Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Need for Speed Most Wanted Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'NostalgiaNexus'u, yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted Remake'in UE5'te nasıl görünebileceğini gösteren bir video paylaştı. İçerik üreticisi oyunun çevre modellemeleri için The Matrix Awakens City projesini kullandı. Demo gerçekten ilgi çekici görünüyor.
 
Unreal Engine 5 ile eski oyunlar yeni nesil bir deneyim sunabiliyor
 
 
 
NostalgiaNexus, orijinal Need For Speed: Most Wanted oyunundan bir arabayı yeni demoya aktardı. Ayrıca NFS oyununun sürüş mekaniğini de yeni demoya adapte etmeye çalıştı. Sonuç olarak ilgi çekici NFS karışımıyla karşı karşı kaldığımızı aktarabiliriz. Bir bakıma bu NFS oyununun Unreal Engine 5'te nasıl görünebileceğine dair size bir fikir verebilir. 
 
Merak edenler için NostalgiaNexus daha önce haberini yaptığımız ve paylaştığımız Need for Speed: Most Wanted Fan Remake projesinin arkasındaki kişi olarak karşımıza çıkıyor. En son Eylül 2023 tarihinde yeni bir video ile karşımıza çıkmıştı. 
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming need for speed most wanted ea criterion electronic arts need for speed most wanted vita ios iphone pc ps3 xbox 360
Starfield için Yeni Beta Güncellemesi Yayınlandı: Birkaç Sorun Çözüldü GTA 6 Fragman Duyuru Görselinden Diğer Oyun Şirketleri de Etkilendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.12.2023 19:45:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Tarafsiz Goz Most wanted sonrasi batan bir seri
Carbon sonrası demek daha doğru bence. Carbon da güzeldi.

BSC Misafiri

2.12.2023 19:45:22

0
adamlar nasıl bir oyun yapmışsa artık 20 sene geçti hala dengi bile yok

BSC Misafiri

2.12.2023 19:45:20

0
matrix demosuna bmw m3 gtr koymuşlar, nfs mw remake nasıl görünürdü diye insanlardan izlenme kasıyorlar. ayıp yaw bi nesil bu oyunla büyüdü bu insanların nostalji hislerini kullanmayın.

TncyKrmn

2.12.2023 18:49:20

+1
Ne kadar saçma bir haber. Most wanted zaten hali hazırda , NFS 2015 , Heat gibi görünecektir. Bu tarz haber ve içeriği en kısa zamanda bırakmanız gerek. Haber ve video içeriğiniz git gide dibe vuruyor bir an önce düzeltmeniz dileğiyle.

Tarafsiz Goz

2.12.2023 14:07:23

0
Most wanted sonrasi batan bir seri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Most Wanted ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız