Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man PS4 Kayıt Dosyaları PS5'te Remastered Versiyona Aktarılabilecek

 
 
Insomniac Games ilk başta Marvel's Spider-Man PlayStation 4 kayıt dosyalarının PlayStation 5'teki remastered'a aktarılamayacağını açıklamıştı. Oyunculardan gelen yoğun talep veya eleştiri üzerine kararlarını değiştirdiler.
 
Oyunun PlayStation 4 versiyonunda kaydetmiş olduğunuz ilerleme, PlayStation 5'te remastered versiyona taşınacak. 
 
Şükran Günü (26 Kasım) civarında yayınlanacak bir güncellemeden sonra yapılabilecek. Bu güncelleme aynı zamanda Marvel's Spider-Man: Remastered'ın yeni kostümleri Arachnid Rider, Armored Advanced ve Amazing'i PlayStation 4 versiyonuna eklenecek.
 
Kayıt dosyaları konusunda değişiklik olsa da ücretsiz yükseltme konusunda bir değişiklik yok. Marvel's Spider-Man PlayStation 4 sahipleri, Marvel's Spider-Man: Remastered'a ücretsiz erişemeyecek. Geriye uyumluluk aracılığıyla oynayabilecekler fakat remastered versiyondaki özellikler için Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition gerekli.

Bu haberin bağlantısı
URL
Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Sam & Max Save the World Remastered Switch ve PC için Duyuruldu Sega Daha Fazla Atlus Oyununu Port, Remaster veya Remake Olarak Yayınlamak İstiyor

MaeglinElendil

10.11.2020 07:48:48

0
İlk oyunda Sam Raimi kostümü olduğu halde Amazing yoktu. Şimdi koymaları bana filmlerde Spider-verse’ü işleyebilme ihtimallerinin yüksek olduğu gibi bir izlenim verdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız