Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Yönetmeni Seriye Geri Dönme Niyetinde Değil

GBA'nın hafızalardan asla silinmeyecek oyunlarından birisi: Metroid Fusion
 
   Radiohead, Creep parçasını bir kez daha bestelemez, Chritopher Nolan bir diğer Batman filmi çekmeyecek ve Metroid serisinin baş tasarımcılarından Yoshio Sakamoto bu seriye tekrar dönme niyetinde değil.
 
   Geçtiğimiz günlerde batıya geleceği müjdelenen Tomodachi Life projesiyle bir başka başarılı yapımı Nintendo takipçilerine hediye eden Sakamoto, bir röportajında geçmişe yönelik oyun projeleri fikrine sıcak bakmadığını şu sözlerle dile getirdi:
 
"Metroid serisine geri dönmek gibi bir niyetim yok. Geçmişte bir kaç kez eski oyunlara dönüş yaptığım oldu ama öyle bile olsa bu eski isimlere yeni eğlenceler, farklı etkileşimler katmayı amaç edinmiştim kendime. Metroid, WarioWare veya Rhythm Tengoku; bu serilerin hayranlarını mutlu etmek isterdim ama ilgi çekici diğer oyunları yapmayı ve bu yeni oyunlar aracılığıyla tamamen farklı ve yeni duygular sunmayı amaçlıyorum. Kendimle yarışıyorum bir nevi."
 
   Nintendocu kitle her ne kadar yukarda ismi geçen 3 oyunun da yeni versiyonlarını büyük merakla bekliyor olsa da, yeni isimler ve ilgi çekici yeni oyun etkileşimleri Nintendo'nun daha fazla kitleye ulaşmasında kilit rol oynayabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ONM Metroid Nes Wii 3DS
Half Life'ı 20 Dakikada Bitirdiler İçinizi Isıtacak Bir Oyun: Heart Forth, Alicia

fazliboz

16.4.2014 19:16:56

0
metroid yerine yaptığı oyuna bak!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız