Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Move Keyfi Karanlıkta Bir Başka


 
     Sony'nin harekete duyarlı kontrol sistemi Move'un çıkmasına oldukça kısa bir süre kaldı. Sırasıyla tüm fuarlarda boy gösteren ve TGS 2010'un da en önemli Sony içeriklerinden biri olan Move'un rengarenk topuzları ise sistemin en dikkat çeken yönlerinden birisi. 
 
     Oyunlardaki duruma göre rengini değiştirecek olan bu topuzlar bazı oyunseverler için ise beğenilmemişti. Move'u deneme fırsatı yakalayan Kotaku editörleri ise sistemin topuzlarını sevmemizi sağlayacak bir video ile karşımıza çıktılar. Oğlu ile Sports Champions oyununda Gladiator Arena kısmını oynayan Kotaku editörü, kendilerini çektiği görüntüleri hoş bir tema müziği ile hızlandırmış.
 
     Karanlıkta oynadıklarından Move topuzlarının göz oldukça hoş geldiğini görüyoruz. Genelde gündüz gözü izleme şansına eriştiğimiz Move'un karanlıkta apayrı bir havaya büründüğü bir gerçek. Baba ve oğulun birlikte oynaması ise ayrı bir keyif olsa gerek.
 
      İlgili videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Playstation Move PS3 Sony Arc
Shogun 2: Total War'dan Bir Düzine Görsel Dead Rising, Resident Evil'ın Yerini Alır Mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız