Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil Oyun Final Fantasy 7 Ever Crisis'i PC'de 4K Olarak Oynayabilirsiniz

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan mobil aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 7 Ever Crisis artık PC'de oynanabiliyor. PC oyuncuları şu anda 4K çözünürlükle beraber oyunun tadını çıkarmak için bir Android emülatörü kullanabiliyor.
 
Youtube üzerinde oynandığını gösteren video yer alıyor
 
 
 
YouTube'da içerik üreticisi ' KyoKat PC Gameplay ', Final Fantasy 7 Ever Crisis'in PC'de çalıştığını gösteren bir video paylaştı. YouTuber, yeni FF oyununu oynayabilmek için Bluestacks programını  kullandı. Ancak Ever Crisis'i PC'de çalıştırmak için LD Player 9 veya Nox Player'ı da kullanabilirsiniz. 
 
Oynaması ücretsiz olarak karşımıza çıkan Final Fantasy 7 Ever Crisis, FFVII'nin unutulmaz anlarını yeniden yaşamanıza ve genç kahraman Sephiroth'un yolculuğunu deneyimlemenize olanak tanıyor. Oyunda modern grafiklerle birleştirilmiş retro tarzı bir görünüm yer alıyor. Ayrıca FFVII evreninden hem klasik hem de yeni hikayeler bulunuyor.
 
Oynaması ücretsiz bir yapıda olduğundan dolayı oyunda uygulama içi satın alımlar yer alıyor. Örneğin, tek kişilik içerik görevleri dayanıklılık gerektiriyor. Bu nedenle, dayanıklılığınız biterse yeniden dolmasını beklemeniz veya nakit ödeme yapmanız lazım. 
 
İşte oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
King’s Bounty 2 PS5 ve Xbox Series Konsollarına Çıkış Yaptı Payday 3 için Yeni Fragman Yayınlandı: İki Yeni Karakter Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xLordRealx

10.9.2023 12:18:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD 2 Gündür oyunu ne telefonumda nede tabletimde açabildim. Sonsuz loading'te kalıyor ya oyun sorunlu yada sunucular o kadar yoğunki bir türlü bağlanamıyor...
Telefonun (ve tabletin) dilini ingilizce yap düzelir.

xXBerkanXxD

9.9.2023 19:07:53

0
2 Gündür oyunu ne telefonumda nede tabletimde açabildim. Sonsuz loading'te kalıyor ya oyun sorunlu yada sunucular o kadar yoğunki bir türlü bağlanamıyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII: Ever Crisis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız