Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Eternals'ın Yönetmeni Film İçin Mangalardan İlham Aldığını Söyledi

 
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl yayınlanan Endgame filmi ile birlikte bir dönem kapatıldı. yeni dönemde de daha farklı filmler göreceğiz. Bu farklı yapımlardan biri de Marvel's Eternals olacak. 
 
Filmin tam olarak nasıl olacağı bilinmiyor, ancak filmin yönetmeni Chloé Zhao, filmi yaparken ki ilham aldığı şeyler konusunda bir açıklamada bulundu. Söylediğine göre kendisi mangaların hayranıymış ve bu mangaya olan bağlılığını filme de yansıtmış. Ayrıca kendisi filmi nasıl Endgame'den daha büyük yapabileceği konusunda düşünmüş, çünkü kendisi filmi yönetmen olarak değil, bir hayran olarak hazırlıyormuş.
 
Eternals, 12 Şubat 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi eternals oyuncular oyuncu kadrosu fragman bilgiler vizyon tarihi ne zaman
Lucifer'ın 5. Sezon 2. Kısım Yapımının %95'i Tamamlanmış The Division 2'ye Yeni PvE Modu The Summit Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız