Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor'ın Multiplayer Beta Testi Yapılacak


 
     Medal of Honor serisi yeni oyunuyla müthiş bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. 2 takım tarafından çalışmaların sürdürüldüğü oyunun senaryo modu EA LA tarafından, çok oyunculu (multiplayer) modu ise DICE tarafından geliştiriliyor.
 
     Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre Medal of Honor 15 Ekim'de piyasaya çıkmadan önce multiplayer beta testleri yapılacak.
 
     Oyunun multiplayer modunun DICE tarafından geliştirilmesi FPS severlerin gözünü oyuna dikmesi için bile yeterli, çünkü bilindiği gibi bu firma Battlefield serisinin de yaratıcısı. Özellikle Bad Company 2 ile son dönemlerin en başarılı oyunlarından birisine imza attılar.
 
     Medal of Honor'ın senaryo modu Unreal Engine 3 ile geliştirilecekken, multiplayer modu ise DICE'in Bad Company 2'de de kullandığı Frostbite Engine ile geliştirilecek.

     Eğer DICE, Bad Company 2'de sergilediği performansı Medal of Honor'da da devam ettirirse yeni bir multiplayer eğlencemiz oldu demektir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak medal of honor EA games EA LA fps DICE
E3'te Hangi Oyunlarla Karşılaşacağız? Peace Walker Japonya'da ilk Haftasında Ne Yaptı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

STALKER-1903

9.5.2010 17:49:04

0
Oyunun singlesinde unreal motorunun kullanılmasına sevindim

Antrim

7.5.2010 19:43:35

0
ps3 de bc 2 oynadım ve medal of honer multi'si çok satar ama fazla oynanmaz çünkü: CALL OF DUTY BLACK OPS geliyo ve başarı olursa fazla oynanılmaz.

1mpossible

6.5.2010 21:47:33

0
1 ay öncesinden başlatırlar inşallah beta testlerini bc 2 nin betası bi harita olmasına rgamen insanın oynadıkça oynayası geliyordu.

DaRBe7

6.5.2010 21:28:41

0
Hobaaa.. Gerçekten güzel haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız