Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Miiverse'e Yeni Sosyal Özellikler Ekliyor


     Nintendo yaptığı yeni duyuruyla birlikte bu yaz yayınlanacak bir güncellemeyle Miiverse'de büyük tasarımsal değişikliklere gideceklerini ve servise yeni özellikler ekleyeceklerini duyurdu.
 
     Bu değişikle birlikte yeni nesil konsollarla birlikte sıkça konuşur olduğumuz ekran görüntüsü alma özelliği Wii U'ya da gelecek. 100 adede kadar ekran görüntüsü saklayabileceğiniz ve bu görselleri yalnızca sizin görebileceğiniz söyleniyor. Bununla birlikte artık oyun oynarken bir seyir defteri edasında deneyimlerinizi yazabilecek ve bunları ekran görüntüleriyle süsleyebileceksiniz.
 
     Ayrıca diğer oyuncuların seyir defterlerini okuyabileceğiniz, bu oyunlar için çizilen görselleri bulabileceğiniz ve oyunlar hakkında tartışmalar yapabileceğiniz bölümler de sosyal servise eklenmiş olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Nintendo Wii U Konsol Console miiverse update
Volume'un PS4 Sürümü Oddworld Serisinin Yapımcısına Emanet Uzun Süredir Ertelenen Silence için Yeni Bir Çıkış Aralığı ve Sinematik Video Paylaşıldı

Bowser Zeki

1.7.2015 22:15:25

0
Banlandım miiverse den ne getirirlerse getirsinler bu kadar korumacı oldukları sürece kimse takmaz. Argo kelime kullan hemen uyarı veriyorlar silip mesajını. 3 kez yaparsan da ban... argo dan kastım FUCK değil daha nazik kelimeler. You are playing bad de birisine hemen siliyorlar mesajını...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız