Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outlast 2'nin Demosu Çıkış Yaptı (Güncelleme)

Güncelleme  Sabah saatlerinde PS4 için çıkış yapan demo artık Xbox One ve Steam üzerinde de ulaşılabilir durumda.
 
Orijinal Haber:   Red Barrels tarafından geliştirme aşamasında olan bağımsız korku oyunu Outlast 2 için geçtiğimiz günlerde facebook üzerinden paylaşılan bir adet görüntü ile demonun sinyalleri verilmişti.
 
(Nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana) 
 
 
 
  Bu görüntüden sonra oyunun demosu da PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir duruma geldi. Ancak demo şu an sadece Avrupa bölgesindeki PSN'lerde bulunuyor.
 
   TR PSN'de ise oyun yine yok. Hatırlarsanız ilk oyun PlayStation Plus ile verildiğinde bile bizlere farklı bir oyun sunulmuştu. İleride belki oyun ve demosu sunulabilir ancak erkenden denemek istiyorsanız UK bölgesi hesap açmanızda fayda var. 
 
   Outlast 2, ağustos ayında aldığı erteleme haberi ile birlikte 2017'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 4, Xbox One ve PC. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Outlast 2 Outlast korku survival hayatta kalma korku hayatta kalma red barrel studios indie bağımsız
Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın Boyutu Belli Oldu Mafia 2 %75 İndirimle 10 TL
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

16.10.2016 17:12:11

0
Demo bana çok başarısız geldi. Hiç korkmadım ve resmen nerelerden ne fırlayacak insan anlıyor. Demoda olduğu gibi olursa çok başarısız olacak gibi duruyor.

by_t

8.10.2016 17:40:42

0
konsolluyum mutluyum

İdrak İstimlak

5.10.2016 15:53:38

0
Tartışmalı maksatlı olarak değil ama bilgi paylaşımı açısından bir iki şey yazmak isterim... Almanya örneğini vermiştim, oyun içinde uygulanan Almanya'ya özgü sansürlerin dışında, Alman oyunculara satışı ülke içinde yasaklanan bir çok oyun var. Benim hatırladığım Manhunt isimli Rockstar oyunu mesela. Bunun dışında İngiltere'de oyunlarda uzakdoğu kökenli silahların modellenmesi, oyun karakterleri tarafından kullanılması da yasak. Hatta bir çok ülkenin gizli servisinin konsollardaki online haberleşme sistemlerini de takip ettiği malum ki, bunun sansürden daha kötü bir uygulama olduğunu düşünürüm. Genel uygulama bu ülkede çıkan oyunlarda yapımcı firmalar mevcut sansüre uygun düzenlemeler yaparak oyunlarını bu pazarlarda satmaları şeklindedir. Bunun bir örneğini yakın zamanda ülkemizde The Witcher 3 oyununda görmüştük. Eğer Outlast yapımcıları bu sansüre karşı İngiltere, Almanya gibi ülkelerde uygulanan sansürlerde yapıldığı gibi ülkemizin iç mevzuatına uygun davranmış olsalardı bu oyunun ülkemizde satışına izin verileceğini tahmin ediyordum. Ama İngiltere ve Almanya gibi büyük pazarlarda kuralları zorlamayan yapımcı firmalar söz konusu ülkemiz olduğunda bu tip uygulamaları göz ardı ediyorlar. Daha da ilginç bir uygulama olarak örneğin Almanya'da piyasaya Almanca olmayan bir oyun sunamaz, satamazsınız. Bunlar keşke ülkemizde olsa dediğim uygulamalardır ama çifte standarda siyasi alanda maruz kalan ülkemiz, aynı çifte standardı oyun dünyasında da yaşıyor.

KoRnTuNeS

5.10.2016 13:09:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Sahsen ulkemizde oyun oynayan kitlenin yas sinirlamasi ile ilgili kurallara uydugunu pek dusunmuyorum. Bu oyunları yaşı kucuk kardeşlerimizin de rahatca alip tükettiğini biliyorum. Yasaklarla bu engellenir mi, elbette kesin bir sonuca ulasilamaz ama etkili de olur. Maalesef gerek sosyal medyada, gerekse oyunlarda bu tarz paylasim ve tuketimin ben faydadan ziyade zarar getirdiğini düşünüyorum. Sirf cagdas ve açık fikirli olabilme adina bu istegin farkinda olmadan aslinda kulturumuzu yozlastiran bir iluzyona sebep oldugunu iddia ediyorum. Protesto etmek hakkinizdir...
evet dediğin gibi kurallara uyulmuyo ama burada ebeveynlere de görev düşüyor, sonuçta belli başlı oyunlar 18 yaşından küçükler için sorun oluşturabiliyor ki bunun bir çok örneği var. ama sorumlu bir ebeveyn ile bunun önüne geçilebilir, ki benim yeğenlerim 18 yaşını doldurana kadar gta oynayamadılar mesela. kültür yozlaşması konusuna da katılmıyorum ama bunun üzerine fazla tartışmak gerekeceğinden şimdilik burada bitiriyorum, ama tabi ki fikirlerine saygı duyuyorum. aynı şeyi sony trden de bekliyorum, sonuçta bir içerik belli kişiler için zararlı olabilir diye benim de o içeriğe ulaşmamı engellemesi yanlış. zaten bu içerik ücretsiz verilen bir içerik değil, illa ki ebeveyn gerekicek ürüne kısıtlanan kişilerin ulaşabilmesi için, bundan sonrası tamamen o ebeveynlerin sorumluluğu.

BSC Misafiri

5.10.2016 12:50:50

0
oyun boyutları çok abartı olmaya başladı artık..

İdrak İstimlak

5.10.2016 12:41:32

0
Sahsen ulkemizde oyun oynayan kitlenin yas sinirlamasi ile ilgili kurallara uydugunu pek dusunmuyorum. Bu oyunları yaşı kucuk kardeşlerimizin de rahatca alip tükettiğini biliyorum. Yasaklarla bu engellenir mi, elbette kesin bir sonuca ulasilamaz ama etkili de olur. Maalesef gerek sosyal medyada, gerekse oyunlarda bu tarz paylasim ve tuketimin ben faydadan ziyade zarar getirdiğini düşünüyorum. Sirf cagdas ve açık fikirli olabilme adina bu istegin farkinda olmadan aslinda kulturumuzu yozlastiran bir iluzyona sebep oldugunu iddia ediyorum. Protesto etmek hakkinizdir...

KoRnTuNeS

5.10.2016 12:28:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Şu oyuna Sony sansür koyunca sistemimiz gerici ve ortadoğu devletleri ile aynı düzeyde olduğunu savunmak facia bir yorum olmuş. Birincisi sansürü Sony TR koyuyor, yani adamlar kendi insiyatifleri ile bunu yapıyor, acaba hükümetten birilerinin demesi ile yapmış diyebileceğimiz bir durum yok. İkincisi oyunlarda sansür demek nasıl gericilik oluyor, bugün Almanya gibi Avrupa'nın ortasındaki bir devlette bile oyunlara karşı ağır sansür uygulayan devletler var, bunu uyguladığı için Almanya'ya gerici ve ortadoğu devleti mi dememiz gerekiyor. O kadar büyük oyunlar çıkamadı ki Almanya'da listeyi görseniz şaşırırsınız. İlk oyun içinde barındırdığı cinsel öğeler nedeni ile sansürlenmişti, bu ikinci oyun için nasıl bir sansür gerekçesi var henüz resmi bir açıklama yapmadılar, belkide çok mantıklı bir gerekçesi vardır, peşin hükümlü olmamak lazım...
valla ben mustafa yiğite ve sansüre karşıyım. sırf sony tryi de ps4 oynuyorum diye savunamam, hoşuma gitmeyen şeyi hiçbir şeyden çekinmeden söylerim. benim fikrim sansür gelişmemiş ülkelerde bütün insanları aynı düşük seviyede görmesi yüzünden uygulanır, almanyaymış amerikaymış farketmez benim için, sansür uyguluyosan demek ki halkını bu konuda içeriği aşamayacak seviyede olduğunu düşünüyosundur. bu mustafa yiğit başımıza gelene kadar ben playstationda ülkemizde sansürlenmiş herhangi bir oyun hatırlamıyorum. ayrıca ilk oyunun cinsel öğeler yüzünden sansür yemesi bana göre çok saçma ve yanlış. oyuna +18 ibaresi getirip sadece +18 kitlesine satılırsa kimsenin oyun içindeki tek cinsel öğe "penis" ile bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. tabi bu kafayla düşünürsek ikinci oyun için de kolayca sansür bahanesi bulunabilir. bence asıl sorun bunun gibi sorunları bir şekilde kabul etmek ve kabullenmek. ben açıkçası bu durumdan son derece rahatsız olduğumdan tepkimi boykot ile gösteriyorum.

BSC Misafiri

5.10.2016 10:53:08

0
Konsolcu tayfanın komple Fail olduğu bir konu daha :))) amma bis pisi4 te hemen indiriyos oynuyos ama pc cile oynuyamıo çünki pisi4 en birinci şey :))))

BSC Misafiri

5.10.2016 08:57:56

0
20 dk-7gb ?

BSC Misafiri

5.10.2016 08:57:55

0
Şu saçmalığa bizde bi girelim bakalım, merak ettim nasıl oluyor :)) PS4 en iyi cihaz yav filan diyenlerin balonu kısa süre uçtu ve Booom :)) PC MASTER RACE : RX480 / 7.1 RAZER kulaklık ile iliklerime kadar hissettim Oyunu :)) Eee fark bu Eline konsolu alan bilemez. Oh be iyiymiş Rahatladım o ilk yorum atanlar Neredeler :)))

İdrak İstimlak

5.10.2016 07:09:54

0
Şu oyuna Sony sansür koyunca sistemimiz gerici ve ortadoğu devletleri ile aynı düzeyde olduğunu savunmak facia bir yorum olmuş. Birincisi sansürü Sony TR koyuyor, yani adamlar kendi insiyatifleri ile bunu yapıyor, acaba hükümetten birilerinin demesi ile yapmış diyebileceğimiz bir durum yok. İkincisi oyunlarda sansür demek nasıl gericilik oluyor, bugün Almanya gibi Avrupa'nın ortasındaki bir devlette bile oyunlara karşı ağır sansür uygulayan devletler var, bunu uyguladığı için Almanya'ya gerici ve ortadoğu devleti mi dememiz gerekiyor. O kadar büyük oyunlar çıkamadı ki Almanya'da listeyi görseniz şaşırırsınız. İlk oyun içinde barındırdığı cinsel öğeler nedeni ile sansürlenmişti, bu ikinci oyun için nasıl bir sansür gerekçesi var henüz resmi bir açıklama yapmadılar, belkide çok mantıklı bir gerekçesi vardır, peşin hükümlü olmamak lazım...

Tuborg06

5.10.2016 05:42:05

0
Boşverin TR PSN Yİ indirin US PSN DEN
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Zarbo257

5.10.2016 03:13:54

0
PC'de oynadım demoyu cidden çok sağlam olmuş şu kısacık demoda bile konu bakımından baya derin birşey olacağını anlamış olduk.Ayrıca optimizasyon ve grafikler şahane olmuş.Atmosfer zaten mükemmel.Çıksada alsak hemen.

gamer-x

5.10.2016 01:09:25

0
İlk oyunun üzerine koymuşlar grafikler süper atmosfer mükemmel konu desen korku fiilmlerine taş çıkartır yapımcı firmayı tebrik etmek lazım 2017 ocakta resident evil ile kapışır

Tuborg06

4.10.2016 23:07:24

0
Kardeşim aynen mafia 3 bile sansur yemiş bu nasıl bişey arkadaş nisan da vardı psn de dayanamıyorum artık 7 ekimde doğum günüm çıksın oynamak istiyorum artık şu mafia 3 ü çıldırıyorum inşallah spot dükkanlara 7 ekim den daha erken gelirde alır oynarım sence yarın düşermi bu oyun ?

BSC Misafiri

4.10.2016 20:06:18

0
Yok ps4'ü farkıymış, en güçlü cihazmış. Cidden ilkokul çocukları basmış burayı.

vanbasten10

4.10.2016 18:23:57

0
Tr psn'den zaten kimse kolay kolay oyun almıyordu pahalı diye kendileri bilir us rus (TR seçeneği var) psn akar dün gece mafia 3 oyunu için baktım o bile yoktu usden aldım ön sipariş verdim 185tl geldi aslında bizim için değişen bişey yok her türlü çözümü var ama her şey artık sansür sansür bıktık içine etmedikleri oyun dünyası kalmıştı onunda sonunda içine ettiler ne diyelim...........

2K

4.10.2016 18:15:45

0
PC içinde demo çıktı Steam üzerinden indirebilirsiniz. Demo 7.5 GB bu arada eskiden 7.5 oyun boyutuydu.

Tuborg06

4.10.2016 16:13:23

0
Hahahahah tr gine sansür yedi yeme bizi Red barrels tr gine sansür vereceksiniz dimi Haberi görür görmez hunharca ps4 e girdim ama ne yazık ki tr de sansür yedi gine.

BSC Misafiri

4.10.2016 16:08:30

0
ya tamam anladık ps çok iyi alet anladık da bu aletlerin görevi oyun çalıştırmak keşke böbürleneceğinize o kadar demoyu oynayan biri çıkıp oyun hakkında bilgi verse de bir işe yarasa bu nesil oyuncuların işi oyunla değil ki onu açan aleetlerle böbürlenmek olduğu için zaten adam gibi oyun çıkmıyor onun yerine durmadan konsol veya ekran kartı çıkarıyor e tabi şirketler de haklı bakıyolar ki oyuncuların işi oyunla değil onu açan aletle onlarda oyuncuların istediğini yapıyor.

mementopolis

4.10.2016 13:26:52

0
Kiyameetleeer Kopacak.

KoRnTuNeS

4.10.2016 13:10:59

0
işte bu yüzden tr psn kullanmayın, kullandırmayın. sony türkiye biz türk oyuncularını gerici ve ortadoğu seviyesinde görüp kendi aldığı kararla, kendi ülkesinin insanına sansür uyguluyor. belki senin zihniyetin geri olabilir mustafa yiğit bey ama her türk oyun severin senin seviyen gibi gericiymiş gibi davranman yanlış bir davranış. siz bunu ve fiyat politikasını düzeltene kadar boykot ediyorum ve sony türkiyeden hiçbir şey almıyorum. siz türk oyuncusuna sadece yüklü para gözüyle değil oyuncu gözüyle bakmaya başladığınızda düzelecek herşey.

BSC Misafiri

4.10.2016 11:54:11

0
Demostation.

CoreGame

4.10.2016 11:19:18

0
Ps4ün süper gücünü görüyoruz.Dünyadaki en güçlü cihaz kimseyi kandıramazsınız.Hemen indiriyorum

BSC Misafiri

4.10.2016 11:17:03

0
İşte ps4 farkı ve kalitesi, hemen indirelim.

inciteen

4.10.2016 10:50:16

0
İşte Tr Psn farkı. İlk oyunda saçma sapan engellere takılmıştı.

Cityzens

4.10.2016 10:27:10

0
Sebep nedir? Nedir bu middle east in cektigi bu oyundan. Zaten TR psn UK psn ile ayni. Sadece sol da PS VR bolumu var

İdrak İstimlak

4.10.2016 10:24:07

0
Dil alti hapimi aldim ve geldim

BSC Misafiri

4.10.2016 10:03:53

0
Helal loo işte PS4 farkı,Beta oyunlarıda plus üyelik olmadan oynuyoruz..Ee sonuç olarak ana platform nede olsaa...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outlast 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız