Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo E3 2017'de Basın Konferansı Düzenlemeyecek

 
   Nintendo bu sene de E3'te büyük çaplı bir basın konferansı düzenlemeyecek, şirket Mart 2017 ile birlikte sona eren mali yıl raporlarında resmi olarak açıkladı.
 
   Nintendo Başkanı Tatsumi Kimishima,

"Video oyun fuarı E3 bu haziranda Los Angeles'ta düzenlenecek. Bu yıl yine, kurumsal yatırımcılar, analistler ve medya için büyük ölçekli bir basın konferansına ev sahipliği yapmayacağız. Nintendo Amerika sonraki bir tarihte planlarımıza dair daha fazla bilgi sunacak."
 
   Muhtemelen Nintendo son yıllarda yaptığı gibi bul yıl da dijital bir etkinlik düzenleyecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
NES Classic Edition 2.3 Milyon Adet Sattı Overwatch 30 Milyon Kayıtlı Oyuncu Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2017 15:16:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Düzenlese ne yazar yine duyururlar Mario kart 776 Bu piyasaya fazla geliyorsun Nintendo beş para etmez rezil çöp çocuk oyunlarına defol git artık bu işler parayla değil sırayla Microsoft'un tekel olacağı günleri göreceğiz elbet.
Phil Spencer Nintendo ve Playstation'ı öve öve bitiremediğinden Xbox'a zaman ayıramıyor. Sende haliyle olmayan Xbox oyunlarının haberleri yerine burada trollük yapıyorsun. Microsoft'un olabileceği tek şey Sony ve Nintendo'ya 3. parti oyun geliştiricisidir. Onda da sadece Forza serisi ile ne kadar tutunurlar belli olmaz.

mehmetalpertr

1.5.2017 14:13:22

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Düzenlese ne yazar yine duyururlar Mario kart 776 <img src="https://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" alt="" border="0" align="middle"> Bu piyasaya fazla geliyorsun Nintendo beş para etmez rezil çöp çocuk oyunlarına defol git artık bu işler parayla değil sırayla Microsoft'un tekel olacağı günleri göreceğiz elbet.
Microsoft tekel olsunda; 2. el oyunları kaldırsın, oyunu bir defa bir konsola taktınnmı artık o oyunu başka konsolda oynayamama özelliği gelsin, konsola internet olmadan kapanma özelliğini getirsin, size ancak bu şekilde yaranılır değil mi ? tövbe tövbe yarabbi ne adamlar var. hepimiz Sony'e çok şey borçluyuz. Eğer E3 2013'te sony bu şekilde MS i destekleseydi görecektik ebemizi. Tekel olsun diyor adam hala ya !!! Ayrıca rekabet iyidir. Nintendo'nun da kendisine göre bir kitlesi var. Sırf sana hitap etmiyor diye defol bat geber demek tamamen bencilliktir bence. bu arada bu videoyu koyayımda hatırlayın https://www.youtube.com/watch?v=SJ-To7WJyWs

yalnız_adam11

1.5.2017 13:14:28

0
Zafer sarhoşluğu daha geçmemiş demekki

Bowser Zeki

1.5.2017 10:39:37

+4
Arkadaşlar lütfen tınlamayın şu xbot fanboyunu amacı ilgi çekmek ve her seferinde de başarıyor... Ya adamı tanımayan nintendo cu kalmadı forumlarda fb gruplarında BIRAKIN KENDİ HALİNE

Rachsuchtig

30.4.2017 17:33:33

+4
Böylelerini görünce gülüp geçiyorum hayatında eline bir Nintendo konsolu ve oyunu almamış insanlar konuşuyor sadece

BSC Misafiri

30.4.2017 12:58:09

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky Scorpio Düzenlese ne yazar yine duyururlar Mario kart 776 Bu piyasaya fazla geliyorsun Nintendo beş para etmez rezil çöp çocuk oyunlarına defol git artık bu işler parayla değil sırayla Microsoft'un tekel olacağı günleri göreceğiz elbet.
Xenoblade chronicles 2 var mesela (scalebound iptaline karşılık). Bütün konsollarda daha çok oyun var. Oyunsuz mini-pc xbox'ın batacağı günleri, Sony rekor oyun gelirlerini, Jef Bezos'un Bill Gates'i tokatladığı günleri göreceğiz elbet

İdrak İstimlak

30.4.2017 10:48:01

+2
Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış...

BSC Misafiri

30.4.2017 10:28:59

0
Önemli olan yeni oyunlar ki onlarda duyurulacak zaten.

BSC Misafiri

30.4.2017 10:28:52

0
E3'teki ilk dijital etkinliklerini 2014'te izlemiştim ve oldukça beğenmiştim. Zaten o etkinlik neredeyse tüm oyun otoriteleri tarafından E3'ün en iyisi seçilmişti. Ne yazık ki ondan sonraki iki sene boyunca oyun duyurusu bakımından Nintendo oldukça kötüydü. Bu sene önemli duyurular yapılacağını umut ediyorum.

Persona_Non_Grata

29.4.2017 22:39:36

+3
Haydaaaa!
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız