Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monkey Island Yapımcısı Seriye Yeni Bir Oyun Geliştirmek İstiyor

   
       Point-and-click tarzının en önemli yapımlarından olan The Secret of Monkey Island, 25 yıl önce bu ay çıkışını yaptı. Serinin tasarımcısı ve seri için oldukça önemli bir isim olan Ron Gilbert, blog'unda yayınladığı yazısında The Secret of Monkey Island'ın geleceği hakkındaki umutlarından bahsetti.
 
      Gilbert seri hakkında şu sözlere yer verdi: "Yeni bir Monkey Island oyunu yapıp yapmayacağımı bilmiyorum. Oyuna hep bir üçleme gözüyle baktım ve umarım yenisini yaparım ama bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmiyorum. Monkey Island'ın sahibi artık Disney ve onlar da bana seriyi satma istediği göstermediler. Daha önce yaptığım şey üzerinde tam bir kontrol olmadan Monkey Island 3a'i yapacağımı sanmıyorum. Bu oyunu yapmanın tek yolu seriye sahip olmak. Disney ara beni."
 
    2012 yılında Gilbert'ün serinin haklarını satın almak için Disney ile görüşme niyetinde olduğunu belirtelim. Bakalım bu sefer Ron Gilbert, Disney ile anlaşabilecek mi? Yapımcının yayınladığı yazıyı buradan okuyabilirsiniz. Yazıda, geliştiriciye atılmış eski hayran mektuplarının olduğunu belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak grumpygamer.com The Secret of Monkey Island Monkey Island Monkey Island 2 Special Edition : LeChuck's Reveng PC Xbox 360 iPhone Mac PS3 Lucas Arts
Borderlands'in Xbox One Sürümünde Bazı Kısıtlamalar Bulunuyor Steam'in Big Picture Modu Daha Kullanışlı Hale Getiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız