Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'nin ilk Ücretli DLC'si Yolda

 
    Mass Effect 2'nin oyun içi DLC tezgahı, Cerberus Network oyunculara bedavadan yeni silahlar, yeni bir araç (yakında) sunadursun, Bioware ilk paralı DLC'sini duyurdu.

     "Kasumi's Stolen Memory" adında sunulacak olan DLC'de, Komutan Shepard'ın takımına bayan bir hırsız dahil olacak. DLC'nin 6 Nisan'da Xbox 360 ve PC için aynı anda sunulması bekleniyor.

     DLC'yi indirdikten sonra, Kasumi'ye ulaşmak için Citadel'e gitmeniz gerekiyor. Bunu ister Mass Effect 2'ye devam ederken, ister oyunu bitirdikten sonra yapabilirsiniz. Kasumi'yi elde ettikten sonra ona gizli bir görevi halletmesi konusunda yardım etmeniz gerekiyor.

     Görevde psikopat bir resim koleksiyoncusunun peşine düşeceğiniz belirtilirken DLC'nin içeriğinde "Locust" SMG silahı ve yeni bir Achievement bulunacağı açıklandı.

     DLC'nin ne kadar olacağı konusuna ise henüz Bioware karar vermeye çalışıyor. En kısa zamanda açıklanacağını düşündüğümüz fiyatı ve yeni detaylarını size bildirmeye gayret göstereceğiz.


Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2 ücretli dlc
Fragile'den Yeni Ekran Görüntüleri Bad Company 2'ye İkinci Harita Paketi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız