Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monument Valley Geliştiricisi Korsanı "Bir Nevi Ücretsiz Pazarlama" Olarak Görüyor


       Geçtiğimiz günlerde mobil platformun en başarılı oyunlarından Monument Valley'nin oldukça yüksek korsan oyuncu sayısına sahip olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Geliştirici ekip verdiği bir röportajda bu durumun iyi tarafına baktığını belirtti.
 
        Geliştirici ekip Ustwo'dan Dan Gray, Monument Valley'yi korsan oynayan oyuncular için "Korsan oyuncuların büyük bir kısmı oyunu büyük ihtimalle satın almazdı zaten. Yani bir kar kaybettiğimiz yok. Ayrıca eminim ki korsan oyuncuların bazıları oyunu arkadaşlarına tavsiye etmiştir ve belki de tavsiye ettikleri kişiler teknolojiden o kadar da anlamıyordur. Yani bir nevi ücretsiz pazarlama oluyor." yorumunu yaptı. 

       Dan Gray daha sonra korsan oyuncu rakamının bu denli olacağını Monument Valley'i geliştirmeden önce tahmin ettiklerini ve bu durumun onlar için şaşırtıcı olmadığını belirtti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monument Valley Puzzle Bağımsız iPad mobile
Mortal Kombat X'daki Yeni Karakterleri Konu Alan Bir Çizgi Roman Duyuruldu Riot Games, League of Legends'a Özel İnternet Ağı Kuruyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

8.1.2015 13:28:31

0
umarım korsan kullanıpta oyunun hakkını yemeyelım dıyen bır kac kısı cıkmıstırda oyunu satın almıstır.

BSC Misafiri

7.1.2015 19:53:22

0
Bu oyunu orjinal almak gerek.

fazliboz

7.1.2015 17:42:25

0
Polyanna detected

OnrGrTR

7.1.2015 17:35:33

0
sacmaliga bak resmen sacmalamis

Akasha_Ether

7.1.2015 16:10:57

0
Bağımsız bir oyun korsana olarak çok oynanmışsa başarılı bir yapımıdır ayrıca reklam masrafları düşer bilinirlik artar ve bunun getirisi mutlaka olur

EmuMaster

7.1.2015 16:10:06

0
İlk defa benim düşündüğümü söyleyen bir yapımcı çıktı.

alito

7.1.2015 13:40:42

+1
Kesiklikle haklı. Korsan kullanım kötü birşey olsada, dijital ürünlerin popülerleşmesinde çok büyük bir rol oynadığı su götürmez bir gerçek. Mesela Windows'u örnek vermek gerekirse, eğer bu işletim sistemi bir şekilde korsan kullanılamasaydı bu kadar büyük bir kitlenin kullanımına girmesi çok zor olurdu ve belkide şimdi Linux işletim sistemi en çok kullanılan yazılımdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monument Valley
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız