Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'ten Kasumi Videosu

Kasumi de kan dökmeye hazır

      Ninja Gaiden 3'ün Wii U'ya özel olarak piyasaya çıkan Razor's Edge adlı sürümde çok sayıda ek içerik ve yenilik bulunuyor. Bu içeriklerin yanı sıra Team Ninja, Wii U sürümüne özel ücretsiz karakterler de yayınlıyor.
 
      Bir süre önce Momiji'yi Challenge ve Ninja Trials adlı oyun modlarında oynanabilir olarak sunan Team Ninja, şimdi de Kasumi'yi ücretsiz oynanabilir olarak Wii U e-shop üzerinden yayınlamaya hazırlanıyor.
 
    Aşağıda Kasumi indirilebilir içeriğinin ilk videosunu izleyebilirsiniz. Henüz Kasumi'nin hangi oyun modlarında oynanabilir karakter olarak kullanılacağı açıklanmadı. Bu arada videodan anladığımız kadarıyla Kasumi'nin 5 farklı giysisi bulunacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
Zynga Japonya'dan Çekilme Kararı Aldı BF3'ün End Game DLC'sinden İlk Video

rambocuk

22.12.2012 22:24:10

0
grafikler nintendoculara fazla bile gelecektir oynanış nasıl acaba :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız