Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch'i Tek Çatıda Toplayan Sistem Geliştirildi

 
Hangi oyun türüne veya hangi oyun konsoluna gönül verirseniz verin iş bir yerde bütçenizin elverdiği ölçüde bir konsol seçmenize veya PC'nizi iyice güçlendirip Steam temelli bir oyuncu bilgisayarı ile yola devam etmenize varıyor.
 
Ancak mod dünyasında adı 'Big O' olarak da bilinen Origin tarafından geliştirilen bu sistemler ekonomik sıkıntısı olmayan ve 'hepsini istiyorum!' diyen kullanıcılara hitap ediyor.  En azından satılıyor olsaydı öyle olacaktı.
 
2009 yılından beri hibrit sistemler geliştiren Big O, 10. yılı şerefine marka yüzü olabilecek bir sistem geliştirdi. Bu sistemle birlikte tam 2 TB'lık ortak bir SSD ve ultra sessiz bir sıvı soğutma sisteminiz oluyor. Hatta Nintendo Switch için kasanın üstüne entegre bir Switch dock bile düşünülmüş.
 
Demin de belirttiğimiz gibi bu ürünün piyasaya çıkarılmayacağı özellikle belirtilmiş. Yine de Big-O ve ürünlerini incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku ps4 xbox one pc switch
Mortal Kombat 11'in NightWolf DLC'si İçin Çıkış Tarihi Sızdı THQ Nordic Gamescom 2019 Planlarını Paylaştı

gypaetus

24.7.2019 18:24:58

0
piyasaya çıkmayacaksa böyle bir ürün neden var ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız