söyleyebilirim. Bu gerçekten harika. Konsolun (PS Vita) teknik özelliklerinden çok etkilendim"
 
    Playstation Vita TV'de oyunları Playstation 3'ün Dualshock 3 adlı kontrolcüsü ile oynadığımızı da belirtelim. O nedenle oyunların kontrol yapısını PS Vita TV'ye de uyarlamaya gerek kalmayacak. Bulut teknolojisi sayesinde hızlı bir internet bağlantısıyla PS3 oyunlarını bu cihazda oynayabileceğiz.
 
     Sony'nin Gaikai adlı bulut teknolojisi sağlayan Amerikan kökenli şirketi sayesinde ilk olarak Japonya ve Kuzey Amerika'da bu servisin kullanıma sunulması planlanıyor. Avrupa'da ülkeler arasında internet hatlarının farklı olması sebebiyle bu servis daha sonra kullanıma sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak 4Gamer Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Hayao Miyazaki, Child of Light'ı Etkiledi MGS 5: The Phantom Pain'den TGS Görselleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.1.2014 11:57:45

0
internetsiz olmuyor mu?

Guest-8EF5824CF

23.9.2013 15:10:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: KauFmaNXIII Hızlı internet sayesinde denmiş yalnız o zaman Türkiye yine mahrum kalacak bu güzellikten.
HAHAHA :D

BSC Misafiri

23.9.2013 12:00:07

0
3 mbit internet ile oynarız yav he he.

WiiSmash

22.9.2013 19:33:47

0
Bulut Oyunculuktan nefret ediyorum daha öncede böyle bir yorum yapmıştım o kadar ekran kartı, işlemci, ram boşuna mı arkadaş. çok düşük bi sistem sat o zaman bütün herşeyi bulutla oynayalım... onların ellerinin altında oynarız bu şekilde. olmamalı bence. Tamamen karşıyım Bulut oyunculuğa (buluta karşı değilim mesela google drive, dropbox gibi yazılımlar internet üzerinde hdd mantığıyla çok iş görür)

Sir Maximus is BACK

22.9.2013 15:29:28

0
işte hızlı internet işi bozuyor. 3g vita alıcaz,bi de ona hızlı internet için o kadar para mı ödeyecez? hem oyuna,hem hafıza kartlarına,bi de internete para.hem de hızlı olacak. güzel bir sistem,ama her kesime hitap etmiyor.

KauFmaNXIII

22.9.2013 13:25:49

+4
Hızlı internet sayesinde denmiş yalnız o zaman Türkiye yine mahrum kalacak bu güzellikten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız