Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'ün Yapımcısı Wii U'yu İnceliyor

Mass Effect serisi her platformda ilgi görecek kadar kaliteli

     Nintendo'nun E3 sunumunda Electronic Arts'ın Wii U'ya büyük önem verdiğini görmüştük. Firmanın en önemli oyunları Nintendo'nun yeni nesil cihazına gelecek gibi görünüyor.
 
     Bu oyunlar arasında Mass Effect 3 de bulunabilir mi? Bioware yetkilileri daha önce bu evrenin Wii U'ya uygun olduğunu söylemişlerdi. Şimdi de geliştirici stüdyodan Casey Hudson cihaza ilgi gösterdiklerini şu sözlerle aktardı:
 
     "Bu ilginç bir sistem. Bu tarz bir cihazdaki zorluk ve fırsatlardan birisi de oynanış biçimlerinin nasıl olacağını çözmenin zaman almasıdır; fakat bu aynı zamanda eşi benzeri görülmemiş şeyler yapma konusunda yeterli esneklik içerir. Bu çok heyecan verici, ama kesinlikle üzerinde daha fazla düşünülmesi ve cihazın son haline daha fazla zaman ayırmak gerekir."
 
     Mass Effect 3'ün 2012 yılında piyasaya çıkacağını göz önüne alırsak geliştirici firmanın yeterli zamanı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Nintendo Wii U Konsol Console Mass Effect 3
Torchlight 2'de Mod ve LAN Desteği Olacak THQ, Eurogamer Expo Listesini Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

2.8.2011 20:28:26

0
THQ, Darksiders 2'nin Wii U demosunu 15 günde hazırlamıştı. Konsolun mimari yapısının da Xbox 360'a benzediği söyleniyor. O nedenle çok farklı bir yapıya sahip olduğunu söylemek zor.

BSC Misafiri

2.8.2011 20:18:09

-3
oa454 02.08.2011 19:32:48 batman arkham city için de Wii U platformu düşünülüyor . gerçekten bu platformda grafik ve oynanış stili nasl olurdu merak konusu (!)

oa454

2.8.2011 19:32:48

0
"Yeterli zamanı olduğunu rahatlıkla" söyleyemezsiniz çünkü Wii U diğer konsollara göre(sanki 10 dane konsol var) çok farklı yapı ve kontrol sistemine sahip(ben demiyorum, okuduk yani).Ki hala geliştirilme aşamasında. İş eğer port etme olayı olsa idi o zaman "yeterli zamanı olduğunu rahatlıkla" söyleyebilirdiniz. ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız