Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monument Valley: Panoramic Collection PC için Duyuruldu

 
 
Ustwo games, PC için Monument Valley: Panoramic Edition'ı ve Monument Valley II: Panoramic Edition'ı duyurdu. Her ikisi de 12 Temmuz'da Steam üzerinden piyasaya sürülecek. Her iki oyunu da içeren bir Panoramic Collection sürümü de indirimli bir fiyatla satışa sunulacak.
 
Monument Valley ilk olarak 3 Nisan 2014'te iOS, 14 Mayıs 2014'te Android ve 30 Nisan 2015'te Windows Phone için piyasaya sürüldü. Monument Valley 2, 5 Haziran 2017'de iOS ve 6 Kasım 2017'de Android için piyasaya sürüldü. 
 
Sessiz prenses Ida ile imkansız ortamlar ve yanıltıcı yapbozlarda bir af yolculuğuna çık. Anıtları manipüle ederek ve yeni, sürreal ve gizemli dünyaları keşfetmek için dönüşen yollar oluşturarak bu meditasyon niteliğinde rahatlatıcı bulmaca oyununu deneyimle. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monument Valley Puzzle Bağımsız iPad mobile
Macera Dedektiflik Oyunu Saint Kotar, 14 Ekim'de Konsollara Geliyor Destroy All Humans! 2: Reprobed 30 Ağustos'ta Geliyor

Microphone Not Found

1.6.2022 14:00:41

0
Mobil platformda oynadığım en iyi oyun. PC'ye gelsin de adam akıllı oynayalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monument Valley
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız