Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, E3'te Gösterilen Oyunların PC'ye Geleceği Olarak Mesajını Düzenledi

 
   Hatırlarsanız dün geç saatlerde Microsoft'un yayıncılığını yapacağı bütün yeni oyunların PC için de geleceği haberini yapmıştık. Öyle görünüyor ki Microsoft; VG247, GameSpot ve birçok büyük oyun sitesinin haberi girmesinden sonra yanlış anlaşılmayı gidermek adına yapılan açıklamayı kendi blogu üzerinden sessiz bir şekilde düzenledi.
 
 
  Microsoft yaptığı ilk açıklama da "Microsoft Stüdyoları tarafından yayınlanan bütün yeni yapımlar Xbox Play Anywhere destekleyecek ve Windows Store üzerinden kolayca erişilebilecek." şeklinde bir yorumda bulunmuştu. Şimdi ise mesaja "Bu sene E3'te gösterdiğimiz oyunlar" kısmını ekledi.
 
   Haberin kaynağına buradan, 13 Eylül tarihinde kullanıma sunulacak Xbox Play Anywhere sisteminin şu ana kadar doğrulanan oyunlarına ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Nuka-World Fallout 4'ün Son DLC'si Olacak EA Access'e 3 Oyun Daha Ekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

michael01

7.7.2016 23:05:03

0
Kaz yanmasın diye yapılan yorum.Satışları görünce seneye yine e3'de tanıttıklarımız der yine bütün oyunlar gelir

Kasatka

7.7.2016 16:16:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Anladığım kadarıyla quantum break gibi olacak tüm oyunlar yani xbox için alsan bile pc dede oynayabileceksin yani adamların yapmaya çalıştığı şey PC VS XBOX VS PS değilde (PC&XBOX) VS PS anladığım kadarıyla
Ta ki bu aciklamaya kadar herkes de o sekilde dusunuyordu. E3 de her oyun tanitimi sonrasi (pek bisey tanitmadilar ya neyse) Xbox one Windows 10 exc dediler. E haliyle de ahali bundan sonra da bu sekilde gidecek herhalde yani ps4 VS Xbox One/Scorpio/PC seklinde ama bu aciklama da goruluyor ki ms nin planlari o sekilde değil. hatta ve hatta ben ms yi taniyorsam birak ilerde pc yi dislamayi Xbox one yi de dislayacaklar bazi cok buyuk bütçeli (AAA ) oyunlarda. Sony nin isi cok kolay. :) Onde giden bi enayi var :) (MS) Ona bakip onun yapti hatalari yapmayarak hic bir sey yapmasalarda basarili oluyorlar olacaklar. Bu saatten sonra MS nin konsol tarafında toparlanabileceğine inanmıyorum ben. Scorpio da darbe yiycek cunki sirketin kendine has oyunu oyun firmasi yok.

BSC Misafiri

7.7.2016 15:40:31

0
Anladığım kadarıyla quantum break gibi olacak tüm oyunlar yani xbox için alsan bile pc dede oynayabileceksin yani adamların yapmaya çalıştığı şey PC VS XBOX VS PS değilde (PC&XBOX) VS PS anladığım kadarıyla

Chirrut Imwe

7.7.2016 15:17:41

+1
Bu adamlarin suanki PR elemanlari rezalet ötesi. Koskoca firmayi 7 cihana dalga konusuu ettiler. Lan sen Kalk her oyun PC ye gelecek de sonra ama belli bi süre icinde olanlar de. Nasil bi kafadir bu birader. C Adamlar hem Konsolu hem PC kismini kendi elleri ile bitirecekler. Tam bir fiyasko.

Kasatka

7.7.2016 13:34:28

+1
Biz EXC oyunlar ile oyuncular arasina set çekmeye calismiyoruz, Phil Spencer No oldu yavrum Phil. CIhaz güçsüzken oyunlar satmayınca Windows a da getirip az satisi Windows satislari ile kapamaya calisirken bahanen az satislar degilde sanki oyuncuyu dusunuyormus gibi oyuncular arasina set çekmeme oluyor ama yakinda scorpio gelince kac firma ile anlastiniz scorpio ya exc oyun için soyle. Cunki siz de biliyorsunuz istersen 1080 Nvidia GT li 32 GB Ramli intel 7i li konsol da yapsan olay oyunlara , ozel oyunlara bakar. Yoksa oyunsuz cihazi kim naapsin. Xbox cu arkadaşlar yutturursun bu masallari da yerin kulagi var benim de, bene yer miyim YEMEM vesselam. NEo yu beklemeye devam.

BSC Misafiri

7.7.2016 09:43:44

0
Scorpio ya kadar windows 10'u yayıyorlar işte. Scorpionun çıkışı ile sağlam konsola özel yeni oyunlar duyurulacaktır. Bence 2017 nin sonunda çıkacak olmasının nedeni de yeterli bir oyun kütüphanesi ile çıkacak olmasından dolayı.

BSC Misafiri

7.7.2016 09:43:35

0
İşte böyle paragöz bi firma microsoft,Şimdi bizi yemeyin fanboylar..Anladılar hata yaptıklarını hemen 180 derece döndüler..Ps plusa göre birkaç ay daha iyi oyunlar verdiler diye yüceltiyordunuz ne oldu şimdi,yok oyuncu dostu firma falan diyordunuz..Ben hiçbir zaman sony den şaşmam.Hiç yoktan gösterdiğini veren bi firma...

exent4246o

7.7.2016 08:20:51

0
Microsoft bu kadar kolay vazgeçmez. Önce Windows 10 istediği rakama ulaşsın sonra vazgeçer.

crossmatch

7.7.2016 08:10:28

0
Xbox Scorpio oyunları gelmeyecek PC'ye. Ben bunu anladım bundan.

Metal-Gear

7.7.2016 02:12:54

+2
Scorpio satislarini cok olumsuz etkileyecek bir girisimdi zaten. Tek seferlik olmasi xbox platformunun hayrina olur. Boylesi daha mantikli.

Persona_Non_Grata

6.7.2016 23:14:17

+1
çok tepki gelince hemen geri vites. her tarafın ayrı oynuyor microcum.

İdrak İstimlak

6.7.2016 22:55:02

+1
Karar verin artık... Vista zamanlarındaki vaatlerini hatırlattı nedense, Win 10 için de belli bir dönem oyunlarla ilgi çekmeye çalışırlar ama sanırım belli süre sonra oyunları konsolları ile PC arasında timed exc. olarak yayınlarlar...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız