Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'e James Vega Videosu

 
      Freddie Prinze Jr.'ın seslendirip hayata geçirdiği James Vega karakterine Bioware özel bir video hazırladı.
 
      James Vega yan bir karakter olmasının yanı sıra, yanınıza alıp savaşa gidebileceğiniz karakterlerden de biri. Karakterin özelliklerinden biri tam bir asker olması, bütün duygularını bir kenara koyup tamamen görevine odaklanabilen bir karakter.
 
     Karakteri daha iyi tanıyabilmenizin yanı sıra oyundan da bir çok sahne görebildiğiniz video oldukça tatmin edici.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Trine 2, Avrupalı PS3 Kullanıcılarını Bekletecek Dragon's Dogma'ya Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mr.no

25.1.2012 12:05:26

0
Karakterler çok dertli. Konuşmalarda gözler kaçıyor,başka bir noktaya odaklanıyor vs.. Onlarda haklı yani gemide elinin altında çok fazla bayan personel ve senin silah arkadaşların olsun da onlarla konuşurken boş alana bakasın olmaz ki :)

Quadhros

21.1.2012 22:20:34

0
Grafikler ve atmosfer harika ama bu oyun için tam manasıyla RPG demek zor. Belki ilk oyun için diyebiliriz ama 2. ve 3. oyun için RPG ögeleri içeren Aksiyon oyunu demek daha doğru olur.

Farwynd

21.1.2012 21:53:24

0
Revo Dostum sen iyimisin? Burada her ne kadar FPS'ye kaymış bir oyun olsada hala içerisinde oldukça fazla RPG öğeleri içeren bir oyundan bahsediyoruz ve şu animasyonlara, görselliğe bir bakarmısın? 10.000'den fazla metin içeren bir oyunda ne kadar lip sync bekleyebilirsin ki? Saf RPG olan Elder Scrolls serisinde ve diğer oyunlarındaki lip sync'i görüyorsun, neredeyse yok denilebilir. Fakat Bioware yine yapabileceğinin en iyisini yapmış. Bir Call of Duty'de, bir Battlefield'da bunları bekleyebilirsin fakat bu tür oyunlarda aşırısını bekleyemezsin. Ya da değişik mocap teknolojileri kullanarak L.A Noire gibi bir oyun çıkartırsın fakat bu da hem aşırı pahalı olur hemde oyunların geliş süresini uzatır ki eğer benim gibi gerçek bir ME fanıysan ve ME2 oynarken ağzının suyu aktıysa böyle bir durumu hiç ama hiç istemezsin. ME güzel bir başlangıç yapmıştı fakat arayüz başarısızdı ve teknik konularda kusursuz değildi, ME2'de ME'deki berbat arayüz ve teknik sorunlar giderildi ve neredeyse kusursuz bir teknik yapıyı muhteşem senaryoyla birleştirdi. ME3 animasyon ve grafiklerde -özellikle ışıklandırma- çok çok iyi olacağa benziyor. Üstelik oyunda gördüğüm kadarıyla çok fazla cut-scene var ki buda bize devasa görselliğe sahip bir hikaye anlatıcaklarını gösterir. Dört gözle Aral'ın ön siparişi açmasını bekliyorum.

BSC Misafiri

21.1.2012 15:36:16

0
_Revo_ Kendini kötüye hazırlarsan güzel olsa bile sana oyun kötü gözükür. Bioware Mass effect'e çok büyük önem veriyor. Senin gördüğün şeyi onlar görmüyor mu sanıyorsun? Düzelteceklerdir. Bu oyun şu ana kadar yapılmış en sinematik oyun olcak. Skyrimde karakter mal mal etrafa bakıyor, konuşmuyor. Demek istediğim her oyunda birşeyler eksik olur. Ama bazı oyunlar için bunu görmezden geliriz.

BSC Misafiri

21.1.2012 15:35:54

0
Adamların ifadesi için oyunu oynamayacaksın? Tamam önemli bir şey ama ben bu oyunu adamlar çöp adam olsa bile oynarım. Biri bir şeye dikkat çekse herkes ora hakkında yorum yapıyor. Ben adamın kıçı da güzelmiş desem cidden lan öyleymiş falan yazarsınız heralde. Kaliteli az yapımlardan olan ME serisinin kalitesini düşüreceğini düşünmüyorum.

oyuncu11790

21.1.2012 14:13:18

0
gerçekten bakarken ifadesiz kalmış karakterler düzeltilir belki çıkana kadar yapımcıların gözünden kaçmış olamaz bunu izleyen herkes farkeder ama niye böyle oldu acaba

bloodTime

21.1.2012 13:24:22

0
ödülleri toplar yine...

addidas_85

21.1.2012 13:19:54

0
Şu oyunda herşey güzel ama adamlar hep boşluğa bakıyor, bunun bir çaresine bakmaları lazım, sırf bu yüzden bu kadar güzel grafikleri olan oyun yapay gözüküyor :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız