Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PMPL Türkiye Güz Sezonu Şampiyonu Melise Esports Oldu

 
 
Rekabet dolu mücadelelere ev sahipliği yapan ve final mücadeleleriyle nefesleri kesen 2023 PMPL Türkiye Güz Sezonu şampiyonu Melise Esports oldu.
 
Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE Esports’un 25 Ağustos’ta başlayan 2023 PMPL Türkiye Güz Sezonu, nefesleri kesen final maçlarının ardından Melise Esports’un şampiyonluğu ile tamamlandı.
 
Üç aşamalı lig dönemi ve final etabının ardından sona eren PMPL Türkiye Güz Sezonu heyecan dolu maçlara sahne oldu. Üç aşamalı lig sonucunda genel sıralamada en çok puan toplayan 16 takım finallere kaldı. Unutulmaz maçların yaşandığı final aşamasında Melise Esports, S2G Esports ve BRA Espor takımları arasında üst seviye bir rekabete sahne olundu.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
The Lord of the Rings: Gollum için Yayınlanan Özür Mesajı ChatGPT'ye Yazdırılmış Flashback 2 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız