Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New York Modern Sanat Müzesinde Oyun Sergisi

Limbo'nun atmosferi gerçekten de büyüleyiciydi

    Bazen oyunların sanat olup olmadığının tartışıldığına tanık oluyoruz. Aslında sanatın ne olduğu üzerine pek düşünmeden veya bu sorunun yanıtı üzerinde sanat tarihçiler arasında bile fikir birliği oluşmamışken "oyunlar sanat mıdır" sorusunu sormak pek mantıklı değil gibi görünüyor. Buna rağmen sanat galerilerinde veya müzelerde oyun sergilerine rastlayabiliyoruz. Bunun nedeni de açık, aslında oyunlar birer sanat eseri olmasalar bile kültürel miraslarımız arasında bulunuyorlar.
 
    Oyunların bir sergi kapsamında gösterileceği bir mekanı daha haber vermek istiyoruz. New York'taki Modern Sanat Müzesinde (dünyanın en büyüğüdür) insanlar ve objeler arasındaki etkileşimi konu edinen "Talk to me" sergisi kapsamında Canabalt, Limbo ve Bit.Trip.Beat gibi oyunlar gösterilecek.

     16 ila 20 dolar arasında değişen ücretlerle ziyaret edebileceğiniz sergi 27 Temmuz'da ziyaretçilere açılacak. Umarım bu tür etkinlikler birgün ülkemizde de düzenlenir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 New York Museum of Modern Art PC Xbox 360 PS3
Guild Wars 2: Ascalonian Catacombs Zindanı Videosu Darksiders II'den Yeni Bir Konsept Çalışması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız