Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArcheAge'in Çıkış Tarihi Açıklandı!


    Oyunculara sunduğu özgürlük ve çeşitlilikle beraber MMO-RPG cephesinin büyük merakla beklenen oyunlarından biri olmayı başaran ArcheAge için en nihayetinde çıkış takvimi belirlendi. 
 
    Yapılan açıklamalara göre ArcheAge, 4 Eylül - 8 Eylül tarihleri arasında açık beta olarak bütün oyunculara sunulacak. Oyunun resmi çıkışı 16 Eylül tarihinde yapılacak. Founder paketlerini satın alan oyuncular, Head Start fırsatı aracılığıyla beraber oyunu 12 Eylül tarihinden itibaren oynamaya başlayabilecekler.
 
    Belirtilenlere göre oyunun açık betasını oynamak için herhangi bir davetiye gerekmeyecek. Ancak açık betanın bitişinden sonra bütün karakterler silinecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG ArcheAge XL Games CryEngine3 trion worlds
Middle-earth: Shadow of Mordor'dan Yeni Video GTA V'in Yeni Nesil Sürümünde Radyolar Güncellenmiş Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2014 14:39:39

0
buraya yazıyorum avrupa betasına katıldım efsane olacak WoW a benziyor ama kendine has özellikleri cok fazla bu oyun tutar.

BSC Misafiri

31.8.2014 08:48:55

0
Oyunu oynamadım ama oyuna baktığımda bir ultima online görür gibi oluyorum ve kendine has çok güzel özellikleri var WoW killer olarak ta çıkmıyor kesinlikle denenmesi gereken bir oyun

Keras

30.8.2014 20:57:04

0
oyun paytowin olmasa bile para vermeden zor keyif alırsınız. ya para vereceksiniz ya da silah zırh unutun. bi parça yapmak için saatlerce labor puanı beklersiniz. ev tarla gemi falanda unutun. herşey parayla oyunda. paralı olanlar girecek tüm madenleri toplayacak sonra gidip pazarda satacak. kolayca yüzlerce altın yapacak. siz de amele gibi canavar öldürüp 1 gümüş geldi diye sevineceksiniz hahaha black desert gelince tarihe karışacak çöp oyunlar arasında. uzak durun demiyorum varsa 15-20 gb indirecek vaktiniz indirin görün rezilliği. birkaç gün oynayıp oyunu çözünce iyice anlarsınız dediklerimi.

OldGamers86

30.8.2014 20:33:33

0
Ne çok mmo-rpg sever varmış.

BSC Misafiri

30.8.2014 19:11:19

0
ben oyunun rus versiyonunuda oynadım.avrupa betasınada katıldım. oyunun gerçekten potansiyile çok yuksek haritalari cok buyuk. grafikleri motoru cryengine 3 ve gerçekten büyüleyici bir dunyası var. sıkılmadan oynayabilirsiniz ister savas yapın (deniz savasları dahil )ister ticaret yapın vs vs . cok yönlü bir oyun ben rpg oyunlarını fazla sevmem ama archeage gercekten kendini oynattırıyor .çok güzel bir oyun ve herkezin oynamasını tavsıye ederim sonucta free to play bir oyun denemekten zarar gelmez :)

EnsArTRance

30.8.2014 15:39:45

0
son kapalı betasını denedim. daha 3-5 levelda binek vererek, 10-12 level civarında uçmamıza yarayan glider vererek oldukça şaşırttı. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArcheAge
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız