Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monkey Island 2 SE'dan Karşılaştırma Resimleri


     Oyun sektörüne yön veren oyunlardan biri ve türünün en başarılı oyunlarından biri olan Monkey Island serisinin yeniden elden geçirilmiş versiyonu Monkey Island 2 Special Edition : LeChuck's Revenge için karşılaştırma resimleri yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz ay düzenlenen GDC 2010 fuarında resmi duyurusu yapılan oyunun elden geçirilmiş bu yeni versiyonu ile 1991 yılında çıkan versiyonunun ekran görüntüleri karşılaştırılmış. Guybrush Threepwood'ın korsan olma mücadelesine şahit olduğumuz oyunun ilkinin yenilenmiş versiyonuyla da geçen sene karşılaşmıştık.
 
     PC, Mac, PSN, Xbox Live ve İPhone için yapılan oyunun bu karşılaştırma resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 






 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Secret of Monkey Island Monkey Island Monkey Island 2 Special Edition : LeChuck's Reveng PC Xbox 360 iPhone Mac PS3 Lucas Arts
Mario Daha Gerçekçi Olsaydı? Jill Valentine Figürü Satışa Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız