Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Aileleri Hedef Alan Yeni Bir Site Açtı

 
 
     Her ne kadar Bayonetta 2 gibi başarılı aksiyon oyunlarına sahip olsa da, eğlenceli yapısıyla genel olarak aileleri hedef alan Nintendo, açtığı yeni siteyle birlikte, küçük yaştaki oyunculara ve ebeveynlere kolay bir kullanım sunmayı amaçlıyor.
 
     Kutucuklardan oluşan ve sadece yalnızca başlıkların ön plana çıkarıldığı Play Nitendo'da, haberler, ipuçları ve galeri gibi pek çok içeriğe tek sayfadan kolayca ulaşabiliyorsunuz. Bahsettiğimiz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console play.nintendo
Bloodborne'un Alpha Testinden Oynanış Videoları WWE 2K15'in Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.10.2014 14:28:17

0
Tamam da inceleme de olsun ama niye haberlerden memnun değilsiniz ki bazen ünlü yabancı oyun sitelerinden bile erken haber yapılıyor.

qqqqrpppp

2.10.2014 02:16:30

0
Ersin abi gelecek sanırım.gelirse rahatlar site.

BSC Misafiri

2.10.2014 01:07:52

+1
Bana göre Bsc hiç iyi bir yere gitmiyor,çok fazla içerik var site de ama oyun incelemeleri bir hayli azaldı.Eskiden daha sık inceleme ve ona nazaran daha az çeşitli haber görürken şimdi durum tam tersi. Bir oyunu almasam bile incelemesini izlemek,yorumcunun görüşlerini almak bana keyif veriyor ki adam akıllı video inceleme yapan sitede kalmadı. İşin kısası oyun serileri,canavar hareketler gibi alternatifler bana yaramıyor,daha fazla oyun içeriği görmek isterim. Örneğin eski oyunlara bile inceleme yapılabilir. Düşük cümle yapısı ve bozuk imla için özür dilerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız