Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1'in Switch Sürümü Görüntüleri Dalga Konusu Oldu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm Studios'un üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1'in Switch sürümünden çeşitli görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntüler sosyal medyada ön plana çıktı ve oyuncular arasında dalga konusu oldu.
 
Görüntüler için oyuncular "komik" ifadelerini kullandı
 
 
 
19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapmaya hazırlanan yeni dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Ancak oyunun Switch sürümü oyuncuların bir hayli dikkatini çekiyor ve ortaya çıkan görüntüler "komik" olarak nitelendiriliyor.
 
Nitekim görüntülere bakacak olursak gerçekten de Switch sürümü için oldukça fazla bir değişimin olduğunu söyleyebiliriz. Konsolun gücünü de baz alarak ekran görüntüleriyle beraber Switch sürümünde grafiklerin bir hayli düşüş yaşadığını, ara sahnelerin çok daha aşağı bir seviyede göründüğünü ve birçok detaydan yoksun olduğunu aktarabiliriz.
 
Karşılaştırma görüntülerine aşağıdan bakabilir ve siz de yorumlarınızı bırakabilirsiniz.
 
İşte ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dövüş aksiyon macera
Steam'de Metro Serisine Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar PUBG Nations Cup 2023'ün Şampiyonu Güney Kore Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.9.2023 15:39:06

0
Ula Nintendo bir sonrakinde bari daha modern bir donanımla gel. Gamam bizde biliyoruz hasta bir kitlen var. Bu hastalara Zelda,Mario desenli dışkı bile satsan alır ama arada biz kaynıyoruz. Biraz daha güncel donanımla daha güzel işler çıkartırsınız.

Sarohan

19.9.2023 11:15:17

0
Tırtıngenzi.

BSC Misafiri

19.9.2023 09:53:42

0
Şöyle ki bence adamların yaptığı switch portu inanılmaz gibi. Pc'de ve modern konsollarda 100 küsür gb olan oyunu Switch gibi toplamda 4 gb sistem ve ekran kartı belleği olan bir konsola getirmek hele ki unreal engine 4 sürümü ile geliştirdiklerini düşünüyorum 11 o şekildeydi. 11'den sonra yapmaya başlasalar UE5'e geçemezler. Switch'de toplamda 4 gb sistem rami var. Eğer oyun 3 gb ram bellek kullanıyorsa geriye kalan 1 gb'ını ekran kartı belleği olarak kullanabilir. Eğer 2 kullanıyorsa 2 gb şeklinde. Adamlar da üşenmeden bütün texture, shader, hatta aynı anda oynayan animasyonları bile değiştirmişler ki bu da karakter riglerini switch için yeniden yaptıkları anlamına gelir. Temel sistemleri hariç switch için oyunu yeniden inşa etmişler resmen. Ama keşke PC'de bazı özellikleri seçmeli yapsalardı. Misal Ultra high kaplamaları ben kullanamıyorum oyun kasıyor. Niye indireyim ki o zaman. Boşa kaplanan yer. Ya da senaryo. Senaryoyu bir kere bitirdikten sonra tekrar tekrar oynamazsın. O tarz bir oyun değil. DLC sisteminde yapsalardı misal onu da. ( DLC olarak satsınlar demiyorum fark var arada ) Senaryoyu bitirince açmak istediğin eşyaları açınca, dlc'yi kaldır diyip steam üzerinden, senaryodaki ara sahne, seslendirme dosyaları gibi bir daha kullanılmayacak dosyalar da silinirdi. Oyunu sadece arcade ve multiplayer oynuyorsun çünkü senaryo bittikten sonra ve 100 küsür gb'ı boşuna kaplıyor.

myze

18.9.2023 20:29:39

+4
Switch'teki yüzler Starfield'dan ithal galiba, avel avel bakıyorlar.

aterikasedi

18.9.2023 17:13:43

0
Merak edip emulatör versiyonunu indirdim.Hiç de dalga geçilecek bi grafik yok. O cihaz için gayet tatmin edici grafikler. Starfield daha fazla dalga geçilmeyi hak ediyor. Starfield npcleri bu arkadaştan esinlenilip low poly olarak tasarlanmış adeta.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Chosen_One

18.9.2023 16:38:59

0
nasıl playstation pc karşısında yeri geldimi haddini biliyorsa, nintendo da playstation karşısında haddini bilmeli.

BSC Misafiri

18.9.2023 16:03:22

0
switch in donanimi belli, teknolojisi belli, android telefonlar bile daha gucluyken ray tracing desteklemeye baslamisken switch bir sey beklememek lazim. oyun motorlari otomatik ne cikti veriyorsa odur, oda boyle sacma sapan birsye olur iste :D nintendonun 1. parti oyunlari bile grafik ve optimizasyon olarak bir sey yapamiyor su an switchte. cell shaded la felan sakliyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız