Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3, 3DS için İmkansız Değil

 
     Nintendo 3DS'in en çok beklenen oyunlarından birisi de Super Street Fighter 4. Bu oyun her ne kadar uzun süre önce konsollarda boy gösterse de taşınabilir bir cihazda oyun oynamak farklı bir keyif.
 
     Peki Super Street Fighter 4'ten sonra bir başka Capcom oyunu 3DS'e gelir mi? Mesela Marvel vs Capcom 3? Oyunun yapımcısı ve yönetmeni Ryota Niitsuma'ya göre bu imkansız değil. İşte Niitsuma'nın bu konudaki açıklaması:
 
      "3D görüntü desteğinin oyuncular için rahat olup olmadığı konusunda emin değilim. Bu konuda dikkate almamız gereken bazı şeyler var. Açıkçası imkansız değil, ama bu konuda biraz düşünmemiz gerek"
 
       Marvel vs Capcom 3 gibi hızlı bir oyunda 3D görüntü desteği gözümüzü çok yoracaktır, ama Nintendo'nun dediği gibi "Her oyun 3D olmak zorunda değil"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş 3DS
Naruto 3DS 31 Mart'ta Japonya'da Çıkıyor Iwata: Hollywood 3DS'e İlgi Gösteriyor

In Isaac We Trust

25.1.2011 14:30:37

+1
böyle bir şey olur diye hayal ediyordum aşırı mutlu oldum varya.. gelmesi lazım gelmeli !! capcom'a iyice taptım resident evil geliyor bide favori oyun karakterim redfield'ın içinde olduğu bir resident evil çıkartıyorlar üstelik. bir de bu olursa of of of. capcom'da bir redfield diğer tarafta spidey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız