Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of Mordor'dan Yeni Video


     Orta Dünya hayranlarının heyecanla beklediği Middle-earth: Shadow of Mordor için yayınlanan senaryo videolarına bir yenisi daha eklendi.
 
     Bu videoda, oyunun senaryosunda karşılaşacağımız ve yer yer bize yardımı dokunacak olan Ratbag ile tanışıyoruz. Esprili bir dille ele alının bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
Geometry Wars 3'ten Oynanış Videosu ArcheAge'in Çıkış Tarihi Açıklandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

31.8.2014 00:09:26

0
Açıkçası Silmarillion'dan tutun da, Húrin'in Çocukları, Kayıp Öyküler 1-2 ya kısaca hepsini okudum. Kitaplarının da, filmlerinin de hayranıyım. Daha geçenlerde 3'ncüye bitirdim kitap serisini tekrardan. Ancak o kadar da merakla beklemiyorum bu oyunu. Onun dışında, belki oynatır kendini bilemiyorum, biraz mizahta var gibi. Ancak yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, karakterin büyü kullanması falan baya saçma. Hani yok içine Wraith'miydi neyse artık o, ilk kez duyuyorum o girmişte. Anlaşmışlar da, falan filan, laf olsun torba dolsun. Oyunun konusu, LOTR evreni için müsait değil açıkçası. Son olarak o goblinlerin, orkların mükemmel İngiliz aksanı ne öyle yahu? Azıcık köylü ağzı katmaları gerekiyordu..

Dictattor

30.8.2014 23:16:25

0
Kesinlikle Next Gen bir oyun değil, geçmiş jenerasyondan hallice duruyor, ayıca monoton olacağını da düşünüyorum. Dolayısıyla deneyeceğim platform 360 olacak.

Fingolfin.

30.8.2014 21:19:10

0
Oyun guzel duruyor ama oyunun en kotu yani Orta Dunya gozuyle bakinca cok sacma durmasi, karakterin surekli buyuler falan kullanmasi cidden sacma oluyor, keske baska bir evren yaratsalardi da bu tarz ayrintilara pek takilmadan zevk alarak oynasaydik, oyun kesinlikle Orta Dunya ismini sirf tiraj yapmak icin kullanmis gibi duruyor.

OldGamers86

30.8.2014 20:35:47

0
Bayağı ilgi çekici görünüyor.

CoreGame

30.8.2014 12:33:48

0
Hadi çıksın artık ya merakla bekliyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız