Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyungezer'de Bu Ay (Ekim 2010)

 
     Oyungezer'in bu ayki sayısında pek çok yeni içerik okuyucuları bekliyor. Civilization V, R.U.S.E. ve PES 2011 incelemelerinin yanı sıra Batman: Arkham City ve Dead Space 2 ilk bakışları okuyucuları bekliyor. Bunların yanı sıra Halo: Reach ve Civilization V rehberleri de bulunuyor. Ekim ayının dosya konusu ise Oyun Dünyasının Yapı Taşları olmuş.
 
     Bu içeriklerin haricinde okuyucuları bir sürpriz daha bekliyor. 6-10 Ekim 2010 tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı Cebit 2010 için 20 TL değerindeki fuar davetiyesi dergiyle birlikte hediye ediliyor. Davetiler sınırlı sayıda olduğu için sadece İstanbul ve çevresindeki illerdeki dergilerde bulunuyor.
 
     Not: Davetiyenin ekli olup olmadığını kapaktaki yazıdan anlayabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii Oyungezer OGZ Cebit 2010
Dead Rising 2'ye Yeni DLC'ler Yolda! Famitsu Oyun Satışları (27 Eylül - 3 Ekim)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Leadri

12.10.2010 08:07:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gny* Pes hakkında tek bilgiye sahip olmadan fuarda atıp tutan editörlerini gördüm ya, bu dergiyi bedava dağıtsalar almam.
Malesef durum seneyede böyle olucak, biz eskiden nasıl fifa hakkında tek bir bilgi bilmeden ortalıkta dolaşırken şimdide herkes pes için tek bir bilgi bilmeden ortalıkda dolaşıcak.

BSC Misafiri

12.10.2010 01:54:32

0
Tahminimce ogz gelecek ay(3.yılı)sürprizleri için çok reklam aldı..Sinan Akkol foruma yazmış ve reklam sayısı böyle devam ederse(inş. eder) sayfa sayımızda ona artacaktır merak etmeyin demiş. Bu iki dergiyi kıyaslamanın ise lüzumu olmadığını düşünüyorum ogz'ye (sonra uzun uzun açıklamasıda yapıldı) anlık bir videoda açıkçası fifa'yı oynadıktan sonra pes rezalet geliyor dendi diye ateş püskürenler LEVEL'ın terbiyesizliklerini,kendi kadrolu yazarlarına ne yaptıklarını,okuyucularını nasıl aptal yerine koyduklarını öğrense ne yaparlar acaba?Ben fuardaki o videoda söylenenlerin kalitesizliği yazarlarının laubaliliği yüzünden sevmiyorum ve bu LEVEL'ı tercih ediyorum diyenler de Cem Şancı'nın blog'una bir göz atabilir.. Burada ne biliyim kimse Ogz'nin fuarlara katılmasına tek söz söylemezken fuarda yapılan küçücük bir gafa edilen laflara bakın=)Sonuç olarak almamak birini almak ve ya ikisini birden almak hepsi kişisel tercih ama birini alanlara küçük bir tavsiye ikisinide bir deneyin..

Jiraiya

8.10.2010 17:20:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55 @BSC Misafiri Biraz daha mesaj kasarsan şampiyon olacan.Ha gayret..
FAIL

onuryalcin03

8.10.2010 13:01:08

0
Buradaki kardeşlerimin çoğunun Gameshow okuyamadığına üzülüyorum açıkcası. Bir oyun dergisinde muhabbet ederek fonda oyun anlatan bir dergi idi Gameshow. Oyun dergilerinin bugünkü amacı ise sadece oyun anlatmak. İnternet bugünkü durumda iken başka bir tarz beklemeniz abes olur. Kısaca yok aslında birbirinden farkları. Not: Gameshow'un FRP oyunları yazarının o günün şartlarında fotokopi ile DM Manualden sayfalar çekip okuyucusuna posta ile gönderdiği bir dergidir o. Mesele DVD vermek değildir yeğeeen. :)))))

Strongiron

8.10.2010 12:37:12

0
Okadar yazı yazdık yazılarımın hepsi silinmis yazılarımda aşşağlayıcı laflarda vardı fakat dergileri aşşağlayanlara kendini dergi tanrısı sanıp lelevide olsun Oyungezeride olsun aşşağlayanlara.... Fakat Levelin kapaği bile olamaz vs laflar silinmemiş benim doğru laflar silinmiş..... E BIRAZDA BEN KONUSAYIM OZAMAN Türkiyede Oyun dergileri ne yazıkki kolay kolay sponsor bulamıyor bulsa bile 2 sayfa benim reklamımı ver 3 kurus para vereyim diyor.... Adamlar bu işi severek yapsada kazandıklarını hiç sormuyorsunuz.... Birisi diyorki Turkiyede oyun dergisimi nerdeeee ? Adam topicte 3 kurus yeri bile okumamıski yazıyor yazmak icin ... Diğeri Level dergisinin babasınınmı anasınınmı oğlu gibi Oyun gezermi hıhh tırnağı bile olamaz Siz nesiniz? Ya dergide çalışanlarsınız burda DH deki milleti kışkırtmaya çalışıyorsunuz yada normal değilsiniz bi hastaneye baş vurun ......... Level dergisi aldım uzun bi süre fakat lvl in yaptığı iş oyun çıkmadan denemeden yorumunu yapması...Ve bir posterle kandırılmamız..... Yani Oyun dışında bir çok şeyden bahsediyorlardı bundan 7 ay önce...... Level dergisinin verdiği Türkçe olmuş ve TR ye bağlı bir server açılmış bunu reklam yapıyor bazı oyuncular başlıyor fakat oyun bir kandırmaca çıkıyor ve paramızı çalıyor.... Bunun uzerine LEVEL dergisi ne yapıyor ? Oyunu ne kotuluyor nede başka birşey okadar mail ve msj atmamıza rağmen..... Benim dergisi burakma sebebim bu..... Oyungezer e döndüm çünkü oyun gezerin sayfalarında sürekli oyunlar var oyun çıkmadan denemeden para kazanayım diye sallayıpta yazmıyor ......Bu ayki sayısında iyi para kazanmış reklamlardan babamın oğlu değil fakat sevindim çünkü o nekadar kazanırsa okadar çok dikkatini verir ve okadar çok dergisini büyütür .......Dergiden memnunum..... Fakat Oyungezer bunun kılı olamaz o onun gözü olamaz vs diye kapısmalara giren sorunlu veletler yada yası gecmis kro yada bişiylere gec baslamıs hayatta yorumları sacma sapan insanlar mevcut bukadar aşşağlıyorum sizi bunun daha ağrını yazdımki atılmama sebep olur atmamışlar çünkü haksız bir yazım yok her topicte var böleleri üye olduğumdan beri neden el sürülmüyor neden atılmıyor çok merak ediyorum.... Oyungezer'de Bu Ay (Ekim 2010) Bu nedemek ...... ? Dergisi alırsın okursun ve adam gibi yorumlarını yazarsın ve hataları varsa düzgün bir şekilde uyarırsın yada bir kullanıcı olarak bakın bu yuzden derginizi buraktım dersin LEVEL NE ALAKA BURDA!!! bir çoğunuz küfürden beter laflar ediyosunuz.

BSC Misafiri

8.10.2010 12:13:31

0
akadaslar dergi ile verilen hediye biletin üzerini tamamlayıpta mı fuara girebiliyoruz anlayamadım.

StevenDiaz

7.10.2010 20:05:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yahu bu dergi levelin bi sayfası bile olamaz.

zebani666

7.10.2010 16:43:39

0
oyungezere bir levele iki. gameshow gitti şov bitti.

BSC Misafiri

7.10.2010 15:45:48

0
evo_4 07.10.2010 09:47:02 Bunu Cem Şancı'ya bile söyleseydin olurdu ama Elif Akça yapma dostum , tabii zevkler ve renkler tartışılmaz

MrKerberoS

7.10.2010 14:28:58

0
Oyungezeri 2. yaşına bastığında mount and blade oyununu verdiği zaman almıştım ve ondan sonra hep almaya devam ettim gerçekten çok güzel bir dergi level dergisi almıştım içi bomboş saçma saçma yazılar Size şöyle açıklayabilirim LEVEL ZENGİN ama İÇERİĞİ KÖTÜ (pahalı oyunlar hediye ediyor posterler falan ama içi iğrenç bomboş laf kalabalığı) OYUNGEZER DAHA AZ HEDİYE VERİYOR AMA İÇERİĞİ ÇOK DOLU VE GÜZEL.

Mr.J

7.10.2010 14:00:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: dodocan birde benim gibi wc de eğlenceli dakikalar geçirmek için :D
+1

CaSsErDoDo

7.10.2010 13:32:31

0
dergiyi alıyorum ve okuyorum gayetde güzel bir dergi bazen oyun incelemelerinin acayip kötü bir yanı oluyor yani alakasız şeyler yazdıklarıda oluyor mesela blur incelemesi bu şekildeydi ama derginin geneli güzel bu ay çok fazla reklam almışlar ve sayfaların bütünlüğü bozulmuş birde bu dergileri böyle bilgi öğreneyim bilnemne ediyim diye satın almayın en iyi bilgileri güncel bilgileri internetten öğrenirsiniz peki dergi niçin alınır? bakalım yazarların görüşleri neler,nasıl düşünmüşler,ne anlatmak istemişler tarzında şeyler görmek için alırsınız.birde benim gibi wc de eğlenceli dakikalar geçirmek için :D

[!!!.::HONDA::.!!!]

7.10.2010 12:34:25

0
dergi alınırmı internet cagında yazık o paraya haberler eski incelemeler desen nette alası var hıc bı esprisi yok benım ıcın

Project Scorpio

7.10.2010 12:25:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: JAX Bu ayki oyungezer sayısında PES 2011 incelemesi var demişsiniz. Peki FIFA 11 incelemesi yok mu?
Bu soruya OGZ editörü Berkant'ın cevapu şu şekilde. Fifa'nın inceleme kopyasını Aral İthalat göndermeyip ofisinde oynamamızı istedi, biz de bir kaç saatte oyun incelemediğimiz için(burada lvl dergisini kastediyor kendileri bir oyunu 3-5 saatte oynayıp iceleme yazdıkları için bakınız:Starcraft 2 incelemesi) Fifa'ya bu ay yer vermedik.

C-TRanger

7.10.2010 12:23:57

0
Benim için kendini beğenmiş, burunları havada, laubali üsluplu insanlar topluluğu... ve benim görüşümdür bu. Kimse katılmak zorunda değil. İşkembemden sallamıyorum ayrıca, 'netice'mden sallıyorum, oldu mu?... Ekibi siz seviyorsunuz diye sevmek zorunda değilim. Ben sevmiyorum diye de siz sevmemek zorunda değilsiniz. Başkasının yorumuna yorum yazmayın... Kendi yorumunuzu yapın geçin... ek: Hiçbir dergi almıyorum bu arada. Yani levelci falan olduğum için böyle düşünüyorum sanılmasın...

BSC Misafiri

7.10.2010 12:21:36

0
birde söyle birşey var olay çok satma az satma değil ne yapmak istediği level bol bol resim bol bol reklam vasat oyun inclaemeleri haddinden fazla gevezelik parlak kalın dergi kapağı bedava vasat bir oyun oyungezer daha samimi süper oyun incelemeleri ekstra bölümler amatör ruhunu koruyan özgür bir dergi

JAX

7.10.2010 12:17:03

0
Bu ayki oyungezer sayısında PES 2011 incelemesi var demişsiniz. Peki FIFA 11 incelemesi yok mu?

GT_55

7.10.2010 12:05:04

0
@BSC Misafiri Biraz daha mesaj kasarsan şampiyon olacan.Ha gayret..

gamerasi

7.10.2010 11:58:52

0
Oyungezer gerçekten beğenerek okuduğum dergilerden biri. Dergi içeriğinde yer alan her bölümü ayrı bir keyifle okuyorum. Ekran Dışı, Pixsel Nostalji favorilerim arasında... Bir de dergi editörlerinin o ay için yazdıkları serbest yazılar ayrı bir tat, kimisi o ay okuduğu bir kitabın etkisiyle bir yazı kaleme alıyor, kimisi gördüğü bir rüyayı. Her şeyden önce samimi bir dergi, sanırım en önemlisi de bu... İyi forumlar... Gelelim Pes vs Fifa'ya: 1997'de Goal Storm'la başlayan, 2006 Pes'e kadar süren Seabass Takatsuka hayranlığım bu sene Fifa11'i almamla tamamen bitmiştir...

ksk_mehmet

7.10.2010 11:06:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runarch

Okuma kabiliyeti düşük kardeşim bir daha oku yazdıklarımı. Ben de zaten LEVEL'in satışlarının OGZ'e göre yüksek olduğunu söyledim Neyi kanıtlama peşindesin ?!
level sadece ismini kullanıyor..çoğu kişi farkında değil tüm level ekibinin ogz ye geçtiğinin..level ı level yapan ogz nin tüm ekibidir..

Project Scorpio

7.10.2010 10:45:36

0
Dediklerinin hiç doğruluk payı yok. Sinan Akkol, Kaan Alkın, Burak Akmenek olsun çoğu evli barklı aklı başında insanlar yıllardır havalandıklarını görmedim senin o saydıklarının alayı level tayfasında mevcut ogz de değil.

C-TRanger

7.10.2010 09:52:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hayatında hiç o dergiyi alıp okudun mu ya da 15 yıllık oyun editörleri olan yazarları tanıyor musun işkembe den sallamak kolay tabii yazık sizin gibi oyunculara. Konuşacak fazla şey yok yukarıda Strongiron nickli arkadaş her şeyi açıklamış Türkiye de yıllardır işini severek yapan tek edip vardır o da OGZ dir rakipleri iflas eder dükkanı kapatır ama ogz her zaman yoluna emin adımlarla devam eder.
30 küsür yaşındayım. GamePro, Playstation dergisi, Level hepsini takip ettim. Bu kadroyu senin kadar iyi biliyorum. Kendini beğenmiş, burunları havada, laubali üsluplu insanlar topluluğu. (Adam gibi inceleme, aklıbaşında yorum yapan bi Mega Emin vardı içlerde şimdi nerede bilmiyorum.) Sen sevip baş tacı yapıyorsan ben de sevmeyip yeriyorum, bu kadar basit... Herkesin kendi görüşüdür...

evo_4

7.10.2010 09:47:02

0
Oyun dünyasına kazandırılmış bir numaralı editörlerden biri olan Elif Akça'nın yazdığı LEVEL dergisini şiddetle tavsiye ediyorum.

Project Scorpio

7.10.2010 09:32:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger Ama benim için kötü bir ekibin oluşturduğu kötü bir dergidir. pes incelemeleri için demiyorum. genel fikrim...
Hayatında hiç o dergiyi alıp okudun mu ya da 15 yıllık oyun editörleri olan yazarları tanıyor musun işkembe den sallamak kolay tabii yazık sizin gibi oyunculara. Konuşacak fazla şey yok yukarıda Strongiron nickli arkadaş her şeyi açıklamış Türkiye de yıllardır işini severek yapan tek edip vardır o da OGZ dir rakipleri iflas eder dükkanı kapatır ama ogz her zaman yoluna emin adımlarla devam eder.

insertinto

7.10.2010 02:21:29

0
@Strongiron Ettik birader sen istersin de etmezmiyiz... Burda ne LEVEL ne de OGZ babamızın şirketi değil. Biz tartışıyorsak forum kuralları içinde tartışıyoruz. Hiçbirimiz senin bize dediğin gibi "hayvan" demedik birbirimize. Sen bence fazla sinirlisin bizden çıkarmışsın. Kimsenin adına konuşmuyorum ama hayvan diye beni de kastettiysen aynen sana geri iade ederim...İçin rahat olsun.

mertvontrier

7.10.2010 02:20:59

0
Gamepro ve Playstation 1-2 Resmi Dergisi kalkınca çok üzüldüm. Sonra oyun dergisi almadım. Bir ara Electronic Gaming Monthly aldım. O da kapandı. Türk dergilerinin içeriği doyurucu olmuyor. Konsolları fazla önemsemiyorlar. PC'ye ağırlık veriyorlar.

gamer-x

7.10.2010 02:09:32

0
türkiyede kaliteli oyun dergisi çıkıyormu nerede ????

insertinto

7.10.2010 01:39:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri runarch satış oranlarına bakmadın galiba level oyungezerden 1.5 kat daha fazla satıyor.
Okuma kabiliyeti düşük kardeşim bir daha oku yazdıklarımı. Ben de zaten LEVEL'in satışlarının OGZ'e göre yüksek olduğunu söyledim Neyi kanıtlama peşindesin ?!

previlla

7.10.2010 00:47:27

0
Ben eskıden oyun dergısı cok alırdım da zamanla ınternet yuzunden o alıskanlıgımız da gıttı. Ama arada oyungezer ın sıtesıne bakıyordum o fuar skanladından berı sıtesıne de bakmadım. Benden cok daha donanımsız bırıkımsız ınsanların yaptıgı ıslerı neden takıp edeyım kı ?

xamaximax

7.10.2010 00:43:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: previlla Oyun gezer forumları neyı gelıstırıcek mesela? Pes 2011 Türkçe çıkıyorsa bunda %50 pay donanım haber konsol bolumu kullanıcılarının OyunGezer edıtorlerı Pes e hakaret etmekle mesgulken burda 100 lerce ınsan resmı Konamı forumlarında onlarca sayfaya ulasan Türkçe dıl destegı mesajları yagdırdık da adamlar madem bu kadar cok ıstedınız pekı o halde bekleyın dıyıp baslıgı kapattılar. Yanı ıstedıgınızı alacaksınız dedıler. Ayrıca diğer Türçe Playstatıon oyunları konusunda da yıne Donanım Haber konsol bolumu kullanıcıları herkesın ınancsızlık ve negatıflıgıne karsın bıkmadna usanmadan bırlık olup kitlelerı ayaklandırıp resmı Sony forumlarında yuzlerce ınsanın katılımıyla Türkçe Ps oyunları ıstegınde bulunduk. Ardından Tükçe PSN de acıldı ondan once cok sayıda Türçe oyun da duyruldu. Ha bu belkı dırek bızım sayemızde olmadı ama etkısı olmadıgını kımse soyleyemez. Oyun gezer Türkiye dekı oyunculugu pozıtıf anlamda gelıstırmek ıstıyorsa o 2 tane negatıf otesı sevıyesız adamı bı daha fuara gondermemekle ıse baslasın bence
bence direk kovsunlar %5 10 musteri kaybettırdıler

previlla

7.10.2010 00:40:30

0
Oyun gezer forumları neyı gelıstırıcek mesela? Pes 2011 Türkçe çıkıyorsa bunda %50 pay donanım haber konsol bolumu kullanıcılarının OyunGezer edıtorlerı Pes e hakaret etmekle mesgulken burda 100 lerce ınsan resmı Konamı forumlarında onlarca sayfaya ulasan Türkçe dıl destegı mesajları yagdırdık da adamlar madem bu kadar cok ıstedınız pekı o halde bekleyın dıyıp baslıgı kapattılar. Yanı ıstedıgınızı alacaksınız dedıler. Ayrıca diğer Türçe Playstatıon oyunları konusunda da yıne Donanım Haber konsol bolumu kullanıcıları herkesın ınancsızlık ve negatıflıgıne karsın bıkmadna usanmadan bırlık olup kitlelerı ayaklandırıp resmı Sony forumlarında yuzlerce ınsanın katılımıyla Türkçe Ps oyunları ıstegınde bulunduk. Ardından Tükçe PSN de acıldı ondan once cok sayıda Türçe oyun da duyruldu. Ha bu belkı dırek bızım sayemızde olmadı ama etkısı olmadıgını kımse soyleyemez. Oyun gezer Türkiye dekı oyunculugu pozıtıf anlamda gelıstırmek ıstıyorsa o 2 tane negatıf otesı sevıyesız adamı bı daha fuara gondermemekle ıse baslasın bence

xamaximax

7.10.2010 00:37:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: uliking Oyungezer kim ne derse desin şu anda Türkiye'nin en kaliteli oyun dergisidir. Vaat ettikleri sadece oyun olmayan, her kısmıyla okunabilen samimi bir dergidir. Bu dergiye çöp diyenler acaba ne zaman Ogz alıp başından sonuna kadar okumuşlardır merak ediyorum. Sadece incelemeleriyle değil bütün bölümlerinde tecrübe ve samimiyet vardır. Tuğbek Ölek'in yaptığı Modern Warfare 2 incelemesi ya da Serpil Ulutürk'ün yaptığı Heavy Rain incelemesi veya derginin yazarlarının yaptığı herhangi incelemeler dünyada çok az oyun dergisinin yaptığı şekildedir. Oyunları sadece yüzeysel, grafik, yapay zekayla sınırlandırmayacak derecede tecrübeli bir dergidir. Ayrıca yazarların kendi köşeleri de bilgi birikimlerini veya dünyaya bakış açılarını yeterince anlatmaktadır. Türkiye'de onların karşısında duran dergi ne kadar boşsa onlar o kadar doludur. Bunu sadece editörlerin ilk sayfa yazılarından bile anlayabilirsiniz. Denilebilecek daha çok şey var ama insanların oyunları veya dergileri bölmesi, kutuplaştırması veya fanlık yapmasının çok moda olduğu ülkemizde ve de dünyada konuşmak artık çok gereksiz. Çünkü kendilerine PES Fanı denmesinden hoşlanan arkadaşlar sadece bir incelemeye bakarak ki bu inceleme de bir ilk bakış yani yazar ilk anda gördüklerini dile getiriyor, bunu izleyerek bir dergiye çöp diyebiliyorsa zaten o dergiyi alıp okusada onun için bir anlam ifade etmeyecek. Bu arada hatırlatmakta fayda var ben Fifa 11 oynuyorum ve seviyorum, ve Her Fifa 11 oynayan gibi EA banada maaş veriyor. Eskiden Konami verirdi o zamanlar da Winning Eleven oynardım (1-11). Neyse sonuç olarak herkesin fikri ve zevkleri kendine, önemli olan kendi bakış açımızdan bakarken objektif olmamız ve ithamlarda bulunmamamız. İsteyen Pes oynar, isteyen Fifa, isteyen Level okur isteyen Oyungezer. Fakat benim Pes'e çöp diyemeyeceğim gibi, Pes'i seven bir arkadaş Ogz'ye ithamda bulunmamalı. Çünkü emin olun ki o arkadaşların veya benim şu anda Pes'i sevmememizin nedeni ne lisansları, ne yapay zekası, ne kambur oyuncular, ne de animasyonlar, bir oyun size zevk vermiyorsa geriye hiçbir şey önemli değildir özellikle de benim için. Eminim ki bu ay beni dopdolu bir Ogz bekliyor her ay olduğu gibi, şu ana kadar hiç denememiş arkadaşlarda bence bir kere bile olsa alsın bir göz atsın çünkü bir derginin sayfalarında gezmek, o kağıdı elinde tutmak, yazarların samimiyetini hissedip duygularını paylaşmak apayrı birşey, hiç bir zaman internette okunan bir yazının tadını vermiyor. Son olarak Özet: Oyungezer kim ne derse desin Türkiye'de ki oyunculuğu pozitif anlamda geliştirebilecek tek platformdur. Bana inanmıyorsanız forumlarında gezip ortamı görebilirsiniz.
ben okudum 9 tane sayısı mevcut elimde ama o fuar rezaletinden sonra bir daha almam o seviyedeki insanlar calısıyormus demekki

uliking

7.10.2010 00:35:31

0
Oyungezer kim ne derse desin şu anda Türkiye'nin en kaliteli oyun dergisidir. Vaat ettikleri sadece oyun olmayan, her kısmıyla okunabilen samimi bir dergidir. Bu dergiye çöp diyenler acaba ne zaman Ogz alıp başından sonuna kadar okumuşlardır merak ediyorum. Sadece incelemeleriyle değil bütün bölümlerinde tecrübe ve samimiyet vardır. Tuğbek Ölek'in yaptığı Modern Warfare 2 incelemesi ya da Serpil Ulutürk'ün yaptığı Heavy Rain incelemesi veya derginin yazarlarının yaptığı herhangi incelemeler dünyada çok az oyun dergisinin yaptığı şekildedir. Oyunları sadece yüzeysel, grafik, yapay zekayla sınırlandırmayacak derecede tecrübeli bir dergidir. Ayrıca yazarların kendi köşeleri de bilgi birikimlerini veya dünyaya bakış açılarını yeterince anlatmaktadır. Türkiye'de onların karşısında duran dergi ne kadar boşsa onlar o kadar doludur. Bunu sadece editörlerin ilk sayfa yazılarından bile anlayabilirsiniz. Denilebilecek daha çok şey var ama insanların oyunları veya dergileri bölmesi, kutuplaştırması veya fanlık yapmasının çok moda olduğu ülkemizde ve de dünyada konuşmak artık çok gereksiz. Çünkü kendilerine PES Fanı denmesinden hoşlanan arkadaşlar sadece bir incelemeye bakarak ki bu inceleme de bir ilk bakış yani yazar ilk anda gördüklerini dile getiriyor, bunu izleyerek bir dergiye çöp diyebiliyorsa zaten o dergiyi alıp okusada onun için bir anlam ifade etmeyecek. Bu arada hatırlatmakta fayda var ben Fifa 11 oynuyorum ve seviyorum, ve Her Fifa 11 oynayan gibi EA banada maaş veriyor. Eskiden Konami verirdi o zamanlar da Winning Eleven oynardım (1-11). Neyse sonuç olarak herkesin fikri ve zevkleri kendine, önemli olan kendi bakış açımızdan bakarken objektif olmamız ve ithamlarda bulunmamamız. İsteyen Pes oynar, isteyen Fifa, isteyen Level okur isteyen Oyungezer. Fakat benim Pes'e çöp diyemeyeceğim gibi, Pes'i seven bir arkadaş Ogz'ye ithamda bulunmamalı. Çünkü emin olun ki o arkadaşların veya benim şu anda Pes'i sevmememizin nedeni ne lisansları, ne yapay zekası, ne kambur oyuncular, ne de animasyonlar, bir oyun size zevk vermiyorsa geriye hiçbir şey önemli değildir özellikle de benim için. Eminim ki bu ay beni dopdolu bir Ogz bekliyor her ay olduğu gibi, şu ana kadar hiç denememiş arkadaşlarda bence bir kere bile olsa alsın bir göz atsın çünkü bir derginin sayfalarında gezmek, o kağıdı elinde tutmak, yazarların samimiyetini hissedip duygularını paylaşmak apayrı birşey, hiç bir zaman internette okunan bir yazının tadını vermiyor. Son olarak Özet: Oyungezer kim ne derse desin Türkiye'de ki oyunculuğu pozitif anlamda geliştirebilecek tek platformdur. Bana inanmıyorsanız forumlarında gezip ortamı görebilirsiniz.

nightmare666

7.10.2010 00:34:51

0
Eskiden Game-PRO alirdim o kapaninca LEVEL'a gectim ama benim eve internet girdi gireli dergilere para vermez oldum, hem internette incelemenin krali var hemde bedava, yaninda verdikleri CDlerede gerek yok o programlarin full surumunu bedavaya indiriyorum o verdikleri demolari PSN veya LIVE gibi yerlerden aninda indiriyorum, tam cozum gerekse aciyorum YouTube'u takildigim bolumun nasil gecilecegini cap canli izliyorum, onun icin dergilere para verip kimseyi zengin etmeye niyetim yok, ayrica bende FIFA oynayan eski bir WE'ci olmama ragmen, zevkler ve renkler tartisilmaz adam ister PES'i begenir isterse Pure Football'u bu onun futbol bilgisi ile olculemez, ayrica bu yil PESde eskiye gore bayagi gelisme var, abartilacak derecede kotu olmamis, ayni anda iki futbol oynayabilsem PES'i de alirdim, bunu yapamadigim icin daha cok begendigim FIFA'yi sectim.

previlla

7.10.2010 00:32:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg Ben gordugumu soyluyorum, niye bu kadar alindin. Maasli calisani misin derginin. Ben pes 2010 guzel olmusta bunlar kotu demisler diye mi yazdim yukardakini. Once oku ve tekrar anlamaya calis. Elemanlar bir yayin yapan bir derginin elemani degil de EA nin elemani gidip ve o kadar laubali konusuyorlar ki, bende bu fikri yarattilar. Sen veya baskasi begensin diye yazmadim fikrimi. Ayrica kim olurlarsa olsunlar bu tip inceleme yapan elemanlarin videolarini git koy dergi sitesine birde onay ver, sonra istedigin kadar lvl i lvl yapan adam ol. Benim icin bir degerin yok. Once konusmasini ogrensinler sonra cikip oralarda yorum yapsinlar. Yoldan cevirip rasgele yolladiklari adamlardan ne farklari kalmis bahsettigim videoda ki iki elemanin. Ben yakistiramadim bu kadar ovdugunuz bir dergiye. Siz yakistirdiysaniz da eyvallah.
Aynen katılıyorum Forumdan şansa 100 tane adam secıp fuara gondersek o 2 tane sevıyesız ve laubalı ınsandan cok daha iyi performans gosterır. Kimse illa şu oyunu begen şunu begenme demıyor ama ınsanda bı uslup olur sevıye olur bı agırlık olur ne bılıyım. Adamlar sankı bınlerce ınsanın ızleyecegı bır yapıma ımza atmıyor da okul servısının arka koltugunda, eve donus yolunda oyun muhabbetı eden cocuklar gıbı davranıyorlar. İbretlık bır vıdeoydu cıdden

kontraktil

7.10.2010 00:31:13

0
evet, bu konudan da fifa vs pes tartışmasına gelindi.tebrikler konsol ahalisi

Gny*

7.10.2010 00:30:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon @Gny* PES 2011 Dünya not ortalaması 74 [link=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2011]http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2011[/link] FIFA 11 Dünya not ortalaması 89 [link=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-11]http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-11[/link] Sen şu not ortalaması hit bile olamamış olan PES 2011'i daha ne kadar öveceksin merak ediyorum artık kabul etsen iyi olur PES serisi öldü artık istersen senin yerine KONAMI ye cenaze için çelenk gönderirim.
Banane bundan? Pes ile Fifayı niye karşılaştırayım, ikisi apayrı oyunlar. Pes2011'i Pes2010 ile karşılaştırırım. Pes2010 felaketinden sonra bambaşka bir Pes çıktı karşımıza. Fifa isterse 500 puan alsın gram umrumda değil ki. Peste isterse 50 puan alsın o da gram umrumda değil. Ben o oyundan zevk alıyorsam sabahtan akşama kadar bıkmadan oynuyorsam yemişim puanını.

C-TRanger

7.10.2010 00:29:55

0
sen silmişsin ben de silayim hadi... ;) alttaki arkadaşın dediği gibi konu pes vs fifaya dönmesin.. Ama benim için kötü bir ekibin oluşturduğu kötü bir dergidir. pes incelemeleri için demiyorum. genel fikrim...

devmanetihad

7.10.2010 00:27:17

0
.....

BSC Misafiri

7.10.2010 00:26:58

0
LEVEL da gayet kaliteli bir dergi, OGZR de ,Şaşırdım açıkçası bazı oyuncuların LEVEL dan nefret etmesine.

BSC Misafiri

7.10.2010 00:26:51

0
yahu bu dergi levelin bi sayfası bile olamaz.

BSC Misafiri

7.10.2010 00:26:47

0
Beyler tartısmayın,oyundan anlayan OGZ'nin havada karada iyi oldugunu bilir zaten. LEVEL'i kuran,adının bu kadar yayılmasını saglayan derginin başındakilerdir bu OGZ editörleri. LEVEL'i resimleri posterleri ve tam sürümleri için,ogz'yi ise incelemeleri okumak için alıyorum her ay.

BSC Misafiri

7.10.2010 00:26:23

0
runarch satış oranlarına bakmadın galiba level oyungezerden 1.5 kat daha fazla satıyor.

Project Scorpio

7.10.2010 00:17:50

0
@Gny* PES 2011 Dünya not ortalaması 74 [link=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2011]http://www.metacritic.com/game/playstation-3/pro-evolution-soccer-2011[/link] FIFA 11 Dünya not ortalaması 89 [link=http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-11]http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-11[/link] Sen şu not ortalaması hit bile olamamış olan PES 2011'i daha ne kadar öveceksin merak ediyorum artık kabul etsen iyi olur PES serisi öldü artık istersen senin yerine KONAMI ye cenaze için çelenk gönderirim.

Gny*

6.10.2010 23:58:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ne olur al dergiyi sen almazsan batacaklar çünkü! Adamlar PES denilen o çöp oyunun nesini övsünler atıp tutmakta ve pas geçmekte sonuna kadar haklılar eğer bilmiyorsanız söyleyeyim rakip dergi LEVEL bu ay PES 2011'e 7.5 puan verirken FIFA 11'e 9.4 puan verdiler, övdüğünüz oyunun hali ortada adamları eleştireceğinize KONAMI yi eleştirin siz.
Dergi çöp olduğu için incelediği oyunlarda çöp doğal olarak. Ign 9 puan verirken Leveli meveli kim neylesin... Adamlar nextgene geçişteki başarısızlığı bu sene yepyeni bir oyun sunarak yaptılar, gerçek maçı bire bir sunuyor, daha ne yapsınlar?

Gny*

6.10.2010 23:53:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Sen sırf Vuvuzela yüzünden hiç dünya kupası maçı izlememiştin yanlış hatırlamıyosam... Futbolla niye ilgileniyosun acaba?
Seni ne ilgilendirir benim neyi izleyip, izlememem. Hasbinallah ya... Zevkten ilgileniyorum, oldu mu?

cryptdlg

6.10.2010 23:41:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ne olur al dergiyi sen almazsan batacaklar çünkü! Adamlar PES denilen o çöp oyunun nesini övsünler atıp tutmakta ve pas geçmekte sonuna kadar haklılar eğer bilmiyorsanız söyleyeyim rakip dergi LEVEL bu ay PES 2011'e 7.5 puan verirken FIFA 11'e 9.4 puan verdiler, övdüğünüz oyunun hali ortada adamları eleştireceğinize KONAMI yi eleştirin siz.
Ben gordugumu soyluyorum, niye bu kadar alindin. Maasli calisani misin derginin. Ben pes 2010 guzel olmusta bunlar kotu demisler diye mi yazdim yukardakini. Once oku ve tekrar anlamaya calis. Elemanlar bir yayin yapan bir derginin elemani degil de EA nin elemani gidip ve o kadar laubali konusuyorlar ki, bende bu fikri yarattilar. Sen veya baskasi begensin diye yazmadim fikrimi. Ayrica kim olurlarsa olsunlar bu tip inceleme yapan elemanlarin videolarini git koy dergi sitesine birde onay ver, sonra istedigin kadar lvl i lvl yapan adam ol. Benim icin bir degerin yok. Once konusmasini ogrensinler sonra cikip oralarda yorum yapsinlar. Yoldan cevirip rasgele yolladiklari adamlardan ne farklari kalmis bahsettigim videoda ki iki elemanin. Ben yakistiramadim bu kadar ovdugunuz bir dergiye. Siz yakistirdiysaniz da eyvallah.

C-TRanger

6.10.2010 23:40:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Neremle güleceğimi şaşırdım!
Güldüğün yerlerine selamlar edeyim...

xamaximax

6.10.2010 23:37:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger çöp ekip, çöp dergi...
+1

xamaximax

6.10.2010 23:25:48

0
tam reklamın yapacak dergiyi buldunuz

Project Scorpio

6.10.2010 23:13:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runarch

Arkadaşım bak dediğim gibi oldukça yeni bir lvl dergisi okuyucusu olduğun için gerçeklerden haberin yok. Ben lvl dergisini Ocak 1998 den beri takip ediyorum ve derginin gerçek kurucularından ve en eski editörleri olan Sinan Akkol, Tuğbek Ölek, Kaan Alkın, Serpil Ulutürk, Burak Akmenek başta olmak üzere daha birçok yazar OGZ dergisinde yazarlık mesleklerine devam etmektedirler. LEVEL'ı lvl yapan asıl kadro OGZ dir ve senin överek bitiremediğin lvl kadrosundaki 2-3 kişi hariç herkes yeni yetme oyuncu tayfasından oluşmaktadır, bilmem dediklerimi anladın mı umarım bundan sonra ogz ile yola devam edersin çünkü gerçekten okunmayı hak eden kişiler o adamlardır.
quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593 Her ne kadar Level dergisini sevmesemde forumdonanım editörünün böyle bir topik açmasını anlayamadım http://forum.donanimhaber.com/m_34399414/tm.htm başlığı altında her ay, iki derginin içeriği yazılıyor ve tartışılıyor Sadece Oyungezer e göre başlık açılması biraz reklam olmuş
Konuyu açan bu forum dan bir üye OGZ dergisinden değil!

ksk_mehmet

6.10.2010 23:01:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: GencayA Yav niye oyun dergisi alıyorsunuz ki? Hiç ihtiyaç duymuyorum DH varken.
kaç kere yazıldı.. kahveni alıp rahat bir koltuğa oturup veya yatağında ayaklarını uzatıp o dergiyi okumanın keyfi hiç bir zaman bu internet sayfalarında olamaz..mükemmel bir his..

Everseeker

6.10.2010 22:52:38

0
Beyler ilk defa ogz alıcaklar bu aya aldanmasın lütfen bu ay gerçekten çok boş dergi ama kasım ayını tavsiye ederim ne de olsa 3. yılları

Jack Rabbit Slims

6.10.2010 22:51:13

0
Yav niye oyun dergisi alıyorsunuz ki? Hiç ihtiyaç duymuyorum DH varken.

BSC Misafiri

6.10.2010 22:38:58

0
Ben hem Level hem Oyungezer alıyorum. Ve gözlemlerim şunlar: 1- Level'ın çoğu incelemesini kuru bulurken Oyungezer'in incelemelerini okurken zaman akıp gidiyor, oyun hakkında bilgi öğrenmenin yanında zevk alıyorum. 2- Level'ın tasarımı bana göre Oyungezer'den daha kötü. 3- Oyungezer'in çok güzel "okuyucu etkileşimli" bölümleri var. 4- Şahsen Oyungezer'in kağıdını daha çok seviyorum. 5- Oyungezer'deki incelemelerde incelenen oyunu almak isteyip istemediğime çok daha rahat karar veriyorum. Level'ınkiler biraz daha yüzeysel kalıyor genelde sanırım. 6- Level Nintendo'yu yok sayıyor. Benim için büyük bir eksi. 7- Level'ın kapakları daha şatafatlı(daha güzel demedim). Şimdi "bunları yazarken objektif oldun mu ki?" diyebilirsiniz, şunu derim ben de: Tabii ki olmadım. Benim sevdiğim şeyler Oyungezer doğrultusunda ki Oyungezer'i seviyorum. Yazdığım şeyler de kendi istek-zevklerim doğrultusundaydı. Neyse, kısacası bence Oyungezer her satırı yavaşça okumalık, Level şöyle bir bakmalık

Ozitech

6.10.2010 22:23:14

0
Oyungezer iyidir hoştur ve çok da severim ama yılın en çok satması muhtemel 3 sayısından biri olan Ekim sayısını, ayın 6'sı olmasına rağmen hala daha İstanbul'un göbeğinde bile bulamıyorsam, dergi çıkmamışsa bu yaptıklarına en kibar ifade ile "Kendi bildikleri dalı kesiyorlar"...

cato16

6.10.2010 22:17:42

0
Level'ı 136. sayısında itibaren takip ediyorum. Son sayısını da okudum. Yarın OGZ'yi alacağım. Bakalım neymiş durum....

No-One

6.10.2010 21:58:19

0
Oyungezer bir tek bu ay belki fazla satar. O da davetiye sayesinde.

NephreiL

6.10.2010 21:56:09

0
@Runarch Önyargısız yaklaşırsan dergiye OGZ'den kolay kolay vazgeçeceğini sanmam

kenan9593

6.10.2010 21:48:21

0
Her ne kadar Level dergisini sevmesemde forumdonanım editörünün böyle bir topik açmasını anlayamadım http://forum.donanimhaber.com/m_34399414/tm.htm başlığı altında her ay, iki derginin içeriği yazılıyor ve tartışılıyor Sadece Oyungezer e göre başlık açılması biraz reklam olmuş

insertinto

6.10.2010 21:43:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: NephreiL @Runarch Net olarak hatırlamıyorum ama sanırım dergi el değiştirmişti anlaşmazlıklar felan çıkmıştı
Dediğim gibi sırf bu konu için 3 ay deniyeceğim OGZ'i. Dediğiniz gibi bir durum varsa LEVEL'e elveda. Pek sanmıyorum ama bakalım...

NephreiL

6.10.2010 21:39:39

0
@Runarch Net olarak hatırlamıyorum ama sanırım dergi el değiştirmişti anlaşmazlıklar felan çıkmıştı

Xerias

6.10.2010 21:39:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runarch

quote:

Ağustos’un son haftasında Doğan burda grubunun vogel burda grubunu satın almasıyla Level dergisi yazı işleri müdürü Sinan Akkol, kıdemli yazarlardan Jesuskane, Tuğbek Ölek, Serpil Ulutürk gibi isimler Level dergisinden ayrıldı. Duyuru eylül ayının ilk haftasında hem yazarların blog sayfalarından hem de level online’dan yapıldı. Yıllardır büyük bir emekle hazırladıkları Level’dan ayrıldıktan sonra Sinan Akkol ve ekibi yeni bir dergi çıkarmak için hazırlıklara başlamıştı.

insertinto

6.10.2010 21:36:08

0
Beyler sırf bu LEVEL için bana cevap yazan kişiler için 3 ay OyunGezer alıcam LEVEL yerine. Eğer dedikleriniz gerçekten doğruysa LEVEL'e tövbe ederim. Ama açık söyliyim hiç sanmıyorum...

Awesome

6.10.2010 21:33:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gny* Pes hakkında tek bilgiye sahip olmadan fuarda atıp tutan editörlerini gördüm ya, bu dergiyi bedava dağıtsalar almam.
Sen sırf Vuvuzela yüzünden hiç dünya kupası maçı izlememiştin yanlış hatırlamıyosam... Futbolla niye ilgileniyosun acaba?

jamez

6.10.2010 21:32:10

0
eski level en güzeliydi.

NephreiL

6.10.2010 21:31:47

0
Yapmayın etmeyin Level'i Level yapan adamlar şuan OGZ de yazıyorlar. Bu adamlar sadece oyun incelemesi değil diğer donanım olsun Cart olsun curt olsun gayet kaliteli yapıyorlar... Ekleme olarak da Level'ın satışlarının yükselmesine OGZ de yardım yapıyor ( Ayın 7-8'inde çıkarırsan kaybedersin müşterini tabi :) ) Bizim gibi kaliteli bir şeyler okumak isteyenler bekliyip alıyor o ayrı tabi

insertinto

6.10.2010 21:29:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: NephreiL Yapmayın etmeyin Level'i Level yapan adamlar şuan OGZ de yazıyorlar. Bu adamlar sadece oyun incelemesi değil diğer donanım olsun Cart olsun curt olsun gayet kaliteli yapıyorlar
LEVEL'i LEVEL yapan adamlar şuan neden OGZ'de ? (ciddi soruyorum karşı çıkma amaçlı düşünmeyin)

NephreiL

6.10.2010 21:28:21

0
Yapmayın etmeyin Level'i Level yapan adamlar şuan OGZ de yazıyorlar. Bu adamlar sadece oyun incelemesi değil diğer donanım olsun Cart olsun curt olsun gayet kaliteli yapıyorlar

hakanceken

6.10.2010 21:03:27

0
fifa 11 incelemesi yok mu bu sayıda?

Project Scorpio

6.10.2010 20:58:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Su videolari vardi 2 tane eleman hani almanya fuarda pes 2011 oynayan , bu derginin elemanimiydi onlar ? Eger oyungezer in elemanlarsa bayi onunden kosarak kacilmasi gereken bir dergi malesef. İstedigi kadar kralbir dergi olsun o elemanlarin yorumlari gordukten sonra yoldan cevirip bedava verseler almam. http://www.oyungezer.com.tr/videolar/v/1230-gamescom-2010-pes-2011-handson/ aha videolarinida buldum valla onlar. Efenim kacinn.
Ne olur al dergiyi sen almazsan batacaklar çünkü! Adamlar PES denilen o çöp oyunun nesini övsünler atıp tutmakta ve pas geçmekte sonuna kadar haklılar eğer bilmiyorsanız söyleyeyim rakip dergi LEVEL bu ay PES 2011'e 7.5 puan verirken FIFA 11'e 9.4 puan verdiler, övdüğünüz oyunun hali ortada adamları eleştireceğinize KONAMI yi eleştirin siz.

Jiraiya

6.10.2010 20:45:09

0
Bakırköy'den nasıl fuara gidebiliriz bilgisi olan?

cryptdlg

6.10.2010 20:26:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gny* Pes hakkında tek bilgiye sahip olmadan fuarda atıp tutan editörlerini gördüm ya, bu dergiyi bedava dağıtsalar almam.
Su videolari vardi 2 tane eleman hani almanya fuarda pes 2011 oynayan , bu derginin elemanimiydi onlar ? Eger oyungezer in elemanlarsa bayi onunden kosarak kacilmasi gereken bir dergi malesef. İstedigi kadar kralbir dergi olsun o elemanlarin yorumlari gordukten sonra yoldan cevirip bedava verseler almam. http://www.oyungezer.com.tr/videolar/v/1230-gamescom-2010-pes-2011-handson/ aha videolarinida buldum valla onlar. Efenim kacinn.

Schi2ophrene

6.10.2010 19:55:46

0
istanbul avcılarda oturmaktayım ama burada oyungezer dergisi satan yerbulamadım varsa avcılarda satın alan arkadaş bana yardımcı olursa sevinirim

Antrim

6.10.2010 19:41:43

0
bakalım bizim bayiye

kontraktil

6.10.2010 19:39:57

0
bana göre rezalet bi dergi.orda tıfıl bi adam var ismini bilmiyorum.yıl sonu çıkan dergide mw2nin grafikleri uc2den daha iyi diye yazmış.böyle işkembeden sallayan adamların yazdıklarını okumak, bana göre boşa vakit harcamak demektir.

Everseeker

6.10.2010 19:33:14

0
@Nephreil Yanlış yazmışım xD pardon bu arada oyungezer normalde çok kaliteli bir dergi ama bu ay afallamış

Xerias

6.10.2010 19:30:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Runarch

Tercihler farklıdır tabi ama satış rakamlarına bakarsanız para verip hangisinin alındığını görebilirsiniz...
Dergiyi okumak için değilde yanında verilen beleş oyun için alanlar olduğu sürece o tablo değişmez.

Gny*

6.10.2010 19:16:39

0
Pes hakkında tek bilgiye sahip olmadan fuarda atıp tutan editörlerini gördüm ya, bu dergiyi bedava dağıtsalar almam.

insertinto

6.10.2010 19:15:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: kontratak Üstüne para verseler LEVEL okumam. OyunGezer, Türkiye'deki "tek" oyun dergisidir.
Tercihler farklıdır tabi ama satış rakamlarına bakarsanız para verip hangisinin alındığını görebilirsiniz...

NephreiL

6.10.2010 19:10:09

0
@Everseeker "ayı kasım" çok güldüm abi ya :D OGZ iyidir incelemeleri de gayet tarafsız oluyor dergi olarak ilk tercihimdir

Xerias

6.10.2010 19:08:04

0
@Gaara34 Bilet fiyatı 20 lira zaten.

Everseeker

6.10.2010 19:02:35

0
Bu ayki sayı çok boştu bence geçen ay süperdi ama bu ay çok reklam almış oyungezer çok boştu, ama ayı kasım süper olacak

Gaara34

6.10.2010 19:01:13

0
Bilet fiyatı ne kadar acaba ? Bu dergideki çeki verince 20TL düşecek biz nekadar verecez Bilenler aydınlatabilir mi?

kontratak

6.10.2010 18:51:20

0
Üstüne para verseler LEVEL okumam. OyunGezer, Türkiye'deki "tek" oyun dergisidir.

M3rett0

6.10.2010 18:49:05

0
CEBİT'e girtmiştim birkez,yılını tam hatırlamıyorum ama wii'nin çıktığı yıldı sanırsam.

insertinto

6.10.2010 18:43:25

0
Ben genelde LEVEL'i tercih ediyorum ama fuar davetiyesi satışları biraz etkileyebilir. Hemen gidip OyunGezer alıyorum

razzraziel

6.10.2010 18:42:55

0
Tüyap, Büyükçekmece, İstanbul

SPED

6.10.2010 18:37:44

0
Fuar Tm olarak Nerde Olcak acaba ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız