Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man’s Sky için Dev Omega Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Hello Games tarafından oyunculara sunulan ve açık dünya içerisinde hayatta kalabileceğiniz ve kendi bölgenizi inşa edebileceğiniz No Man's Sky için yeni bir güncelleme yayınlandı. Omega adlı bu güncelleme devasa bir içeriği bünyesinde barındırıyor ve oyunculara yeni bir gezegeni sunuyor.
 
Omega güncellemesi ile oyuna yeni gezegen dahil oluyor 
 
 
 
Farklı gezegenlere geçiş yapabileceğiniz No Man's Sky için yayınlanan Omega güncellemesi oyuncuları yıldızlararası bir yolculuğa çıkarıyor. Keşif unsurlarının ön planda olduğu bu yapım hafta sonu boyunca tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuluyor. Oyuna sahip olun ya da olmayın, tamamen ücretsiz bir şekilde bu gezegenlere adım atabilecek ve 19 Şubat tarihine kadar bu yapıyı deneyimleyebileceksiniz.
 
Omega güncellemesi ile beraber yeni bir gezegen oyuna dahil ediliyor. Gezegen içi görevlerin burada olduğunu belirtebiliyor ayrıca farklı korsan yük gemilerinin burada bulunduğunu da söyleyebiliyoruz. Bu güncellemeyle beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Uzayda ve atmosferde ilerleyebileceğiniz ve farklı görevlere dalış yapabileceğiniz oyuna eklenen tüm değişiklikleri buradan inceleyebilirsiniz.
 
No Man's Sky şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinde) için mevcuttur.

Güncelleme fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Diablo 4, Xbox Game Pass'e Geliyor: İşte Tarih Xbox'ın Bir Sonraki Konsolu Teknik Açıdan Sıçrama Yapacak

BSC Misafiri

16.2.2024 15:54:57

0
NCK: Her güncellemede tekrar yüklüyorum oyunu, biraz oynayıp yine siliyorum, nefret ediyorum bundan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız