Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: "Wii U, Sadece Oyun Cihazı Değil"


     Bildiğiniz üzere Nintendo İngiltere'nin başkanı David Yarnton, Wii U arefesinde görevinden ayrılmıştı. İngiltere tabanlı MCV'ye açıklamalar yapan eski başkan, Wii U'dan söz etti.
 
     Wii U'yu sadece oyun cihazı olarak görmediğini söyleyen David Yarnton, "Wii U, şimdiye dek eşi görülmemiş bir cihaz. Satın alan kullanıcılar Wii U'yu her gün kullanacak. Sadece oyun için değil, online işler ve televizyon için de Wii U işinize yarayacak. Wii U'nun yazılım yelpazesi oldukça geniş. Bence oyun dünyası için kullanışlı bir cihaz olacak." açıklamalarını yaparken ekledi;
 
"Wii U'nun yapabileceklerini, evinizde görmeden anlayamazsınız."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Oyun Çeviri, Yayın Hayatına Devam Ediyor! EVE Online'da Büyük Vurgun!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

25.6.2012 07:58:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: hardrhymer34 Televizyonla başladı şimdi bu. Yahu 10 evden 8'inde PC var ne bileyim laptop var. Kim uğraşacak bunlarla internete girmeye. Fonksiyon koyacaksanız mantıklı şeyler koyun abicim yakında dijital çerçeve olarak da kullanabilirsiniz derler.
:D :D :D hahaha ''dijital çerçeve'' :))) valla baktılar satışlar kötü gidiyor yakında çıkıp o şekilde de kullanabilirsiniz derseler şaşırmam.. :D

CrazyToones

25.6.2012 02:30:58

+2
Televizyonla başladı şimdi bu. Yahu 10 evden 8'inde PC var ne bileyim laptop var. Kim uğraşacak bunlarla internete girmeye. Fonksiyon koyacaksanız mantıklı şeyler koyun abicim yakında dijital çerçeve olarak da kullanabilirsiniz derler.

Hyems

24.6.2012 22:26:18

0
Ben ise Wii U'nun aman aman al benisi olmayacağını savunuyorum. Banane online işlerden ve televizyondan, zaten online oyun da oynamam. Aynı Wii'de ki taktikleri, insanları merak etmeleri için dürtüyorlar. Açıkcası yemezler bir daha, Wii U ile ilgili kesinlikle Nintendo'nun korkuları var. Açıkcası satmaması beni hiç üzmez, politikalarını değiştirirler.

Barxxx

24.6.2012 20:26:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: sterman Nintendo: "Wii U, Sadece Oyun Cihazı Değil" aynı zamanda buzdolabı mı?
Güldürdün ya :D

CaSsErDoDo

24.6.2012 12:01:33

0
nintendo hardcore kesimide içine almak istiyor ama bu iş elindeki donanımla zor.söylentilere göre elindeki donanım günümüz konsollarından birazcık güçlü.Eğer konsol böyle çıkarsa kusura bakmasın ama millet bu nesli xbox veya ps ile kapatıp sonraki nesilede yine xbox ve ps ile geçer.hardcore kesimin cicili bicili kontrolcülere ihtiyacı yok.hardcore kesimin ayağa kalkıp fitness yapmaya ihtiyacı yok.Bu açıklamalar bence kaygılandıklarının göstergesi.

EmuMaster

24.6.2012 11:27:06

0
Sırf donkey kong country için wii aldıysam.Yeni metroid, mario, zelda için hayli hayli wiiU alırım.Ben sonuçta oyun ve emulasyon yanı için kullanacağım. Lütfen şu grafik konusunu kapatalım artık sonu yok çünki makinanın çıkacağı potansiyel belli milletin tercih etme sebebide belli o yüzden tartışmak manasız. Millet mario ile dalga geçer ama super mario galaxy 1-2'deki oynanış dinamiği ve orjinallik çoğu oyunda yoktur.Ve denemeden bilinmez diyorum yorumumu sonlandırıyorum herkese iyi oyunlar.

cahitdikici

24.6.2012 10:12:50

+1
Nintendonun kaygilandigini panik yaptigini sanmiyorum konsol yine sony ve microsofttan fazla satacaktir sonucta 3.parti destekli bir nintendo :D ayrica diyelimki hic satis yapamadi yinede onumuzde iki nesil konsol cikartacak kadar butcesi daha var sonucta oyun konusunda en buyuk firma full hd bir zelda ve metroid cikarsa zaten bunlari konusmayada gerek kalmaz

op.55 no.1

24.6.2012 05:00:34

+1
Nintendo nun kaygılı olmasına gerek yok çok köklü ve zengin bir firma konsol satmasa bile ki bu imkansız bir daha ki nesile konsol çıkartacak paraları çok rahat var.Ayrıca Exc oyunlar yeter Mario,Zelda,Kirby sırf bunlar bile konsolu sattırır.

deerhunter1980

24.6.2012 02:14:48

-2
keske sole saglam bi konsol olsaydida ciktiginda valla ilk alanardan biri olurdum ama gercekler aci adamlar cok kaygili,guvendikleri tek sey exclusiv ler idi baksana adama baska baska bisi varmi diye elli kere sormuslar yani.....

BSC Misafiri

24.6.2012 02:09:24

-1
Bide yemek pişirseymiş tadindan yenmezmiş:-)

deerhunter1980

24.6.2012 01:43:41

-2
ya ister eksileyin ister kufur edin ama Nintendo nun odu patliyor bu konsol satmicak diye her gun cikan aciklamalari korkularinin sebebi;ilk defa Nintendo yu u kadar kaygili gordum.Getirdigi teknolojinin aynisini daha bu nesil bitmeden MS getiriyor Smart Glas ile zaten yeni gelicek nesillere gore cok dusuk donanimli bi cihaz ee adamlar korkmasin da ne yapsin valllaa bakin iddaa ediyom kisisel olarak, adamlar feci pisman dusuk donanim icin ellerinden gelse bugun projeyi iptal edip baska bi konsol tasarlicaklar ama cok gec artik.

maninjacket

24.6.2012 01:22:10

+3
Nintendo: "Wii U, Sadece Oyun Cihazı Değil" aynı zamanda buzdolabı mı?

GoldPunch

24.6.2012 00:27:22

0
"Wii U'nun yapabileceklerini, evinizde görmeden anlayamazsınız." Denemeden anlayamazsiniz dese tamam da simdi resmen konsolu satin almaya zorluyor. AVM gibi yerlerde denesek olmazmiş yani.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız